ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΤΕΥΧΟΣ 119

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
6 ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ Στη Βουλή το νομοσχέδιο – AEGEAN Ζημίες και νέα δρομολόγια – ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ Intrasoft και ΤΕΡΝΑ για τον ΟΑΣΑ – ΟΛΘ Με κέρδη το 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
18 Νίκος Χαριτωνίδης Ο ένας απ’ τους ιδιοκτήτες της εταιρείας «Ψυγεία Αλάσκα» μάς μιλάει για την εφοδιαστική αλυσίδα των οπωρολαχανικών, την ψυκτική αλυσίδα και τα σχέδια της οικογενειακής επιχείρησης που διευθύνει.

ΘΕΜΑ - ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣ & LOGISTICS
22 Επενδύσεις Οι ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες είναι προσανατολισμένες στις εξαγωγές, ενώ το δίκτυο των logistics στηρίζει τις προσπάθειές τους.
24 Δ. Παπαπαναγιώτου Ο εμπορικός διευθυντής της «Μάρκελλος Ιχθυοκαλλιέργειες Λέρου» μας ξεναγεί στο δαιδαλώδη κόσμο των logistics φρέσκων ψαριών.
26 Κωνσταντίνα Καλλιμάνη Η εντεταλμένη σύμβουλος της ομώνυμης εταιρείας αλιευμάτων ζητά να διατηρηθεί η ποιότητα στην αλυσίδα του ψύχους.
28 ΟΠΕ Η εξαγωγική / επικοινωνιακή πρωτοβουλία του ΟΠΕ για τα φρέσκα ψάρια.
29 ICAP Έρευνα της συμβουλευτικής εταιρείας για την αγορά των ιχθυοτροφών.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ / ΟΔΙΚΕΣ
30 Επικαιρότητα Οι κυβερνητικές παρεμβάσεις, η δραστηριότητα των εταιρειών, οι τάσεις στους επιμέρους κλάδους και ορισμένες τοποθετήσεις παραγόντων της ελληνικής αγοράς.
32 Γ. Κουμουτσάκος Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζει το πρόγραμμα που εισηγήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο για τους οδικούς άξονες.
36 ΕΕΣΥΜ Ο Επιμελητηριακός Σύνδεσμος παρουσιάζει το πρόγραμμα της δράσης του μέχρι το 2015. 37 ΕΚΕΤΑ Το νέο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για ασφαλείς μεταφορές που ανέλαβε το ΙΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ / ΝΑΥΤΙΛΙΑ
40 Εμπορευματοκιβωτιοποίηση Η μεγάλη αλλαγή στο παγκόσμιο εμπόριο και οι προοπτικές της συνδυασμένης μεταφοράς. Άρθρο: Μαρία Τσουβαλά (SeaGo Line).

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ / ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΙ
43 ΟΣΕ Η ολοκλήρωση της σύνδεσης του δικτύου με το λιμάνι στο Ικόνιο.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ / ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
44 IATA Το συμπόσιο για τις εμπορευματικές αερομεταφορές στο Ντουμπάι.
47 Αεροδρόμια Η κυβέρνηση δημιουργεί τις συστάδες των προς πώληση αεροδρομίων.

ΑΠΟΘΗΚΗ
50 Ψυκτικοί θάλαμοι Η νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα ψυκτικά υγρά δημιουργεί νέες συνθήκες ανταγωνισμού στον κλάδο.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
54 Ελαιόλαδο Η ανάγκη για Re-branding των ελληνικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.

MANAGEMENT
56 Fleet Management Βελτιστοποίηση δρομολόγησης οχημάτων στην εποχή των πανάκριβων καυσίμων. Άρθρο του Παντελή Γιαννέλου, α΄ μέρος.
60 Forum Βιομηχανία, λιανεμπόριο και logistics αναζητούν τους νέους ρόλους τους μέσα στην οικονομική κρίση και τη μειωμένη κατανάλωση στα ράφια...

 

 

Κλείσιμο [X]