ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Από αριστερά: Δ. Σουλημιώτης, Head of the Commercial Department of Technical Division Space Hellas, βραβείο “Customer Experience Partner of the Year 2018”- Α. Τσιμπούκης, Γενικός Διευθυντής Cisco - I. Μερτζάνης, CEO Space Hellas, βραβείο “Partner of the Year 2018”- Δ. Μπακάκος, Sales Director Space Hellas, βραβείο “Enterprise Partner of the Year 2018”- Σ. Κωστίκογλου, Director IT, Applications and R&D Division Space Hellas, βραβείο “Architectural Excellence Data Center”.

«PARTNER OF THE YEAR 2018» Η SPACE HELLAS. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ “CISCO PARTNER AWARDS”

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 28/01/2019

 

 

Με πολύ σημαντικές και πολλαπλές διακρίσεις, για ακόμη μία χρονιά,  επιβραβεύεται η Space Hellas  από τη Cisco: «Partner of the Year», «Enterprise Partner of the Year», «Architectural Excellence: Data Center» και «Customer Experience Partner of the Year» είναι τα βραβεία που απονεμήθηκαν στην εταιρεία κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής βράβευσης «Cisco Partner Awards 2018» που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου, στο Ekali Club, παρουσία εκπροσώπων σημαντικών τεχνολογικών εταιρειών - συνεργατών της Cisco.

Οι παραπάνω σημαντικές βραβεύσεις αποδεικνύουν έμπρακτα την αναγνώριση της Cisco στις επιδόσεις της Space Hellas, Cisco Gold Partner, για την αύξηση των πωλήσεων, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, με την ανάπτυξη συνεχώς νέων, πρωτοποριακών λύσεων και υπηρεσιών, βασισμένων στην καινοτομία και τις τεχνολογίες αιχμής. Παράλληλα, επιβραβεύεται η στρατηγική επιλογή της Space Hellas να είναι ανταγωνιστική στις πωλήσεις της διεθνώς, σε συνδυασμό με την άρτια τεχνογνωσία και εξυπηρέτηση που παρέχει το πιστοποιημένο ανθρώπινο δυναμικό της εδώ και 30 χρόνια. Τιμάται επίσης για την επιχειρηματική αριστεία και τη λειτουργία της - πρότυπο, η οποία εστιάζει πρωτίστως στην ικανοποίηση των πελατών της.

O διευθύνων σύμβουλος της Space Hellas Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε τη Cisco για τη συνεχή εμπιστοσύνη και την εξαίρετη μακροχρόνια συνεργασία, τα αποτελέσματα της οποίας αντικατοπτρίζονται στα τέσσερα βραβεία που έλαβε σήμερα η εταιρεία μας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που οι προσπάθειές μας για την υλοποίηση διαφορετικών έργων πελατών μας με τις πιο τεχνολογικά προηγμένες λύσεις της Cisco συνεχίζουν να αναγνωρίζονται. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε και να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο την ουσιαστική συνεργασία μας προς όφελος των πελατών μας».

Μέσω της απονομής του ετήσιου βραβείου «Partner of the Year», η Cisco επιδιώκει την έμπρακτη αναγνώριση της συνεισφοράς του καλύτερου συνεργάτη της, ο οποίος επιδεικνύει ένα επιχειρηματικό modus operandi που λειτουργεί ως πρότυπο.

 

 

 

 

 

MANAGEMENT

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ Η ΗΛΕΚΤΩΡ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Βραβείο για το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας απέσπασε η ΗΛΕΚΤΩΡ στα Greek Green Awards 2019, που αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές οργανισμών, ετα...

ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ

Στις 21 Φεβρουαρίου θα υπογράψει τη σύμβαση παραχώρησης του νέου αεροδρομίου της Κρήτης, στο Καστέλι του δήμου Μίνωα Πεδιάδας, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης. Το νέο αεροδρόμιο ...

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΓΕΚΑ ΣΤΗ 3PL ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής του ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ Α.Ε. εξασφάλισε ο όμιλος ΕΛΓΕΚΑ, αντλώντας ισόποση χρηματοδότηση ύψους 6,4 εκατ. ευρώ από το επενδυτικό κεφάλαιο «Southbridge Europe ...

Κλείσιμο [X]