ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΣΤΗ “SEAGULL” Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ “WWW LOGISTICS ”

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 05/10/2018

 

 

Την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής στην εταιρεία «Διαδικτυακή» Α.Ε., τη γνωστή ως “WWW Logistics”, ανακοίνωσε ο ελβετικός όμιλος “Seagull” μέσω της ομώνυμης ελληνικής θυγατρικής του. Στη σχετική ενημέρωση αναφέρεται ότι η εταιρεία προχώρησε σ’ αυτό το άνοιγμα στην Ελλάδα στοχεύοντας στην εδραίωση της αγοράς των Logistics, πιστεύοντας στις δυνατότητες της εθνικής οικονομίας.

Αν και η πληροφορία για τη συνένωση δυνάμεων των δύο εταιρειών στον ευρύτερο χώρο της διαμεταφοράς και της εφοδιαστικής αλυσίδας κυκλοφορούσε στην αγορά από τα μέσα Ιουλίου, τελικά ανακοινώθηκε δύο μήνες μετά, και προβλέπει την κεφαλαιακή ενίσχυση της “WWW Logistics” από τη “Seagull”.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, με την επένδυση αυτή δημιουργείται μια πλατφόρμα στην Ελλάδα που καλύπτει όλο το εύρος των μεταφορών, με πολλαπλές πιστοποιήσεις σε όλους τους κλάδους.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της “WWW Logistics” κ. Άρης Παπανδρέου εξέφρασε την εκτίμηση ότι η σύμπραξη των δύο εταιρειών θα οδηγήσει πολύ σύντομα τον όμιλο στην πρώτη θέση στον ελληνικό χώρο.

Τη συμφωνία επισφράγισε η διευθύνουσα σύμβουλος της “Seagull” Α.Ε. κ. Παρασκευή Κουλιάτσα, η οποία τόνισε: «Πρόσφατα εγκαινιάσαμε τα νέα μας γραφεία, αναπτύξαμε το στόλο των μέσων μεταφοράς μας και εξαγοράσαμε το πλειοψηφικό πακέτο της “Owleyes”. Και τώρα, με την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της WWW, δημιουργούμε μια εταιρεία Logistics με 70.000 μέτρα στεγασμένους χώρους , με πανελλαδική διανομή και  με εξειδίκευση στην τεχνολογία και στο retail».

 

 

 

 

 

MANAGEMENT

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ Η ΗΛΕΚΤΩΡ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Βραβείο για το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας απέσπασε η ΗΛΕΚΤΩΡ στα Greek Green Awards 2019, που αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές οργανισμών, ετα...

ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ

Στις 21 Φεβρουαρίου θα υπογράψει τη σύμβαση παραχώρησης του νέου αεροδρομίου της Κρήτης, στο Καστέλι του δήμου Μίνωα Πεδιάδας, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης. Το νέο αεροδρόμιο ...

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΓΕΚΑ ΣΤΗ 3PL ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής του ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ Α.Ε. εξασφάλισε ο όμιλος ΕΛΓΕΚΑ, αντλώντας ισόποση χρηματοδότηση ύψους 6,4 εκατ. ευρώ από το επενδυτικό κεφάλαιο «Southbridge Europe ...

Κλείσιμο [X]