ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ KPMG ΚΑΙ ALIBABA CLOUD

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 09/10/2018

 

Tη δημιουργία μιας παγκόσμιας συνεργασίας για την παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και κλάδων της αγοράς ανακοίνωσαν η KPMG International και η Alibaba Cloud, εταιρεία της Alibaba Group που δραστηριοποιείται στο cloud computing. Η ανακοίνωση έγινε στο Computing Conference 2018, την πιο σημαντική εκδήλωση της Alibaba, και αφορά αρχικά τις χώρες της Ασίας, του Ειρηνικού και της Ευρώπης.

Η συνεργασία θα επικεντρωθεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στη «νέα λιανική», σε συμβουλευτικές υπηρεσίες για στρατηγική πληροφορικής και στις ψηφιακές λύσεις που βασίζονται σε αρχιτεκτονικές  cloud. Οι ισχυρές δυνατότητες του cloud computing και της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) της Alibaba και το διεθνές δίκτυο, οι παγκόσμιες επιχειρησιακές λύσεις, το επιχειρηματικό πνεύμα και η γνώση των παγκόσμιων βιομηχανιών της KPMG που πηγάζουν από συνεργασίες με πολλές εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα Fortune 1000, θα ενωθούν για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις  πελάτες τους να επεκταθούν σε νέες αγορές. Στόχος είναι να οικοδομηθεί ένα ισχυρό παγκόσμιο οικοσύστημα με υπηρεσίες και υποδομές cloud, το οποίο θα εξυπηρετεί οργανισμούς με στρατηγικές multi-cloud, συμπεριλαμβανομένων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η KPMG και η Alibaba Cloud θα δημιουργήσουν μια κοινή ομάδα στρατηγικής που θα περιλαμβάνει software και systems architects, καθώς και τεχνικούς της KPMG και της Alibaba Cloud, με σκοπό την ανάπτυξη λύσεων cloud υποδομών για πελάτες που επεκτείνονται σε νέες αγορές, με έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων, στην κανονιστική συμμόρφωση και στην απρόσκοπτη συνέχεια των επιχειρησιακών τους δραστηριοτήτων. Οι ειδικοί της KPMG θα λάβουν εκπαίδευση και πιστοποίηση στο κομμάτι του επιχειρησιακού internet architecture από την Alibaba Cloud, καθώς και στους τομείς του cloud computing και της ασφάλειας, των big data και της αυτοματοποίησης ρομποτικών διαδικασιών (RPA).

Επιπλέον, η συνεργασία αυτή θα ανοίξει το δρόμο για τους πελάτες της KPMG σε Ασία, Ειρηνικό και Ευρώπη που επιδιώκουν πρόσβαση στην αγορά της Κίνας, αφού θα μπορούν να δημιουργήσουν τοπικές υπηρεσίες cloud από την Alibaba Cloud.

Η Alibaba Cloud, ως μία εκ των κορυφαίων παρόχων σε παγκόσμιο επίπεδο για υπηρεσίες infrastructure-as-a-service (IaaS) και ως ο μεγαλύτερος προμηθευτής δημόσιων υπηρεσιών cloud της Κίνας, είναι ο νέος παγκόσμιος cloud προμηθευτής που θα συμμετάσχει στις συνεργασίες της KPMG, επιτρέποντας στην τελευταία να προσφέρει σε επιχειρήσεις με multi-cloud στρατηγικές έναν ενιαίο και ανεξάρτητο σύμβουλο για ψηφιακές υπηρεσίες και λύσεις που βασίζονται σε αρχιτεκτονική cloud.

Ο Honson To, πρόεδρος της KPMG Κίνας, Ασίας και Ειρηνικού, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Alibaba Cloud, καθώς αυτή η σχέση θα ενισχύσει τη δέσμευσή μας να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αντιμετωπίσουν θέματα μετασχηματισμού στους τομείς της ανάπτυξης, της καινοτομίας και της λειτουργικής απόδοσης. Καθώς οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να προωθούν δυναμικά τις cloud αρχιτεκτονικές για να αντιμετωπίσουν επιχειρηματικές προκλήσεις, μπορούν να αισθάνονται σίγουρες ότι οι ομάδες της KPMG και της Alibaba Cloud σε όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες ανάγκες τους για παγκόσμιες, κλιμακούμενες, cloud-based ψηφιακές λύσεις».

O Simon Hu, πρόεδρος της Alibaba Cloud, δήλωσε: «Η Alibaba Cloud είναι ενθουσιασμένη για την προώθηση καινοτομιών σε διάφορες βιομηχανίες και επιχειρήσεις σε συνεργασία με την KPMG, καθώς και για την αντιμετώπιση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών για υψηλή απόδοση και ασφάλεια των cloud υποδομών. Μέσω της συνεργασίας μας, θα βοηθήσουμε τους πελάτες της KPMG να αξιοποιήσουν τις τεχνολογίες αιχμής με βάση το cloud, ενώ θα προσφέρουμε την εμπειρία μας για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού σε διάφορες κάθετες αγορές.

 

 

 

MANAGEMENT

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ TRFC ΑΠΟ ΤΗΝ EDENRED

Την υπογραφή συμφωνίας για την απόκτηση του 80% του μετοχικού κεφαλαίου του ομίλου The Right Fuelcard Company (TRFC), του 4ου fuel card program manager στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε η Edenred, ηγέτ...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ FUTURE LOGISTICS LEADERS ΣΤΗΝ TRADE LOGISTICS

Στην αυτοματοποιημένη αποθήκη της Trade Logistics στο Σχηματάρι πραγματοποιήθηκε το 1ο conference της ομάδας των Future Logistics Leaders του SUPPLY CHAIN INSTITUTE, στις 5 Δεκεμβρίου. Οι Future Logi...

ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS CONFERENCE 2018 ΤΗΣ ENTERSOFT

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στις 13 Νοεμβρίου από την Entersoft το Business Conference 2018,με ευρεία συμμετοχή κορυφαίων στελεχών της αγοράς, πελατών και συνεργατών της εταιρείας, καθώς και προσω...

Κλείσιμο [X]