ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. πιστή στη δέσμευση της για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους ιδιοκτήτες φορτηγών και λεωφορείων Volvo θα συμμετέχει και το 2017 στο διαγωνισμό VISTA.

ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε.: ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ VISTA

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 04/10/2017

 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη συμμετοχή στον παγκοσμίως μεγαλύτερο διαγωνισμό που απευθύνεται σε τεχνικούς και προσωπικό συνεργείων με την ονομασία “VISTA” (Volvo International Service Training Awards).

Υπολογίζεται να δηλώσουν συμμετοχή περισσότεροι από 18.000 τεχνικοί του παγκοσμίου δικτύου τεχνικής εξυπηρέτησης των Volvo Trucks και Volvo Buses. Μέσα από την ομαδική εργασία και την ανάπτυξη γνώσεων & δεξιοτήτων, το  VISTA αναμένεται να προσελκύσει και να εξασφαλίσει τη συνεργασία με εξειδικευμένους τεχνικούς. 

Ο διαγωνισμός VISTA 2017-18 αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 18.000 εργαζόμενους στο παγκόσμιο δίκτυο τεχνικής εξυπηρέτησης, οι οποίοι θα συνεργαστούν μέσα από περίπου 4.500 ομάδες. Θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι ‘Η Απόδοση είναι το Παν’ – αναγνωρίζοντας ότι για να εργαστείς στις Volvo Trucks και Volvo Buses, πρέπει να προσφέρεις πάντα κορυφαία απόδοση. Ο διαγωνισμός VISTA βοηθά επίσης τη Volvo Trucks στην παγκόσμια πρόκληση να προσελκύσει και να εξασφαλίσει τεχνικούς για το συνεργείο.

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. πιστή στη δέσμευση της για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους ιδιοκτήτες φορτηγών και λεωφορείων Volvo θα συμμετέχει και το 2017 στο διαγωνισμό VISTA. Υπεύθυνη για την υλοποίηση του προγράμματος VISTA στην Ελλάδα είναι η κ. Μαρία Δρούζα. 

 

 

ΟΔΙΚΕΣ

ΕΛΣΤΑΤ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΔΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ

Τα αποτελέσματα της έρευνας οδικών εμπορευματικών μεταφορών για το πρώτο τρίμηνο του 2019 ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)....

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΥΦΥΟΥΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ

Εντός του Αυγούστου 2019 αναμένεται να ξεκινήσει η προμήθεια καρτών ψηφιακού ταχογράφου, σύμφωνα με εγκύκλιο που εκδόθηκε από τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Θάνο Βούρδα....

ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ: ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του after sales και οι νέες τεχνολογίες της “Volvo Trucks” ήταν τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία «Αδελφ...

Κλείσιμο [X]