ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΣΤΗ “SEAGULL” Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ “WWW LOGISTICS ”

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 05/10/2018

 

 

Την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής στην εταιρεία «Διαδικτυακή» Α.Ε., τη γνωστή ως “WWW Logistics”, ανακοίνωσε ο ελβετικός όμιλος “Seagull” μέσω της ομώνυμης ελληνικής θυγατρικής του. Στη σχετική ενημέρωση αναφέρεται ότι η εταιρεία προχώρησε σ’ αυτό το άνοιγμα στην Ελλάδα στοχεύοντας στην εδραίωση της αγοράς των Logistics, πιστεύοντας στις δυνατότητες της εθνικής οικονομίας.

Αν και η πληροφορία για τη συνένωση δυνάμεων των δύο εταιρειών στον ευρύτερο χώρο της διαμεταφοράς και της εφοδιαστικής αλυσίδας κυκλοφορούσε στην αγορά από τα μέσα Ιουλίου, τελικά ανακοινώθηκε δύο μήνες μετά, και προβλέπει την κεφαλαιακή ενίσχυση της “WWW Logistics” από τη “Seagull”.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, με την επένδυση αυτή δημιουργείται μια πλατφόρμα στην Ελλάδα που καλύπτει όλο το εύρος των μεταφορών, με πολλαπλές πιστοποιήσεις σε όλους τους κλάδους.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της “WWW Logistics” κ. Άρης Παπανδρέου εξέφρασε την εκτίμηση ότι η σύμπραξη των δύο εταιρειών θα οδηγήσει πολύ σύντομα τον όμιλο στην πρώτη θέση στον ελληνικό χώρο.

Τη συμφωνία επισφράγισε η διευθύνουσα σύμβουλος της “Seagull” Α.Ε. κ. Παρασκευή Κουλιάτσα, η οποία τόνισε: «Πρόσφατα εγκαινιάσαμε τα νέα μας γραφεία, αναπτύξαμε το στόλο των μέσων μεταφοράς μας και εξαγοράσαμε το πλειοψηφικό πακέτο της “Owleyes”. Και τώρα, με την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της WWW, δημιουργούμε μια εταιρεία Logistics με 70.000 μέτρα στεγασμένους χώρους , με πανελλαδική διανομή και  με εξειδίκευση στην τεχνολογία και στο retail».

 

 

 

 

 

MANAGEMENT

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η επίσημη παρουσίαση της εθνικής ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security Challenge 2018 (15 - 17 Οκτωβρίου στο Λονδίνο), έγι...

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ KPMG ΚΑΙ ALIBABA CLOUD

Tη δημιουργία μιας παγκόσμιας συνεργασίας για την παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και κλάδων της αγοράς ανακοίνωσαν η KPMG International και η Alibaba Cloud,...

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Επιτροπής Επεξεργασίας Θεμάτων για την Πανελλήνια Διαβούλευση υπό τον τίτλο «Πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα Υποστηρίξει τις Γυναίκες στο ...

Κλείσιμο [X]