ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Η MOBILE TECHNOLOGY ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ «ΕΞΥΠΝΕΣ» ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΡΑΦΙΟΥ SES IMAGOTAG

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 30/01/2019

 

Συμβόλαιο εκπροσώπησης για Ελλάδα και Κύπρο με τον οίκο SES-imagotag που εξειδικεύεται στην παραγωγή ηλεκτρονικών ετικετών ραφιού (ESL) και στο σχεδιασμό cloud πλατφόρμας διαχείρισής τους (ΙοΤ), υπέγραψε η Mobile Technology. Πρόκειται για την πρώτη σημαντική συνεργασία, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για την προώθηση καινοτόμων λύσεων που μετασχηματίζουν ψηφιακά τις επιχειρησιακές διαδικασίες στο λιανεμπόριο.

Οι ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού είναι ένα προϊόν που απευθύνεται σε όλη την αγορά λιανικής (supermarkets, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, ένδυσης - υπόδησης, φαρμακεία κ.ά.) και ήδη χρησιμοποιείται από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον κόσμο. Βασίζονται στην "έξυπνη" και οικολογική paperless φιλοσοφία, ενώ επιτρέπουν την πλήρως αυτοματοποιημένη ενημέρωση των τιμών στο ράφι από τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο.

Πρόκειται για τρίχρωμες, υψηλής ανάλυσης οθόνες γραφικών e-Ink με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, που διατίθενται σε ποικίλες διαστάσεις και διατηρούν την ευκρίνειά τους ακόμα και σε μέγεθος 10’’. Διαθέτουν LED flash για ειδική σήμανση και αντικλεπτικό σύστημα, υποστηρίζουν την τεχνολογία NFC και επιτρέπουν το geolocation. Επιπρόσθετα, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε υγρασία και σκόνη και καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια.

Οι ψηφιακές ετικέτες διασφαλίζουν την απόλυτη συμφωνία των τιμών μεταξύ ραφιού - ταμείου μέσα από μια απλοποιημένη διαδικασία που εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και σημαντικό κόστος στην επιχείρηση. Η χρήση τους παρέχει ευελιξία που αυξάνει τις instore πωλήσεις, συνδυάζοντας αποτελεσματικά εικόνα με διαφημιστικό μήνυμα και ευνοώντας τη συχνή εναλλαγή τιμών ή και προσφορών, σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες τάσεις της αγοράς. Παράλληλα, αναβαθμίζουν το customer experience και ενισχύουν το loyalty των καταναλωτών, παρέχοντάς τους περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα.  

Η SES-imagotag ανήκει στον Όμιλο  BOE Technology και κυριαρχεί στη διεθνή αγορά έξυπνων ψηφιακών ετικετών και αυτοματισμού τιμών, ενώ  έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη IoT και ψηφιακή πλατφόρμα που παρέχει πλήρη γκάμα υπηρεσιών στους λιανεμπόρους. Η λύση SES-imagotag επιτρέπει στις επιχειρήσεις τη σύνδεση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των φυσικών τους καταστημάτων, αυτοματοποιεί τις επιχειρησιακές διαδικασίες χαμηλής αξίας και βελτιώνει τη συνολική αποδοτικότητα.

 

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΒΛΑΧΟΓΙΩΡΓΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ IKE ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η μεταφορική εταιρεία Vlachogiorgis Transport ΙΚΕ στο πλαίσιο της στρατηγικής ενίσχυσης των υπηρεσιών της μέσα από δράσεις εξωστρέφειας επεκτείνει το δίκτυό της προσφέροντας πλέον μεταφορικό έργο από ...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΠ (PCT)

Αξιοσημείωτη άνοδος σημειώθηκε το 2018 στα κέρδη και στα έσοδα της ΣΕΠ (PCT) που διαχειρίζεται τους προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του Πειραιά, με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να προέρχονται από τις φορτοεκφορτώσ...

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ – ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Τα χρονίζοντα προβλήματα των άτυπων βιομηχανικών συγκεντρώσεων, όπως χαρακτηριστικά είναι αυτή των Οινοιφύτων, έρχεται να λύσει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την εναρμόνισ...

Κλείσιμο [X]