ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Η εταιρία με 200 ιδιόκτητα 45’feet-container στο ενεργητικό της και αναχώρηση ενός τρένου των 30 κοντέινερ κάθε Παρασκευή από τα Οινόφυτα και τελικό προορισμό το Μανχάιμ, εξυπηρετεί τις χώρες του BeNeLux και τις πόλεις της Γερμανίας σε 8-12 ημέρες.

TRANSCOMBI EXPRESS:ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΙΝΟΦΥΤΑ - ΜΑΝΧΑΙΜ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 21/11/2017

 

Νέες λύσεις μεταφοράς, αποθήκευσης και διανομής 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα στις περισσότερες αγορές και στη μεγαλύτερη κατηγορία πελατών προσφέρει η “Transcombi Express A.E.”, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των International Transports & Logistics και έχει ιστορία 30 χρόνων, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Τα στελέχη της Transcombi Express A.E. συλλέγοντας διαρκώς δεδομένα και αναλύοντας σενάρια για να βρουν τις βέλτιστες εμπορευματικές διαδρομές με χρήση όλων των μέσων μεταφοράς (συνδυασμένη μεταφορά - intermodal) και τελικό σκοπό τη διατήρηση αποδεκτού επιπέδου ποιότητας υπηρεσιών (service level), επένδυσε στην ανάπτυξη και λειτουργία σιδηροδρομικής σύνδεσης με ιδιόκτητο Terminal τρένου μεταξύ των εγκαταστάσεών της στα Οινόφυτα Βοιωτίας και της εταιρίας της Transcombi Express GmbH στο Μανχάιμ Γερμανίας.

Η εταιρία με 200 ιδιόκτητα 45’feet-container στο ενεργητικό της και αναχώρηση ενός τρένου των 30 κοντέινερ κάθε Παρασκευή από τα Οινόφυτα, με μία στάση στη Θεσσαλονίκη (Σάββατο)  και τελικό προορισμό το Μανχάιμ (Πέμπτη), κατάφερε να εξυπηρετεί τις χώρες του BeNeLux και τις πόλεις της Γερμανίας σε 8-12 ημέρες, συμπεριλαμβανομένης και της παράδοσης των προϊόντων στον τελικό πελάτη.

 

Οι υπηρεσίες

 

Η συνδυασμένη μεταφορά (Intermodal) στην Transcombi Express περιλαμβάνει:

  • βελτιστοποίηση των μέσων μεταφοράς μέσω ενοποίησης φορτίων (consolidation),
  • τη διατήρηση αποδεκτού επιπέδου ποιότητας υπηρεσιών (service level) και
  • φυσικά τη μείωση του CO2 στο σύνολο του μεταφορικού έργου (Green Logistics).

 

Η συνδυασμένη μεταφορά ( Intermodal ) στην Transcombi Express προσφέρει:

  • σταθερούς χρόνους μεταφοράς με σταθερές (standardized) αναχωρήσεις και αφίξεις,
  • σταθερές τιμές όλο το χρόνο, δεν υπάρχει εποχικότητα,
  • ανταγωνιστικές τιμές συγκριτικά με την οδική μεταφορά,
  • ασφαλή μεταφορά.

Η συνταγή της για την επιτυχία είναι: στρατηγικός και έξυπνος συνδυασμός των μέσων μεταφοράς μαζί με μία εξατομικευμένη προσέγγιση (customized solution).

Η αξιοπιστία στους χρόνους παράδοσης φέρνει αποτελέσματα και κατ’επέκταση εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών.

 

 

 

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ

ΟΣΕ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Αναλαμβάνει καθήκοντα στον ΟΣΕ ο Αχαιός πρώην βουλευτής Κώστας Σπηλιόπουλος....

«ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΠΡΩΗΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΣΕ

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Κωνσταντίνος Πετράκης έφυγε πρόωρα από τη ζωή στις 17 Ιουνίου. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη, 19 Ιουνίου, στην Αθήνα. Ο πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Γιώ...

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕΣΣΤΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΡΑΙΝΟΣΕ»

Διοίκηση και εργαζόμενοι της «Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιοδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού» διαμαρτύρονται για τη χαμηλή προσφορά που κατατέθηκε από τους Ιταλούς για την ανάληψη της διοίκησης....

Κλείσιμο [X]