ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΤΕΥΧΟΣ 177

ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ONLINE

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σελίδα 8 ACS Δωρεάν αποστολές στους πυροπαθείς

Σελίδα 10 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το “L&M” στη σύσκεψη της “Transcombi Express” με τους τοπικούς παράγοντες των Οινοφύτων. Έρχονται νέες επενδύσεις.

Σελίδα 11 SYNERGY Έναρξη συνεργασίας με την “Cargo Connections”.

Σελίδα 12 FOODLINK Πρώτη μισθώτρια στο Θριάσιο

CHEP Ο Κριστόφ Καμπ διακεκριμένος αντιπρόεδρος

Σελίδα 14 MEGASOFT Το 2ο Partner Workshop

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σελίδα  1  ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ Ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ αναλύει το ρόλο των Logistics και της Ναυτιλίας στην καλλιέργεια εθνικής εξωστρέφειας.

ΤΟ ΘΕΜΑ: Μεταρρυθμίσεις στην αγορά

Σελίδα 22 ΕΡΕΥΝΑ: Τι μεθοδεύεται στις Βρυξέλλες για τις οδικές εμπορευματικές μεταφορέςκαι τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Οι απόψεις των φορέων και οι θέσεις του Υπουργείου.

Σελίδα 24 ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η κ. Μάρα Χαβάκη, Business Development Manager της «Χαβάκης ΑΕ - “Μεγαλόνησος”», εξηγεί γιατί τα νέα μέτρα είναι απαραίτητα για την  ανάπτυξη της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Σελίδα 25 ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΗΣ Ο πρόεδρος του ΕΕΣΥΜ ζητεί δίκαιους κανόνες για την ελληνική αγορά.

Σελίδα 26 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΕΝΑΝΙΔΗΣ Ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ αναλύει τις ελληνικές θέσεις. .

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ / ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ

Σελίδα  28 ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Ο κ. Άρης Κτενάς, HSQE Superintendent, Quality Assurance στη Euronav Ship Management Hellas, αναλύει τις παραμέτρους της σωστής τηλεπικοινωνίας μεταξύ ξηράς και θαλάσσης.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ / ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ

Σελίδα 30 RAIL CARGO LOGISTICS GOLDAIR Ο Δ.Σ.,  κ. Ζακ Κισέογλου προαναγγέλλει κάθοδο στον Πειραιά.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ / ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ

Σελίδα 31 ΔΕΙΚΤΕΣ AIRCARGO Αύξηση καταγράφει ο ΔΑΑ. ΥΠΑΕκτίναξη της επιβατικής κίνησης διαπιστώνει η ΥΠΑ.

ΕΞΤΡΑ / ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ

Σελίδα 32 ΑΡΘΡΟ: Ο κ. Παναγιώτης Ανδριανόπουλος, Δ.Σ. της “Planning”, προτείνει χωροταξικές και λειτουργικές λύσεις

Σελίδα 35 ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ Οι προτάσεις των 18 μεγαλύτερων εταιρειών παραγωγής, εμπορίας και διακίνησης συστημάτων αποθήκευσης και αρχειοθέτησης κάθε είδους.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Σελίδα 40 ΡΘΡΟ: Ο κ. Κώστας Τσουβαλάς, Logistics Specialist στη “Southern Maritime”, προτείνει πέντε χρυσούς κανόνες.

MANAGEMENT

Σελίδα 42 ΣΠΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ: Ο πρόεδρος του ILME μιλάει αποκλειστικά στο “L&M” για τις διεθνείς διακρίσεις των Ελλήνων Logistician.

Σελίδα 45 ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΪΣΑΡΙΔΗΣ: Ο Ευρωπαίος Logistics Professional of the Year 2018 δίνει την πρώτη συνέντευξή του στο “L&M”.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Σελίδα 46 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Οι προτάσεις που κάνει στην αγορά Logistics η ομάδα δοκιμών του “Car & Truck” με το Peugeot Bipper 1.3 HDi-80 Euro 6.

Σελίδα 49 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Προτάσεις από “Toyota Material Handling”, “Interklark” και “Qualisys”.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

Σελίδα 18 Βασίλης Κορκίδης

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ προτείνει κινήσεις-κλειδιά για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας μέσα από την επιχειρηματική εξωστρέφεια και τους ορίζοντες που ανοίγει το πρώτο ναυτιλιακό cluster της χώρας.

Σελίδα 22 ΤΟ ΘΕΜΑ

Μεταρρυθμίσεις στην αγορά

Η υπό συζήτηση νέα ευρωπαϊκή οδηγία για τις οδικές εμπορευματικές μεταφορές, τις συνθήκες εργασίας των οδηγών, το καμποτάζ, τις αποσπάσεις και τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Τι αλλάζει και τι πρέπει να αλλάξει στην ελληνική πραγματικότητα. Οι θέσεις του Υπουργείου, του ΕΕΣΥΜ και της ΟΦΑΕ  Άρθρο-παρέμβαση από τη «Χαβάκης ΑΕ - “Μεγαλόνησος”» υπέρ των νέων κανόνων για τις συνθήκες εργασίας των οδηγών  και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Σελίδα  30 ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

Σε τροχιά προς Πειραιά

Ο διευθύνων σύμβουλος της Rail Cargo Logistics Goldair μιλάει στο “L&M” για τον πρώτο ιδιωτικό εμπορευματικό σιδηρόδρομο προς ανατολική Ευρώπη, προαναγγέλλοντας κάθοδο προς Πειραιά και εκτιμώντας ότι έρχεται ραγδαία ανάπτυξη των Logistics στην Ελλάδα.

 

 

 

Κλείσιμο [X]