ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. πιστή στη δέσμευση της για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους ιδιοκτήτες φορτηγών και λεωφορείων Volvo θα συμμετέχει και το 2017 στο διαγωνισμό VISTA.

ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε.: ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ VISTA

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 04/10/2017

 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη συμμετοχή στον παγκοσμίως μεγαλύτερο διαγωνισμό που απευθύνεται σε τεχνικούς και προσωπικό συνεργείων με την ονομασία “VISTA” (Volvo International Service Training Awards).

Υπολογίζεται να δηλώσουν συμμετοχή περισσότεροι από 18.000 τεχνικοί του παγκοσμίου δικτύου τεχνικής εξυπηρέτησης των Volvo Trucks και Volvo Buses. Μέσα από την ομαδική εργασία και την ανάπτυξη γνώσεων & δεξιοτήτων, το  VISTA αναμένεται να προσελκύσει και να εξασφαλίσει τη συνεργασία με εξειδικευμένους τεχνικούς. 

Ο διαγωνισμός VISTA 2017-18 αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 18.000 εργαζόμενους στο παγκόσμιο δίκτυο τεχνικής εξυπηρέτησης, οι οποίοι θα συνεργαστούν μέσα από περίπου 4.500 ομάδες. Θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι ‘Η Απόδοση είναι το Παν’ – αναγνωρίζοντας ότι για να εργαστείς στις Volvo Trucks και Volvo Buses, πρέπει να προσφέρεις πάντα κορυφαία απόδοση. Ο διαγωνισμός VISTA βοηθά επίσης τη Volvo Trucks στην παγκόσμια πρόκληση να προσελκύσει και να εξασφαλίσει τεχνικούς για το συνεργείο.

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. πιστή στη δέσμευση της για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους ιδιοκτήτες φορτηγών και λεωφορείων Volvo θα συμμετέχει και το 2017 στο διαγωνισμό VISTA. Υπεύθυνη για την υλοποίηση του προγράμματος VISTA στην Ελλάδα είναι η κ. Μαρία Δρούζα. 

 

 

ΟΔΙΚΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Την ανάγκη διαμορφώσης ενιαίας εθνικής στρατηγικής για τις Μεταφορές με την ενεργό συμμετοχή της επιχειρηματικής κοινότητος επεσήμανε ο πρόεδρος του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών κ. Μι...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ COLD CHAIN ΑΠΟ ΤΗΝ PTL

Η PTL με την μακρόχρονη εμπειρία της στην μεταφορά των τροφίμων, διαθέτει σε όλους τους θαλάμους FRC, διπλή θερμοκρασία όπως επίσης και όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για τη μεταφορά νωπών και κατεψυ...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΑΙΓΑΊΟΥ: ΈΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΚΑΎΣΙΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΈΣ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου εκπονεί επιστημονική έρευνα στο πλαίσιο του προγράμματος διδακτορικών σπουδών για την εκτίμηση των προϋποθέσεων και τις προοπτικές περαιτέρω διείσδυσης του φυσικού αερίου στην ...

Κλείσιμο [X]