ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΣΤΗ “SEAGULL” Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ “WWW LOGISTICS ”

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 05/10/2018

 

 

Την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής στην εταιρεία «Διαδικτυακή» Α.Ε., τη γνωστή ως “WWW Logistics”, ανακοίνωσε ο ελβετικός όμιλος “Seagull” μέσω της ομώνυμης ελληνικής θυγατρικής του. Στη σχετική ενημέρωση αναφέρεται ότι η εταιρεία προχώρησε σ’ αυτό το άνοιγμα στην Ελλάδα στοχεύοντας στην εδραίωση της αγοράς των Logistics, πιστεύοντας στις δυνατότητες της εθνικής οικονομίας.

Αν και η πληροφορία για τη συνένωση δυνάμεων των δύο εταιρειών στον ευρύτερο χώρο της διαμεταφοράς και της εφοδιαστικής αλυσίδας κυκλοφορούσε στην αγορά από τα μέσα Ιουλίου, τελικά ανακοινώθηκε δύο μήνες μετά, και προβλέπει την κεφαλαιακή ενίσχυση της “WWW Logistics” από τη “Seagull”.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, με την επένδυση αυτή δημιουργείται μια πλατφόρμα στην Ελλάδα που καλύπτει όλο το εύρος των μεταφορών, με πολλαπλές πιστοποιήσεις σε όλους τους κλάδους.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της “WWW Logistics” κ. Άρης Παπανδρέου εξέφρασε την εκτίμηση ότι η σύμπραξη των δύο εταιρειών θα οδηγήσει πολύ σύντομα τον όμιλο στην πρώτη θέση στον ελληνικό χώρο.

Τη συμφωνία επισφράγισε η διευθύνουσα σύμβουλος της “Seagull” Α.Ε. κ. Παρασκευή Κουλιάτσα, η οποία τόνισε: «Πρόσφατα εγκαινιάσαμε τα νέα μας γραφεία, αναπτύξαμε το στόλο των μέσων μεταφοράς μας και εξαγοράσαμε το πλειοψηφικό πακέτο της “Owleyes”. Και τώρα, με την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της WWW, δημιουργούμε μια εταιρεία Logistics με 70.000 μέτρα στεγασμένους χώρους , με πανελλαδική διανομή και  με εξειδίκευση στην τεχνολογία και στο retail».

 

 

 

 

 

MANAGEMENT

ΣΤΟΥΣ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΩΝ ELA AWARDS Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΕΒΑΣ ΤΗΣ LAFARGEHOLCIM

Μία ανάσα από τον τίτλο του “Professional of the year 2019” βρίσκεται ο Κώστας Χολέβας, VP Exports & Supply Chain Oil & Gass στην εταιρεία LafargeHolcim. Η απονομή των φετινών βραβείων του ELA (Europe...

ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΝΗΜOΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ONLINE DATA ΚΑΙ REDEPLAN

Ως κομβικής σημασίας για την ανάπτυξη των Επιχειρηματικών Πάρκων αξιολογείται από στελέχη της αγοράς η σύναψη μνημονίου στρατηγικής συνεργασίας (ΜΟU) μεταξύ OnLine Data A.Ε. και Redeplan Α.Ε. Consul...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ OPTIMUM ΓΙΑ ΤΟ CLOUD ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Περισσότερα από 100 στελέχη της πληροφορικής και των logistics, μεταξύ των οποίων πλήθος πελατών της OPTIMUM, τίμησαν με την παρουσία τους την επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα «Cloud και Πρωτοπόρες Τεχνολ...

Κλείσιμο [X]