ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΣΤΗ “SEAGULL” Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ “WWW LOGISTICS ”

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 05/10/2018

 

 

Την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής στην εταιρεία «Διαδικτυακή» Α.Ε., τη γνωστή ως “WWW Logistics”, ανακοίνωσε ο ελβετικός όμιλος “Seagull” μέσω της ομώνυμης ελληνικής θυγατρικής του. Στη σχετική ενημέρωση αναφέρεται ότι η εταιρεία προχώρησε σ’ αυτό το άνοιγμα στην Ελλάδα στοχεύοντας στην εδραίωση της αγοράς των Logistics, πιστεύοντας στις δυνατότητες της εθνικής οικονομίας.

Αν και η πληροφορία για τη συνένωση δυνάμεων των δύο εταιρειών στον ευρύτερο χώρο της διαμεταφοράς και της εφοδιαστικής αλυσίδας κυκλοφορούσε στην αγορά από τα μέσα Ιουλίου, τελικά ανακοινώθηκε δύο μήνες μετά, και προβλέπει την κεφαλαιακή ενίσχυση της “WWW Logistics” από τη “Seagull”.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, με την επένδυση αυτή δημιουργείται μια πλατφόρμα στην Ελλάδα που καλύπτει όλο το εύρος των μεταφορών, με πολλαπλές πιστοποιήσεις σε όλους τους κλάδους.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της “WWW Logistics” κ. Άρης Παπανδρέου εξέφρασε την εκτίμηση ότι η σύμπραξη των δύο εταιρειών θα οδηγήσει πολύ σύντομα τον όμιλο στην πρώτη θέση στον ελληνικό χώρο.

Τη συμφωνία επισφράγισε η διευθύνουσα σύμβουλος της “Seagull” Α.Ε. κ. Παρασκευή Κουλιάτσα, η οποία τόνισε: «Πρόσφατα εγκαινιάσαμε τα νέα μας γραφεία, αναπτύξαμε το στόλο των μέσων μεταφοράς μας και εξαγοράσαμε το πλειοψηφικό πακέτο της “Owleyes”. Και τώρα, με την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της WWW, δημιουργούμε μια εταιρεία Logistics με 70.000 μέτρα στεγασμένους χώρους , με πανελλαδική διανομή και  με εξειδίκευση στην τεχνολογία και στο retail».

 

 

 

 

 

MANAGEMENT

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ TRFC ΑΠΟ ΤΗΝ EDENRED

Την υπογραφή συμφωνίας για την απόκτηση του 80% του μετοχικού κεφαλαίου του ομίλου The Right Fuelcard Company (TRFC), του 4ου fuel card program manager στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε η Edenred, ηγέτ...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ FUTURE LOGISTICS LEADERS ΣΤΗΝ TRADE LOGISTICS

Στην αυτοματοποιημένη αποθήκη της Trade Logistics στο Σχηματάρι πραγματοποιήθηκε το 1ο conference της ομάδας των Future Logistics Leaders του SUPPLY CHAIN INSTITUTE, στις 5 Δεκεμβρίου. Οι Future Logi...

ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS CONFERENCE 2018 ΤΗΣ ENTERSOFT

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στις 13 Νοεμβρίου από την Entersoft το Business Conference 2018,με ευρεία συμμετοχή κορυφαίων στελεχών της αγοράς, πελατών και συνεργατών της εταιρείας, καθώς και προσω...

Κλείσιμο [X]