ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΜ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ VERDE-TEC 2019

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 11/02/2019

 

Δυναμική θα είναι η παρουσία της ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. στην 3η Διεθνή Έκθεση Verde Tec 2019. Ακολουθώντας μια εξίσου δυναμική πορεία ανάπτυξης που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2012, η ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. θα κάνει αισθητή
την παρουσία της, τόσο με το περίπτερο της και την συμμετοχή των στελεχών της στο Φόρουμ και τα workshop της Έκθεσης, όσο και με την υποψηφιότητα της για τα Greek Green Awards 2019.

Συγκεκριμένα, η ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. διαγωνίζεται στην κατηγορία Στερεά και Αστικά Απόβλητα, “Επεξεργασία - Ανακύκλωση - Αδρανή” και διεκδικεί βραβείο (η τελετή βράβευση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου ώρα 18:00 - 20:00) για να επισφραγίσει την αξιοσημείωτη άνοδο την 1η εξαετία λειτουργία της.

Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) ξεκίνησε ως ένα από τα πρώτα εγκεκριμένα Συλλογικά Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ) με μια συνεργαζόμενη Μονάδα Ανακύκλωσης στη Θεσσαλονίκη και γεωγραφική εμβέλεια την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ωστόσο, στα έξι χρόνια συνεπούς συμβολής της στην επίτευξη του εθνικού στόχου για την εναλλακτική διαχείριση, την τήρηση της νομοθεσίας και την προστασία του περιβάλλοντος, πέτυχε να εντάξει στο δίκτυο της 45 Μονάδες Ανακύκλωσης σε δέκα Περιφέρειες και 26 Περιφερειακές Ενότητες, καλύπτοντας γεωγραφικά το 45% της ελληνικής επικράτειας.

Σύμφωνα μάλιστα με το νέο επιχειρησιακό της σχέδιο η ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. φιλοδοξεί να επεκταθεί άμεσα σε άλλες πέντε Περιφερειακές ενότητες.
Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται στην εμπιστοσύνη που δείχνει στο ανθρώπινο δυναμικό της, στην υψηλή τεχνογνωσία και τον δυναμισμό των στελεχών της, γεγονός που θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν όσοι παρακολουθήσουν τις εργασίες της Έκθεσης.

Συγκεκριμένα, την πρώτη μέρα της Έκθεσης, Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 15:40, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ηλίας Δημητρίαδης θα συμμετάσχει στην Γ΄ Ενότητα της συζήτησης “Η στρατηγική για την κυκλική οικονομία και η πρόκληση των smart cities”. Νωρίτερα την ίδια μέρα, στις 12:30, η σύμβουλος ανάπτυξη ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ κα. Άννα Μίχου θα συμμετάσχει στην Α΄ Ενότητα και το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 14:30 η υπεύθυνη λειτουργίας κα Βασιλική Τσαγκαρλή στην ΣΤ΄ Ενότητα.

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 17:00 στην Η΄ Ενότητα της συζήτησης, την εταιρία θα εκπροσωπήσει ο Ιωάννης Παπαηλιόπουλος ανάμεσα σε ένα πάνελ αξιόλογων συνομιλητών που θα συντονίσει ο Διευθυντής Επικοινωνίας
του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Βεργάδος. Επίσης, την Κυριακή στις 17:30 ο κ. Δημητριάδης θα κάνει μια συνολική παρουσίαση της εταιρίας σε πάνελ ομιλητών με θέμα: “Διαχείριση και ανακύκλωση απορριμάτων εκσκαφών και οικοδομικών υλικών”.

Στο περίπτερο της εταιρίας οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν περισσότερο για τη δράση της ΑΝΑΚΕΜ και τις διαδικασίες αξιοποίησης των ΑΕΚΚ. Όσοι επιθυμούν να διερευνήσουν δυνατότητες και πεδία συνεργασίας θα δοθεί πρόσκληση σε κοκτέιλ γνωριμίας.

 

 

 

MANAGEMENT

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ Η ΗΛΕΚΤΩΡ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Βραβείο για το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας απέσπασε η ΗΛΕΚΤΩΡ στα Greek Green Awards 2019, που αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές οργανισμών, ετα...

ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ

Στις 21 Φεβρουαρίου θα υπογράψει τη σύμβαση παραχώρησης του νέου αεροδρομίου της Κρήτης, στο Καστέλι του δήμου Μίνωα Πεδιάδας, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης. Το νέο αεροδρόμιο ...

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΓΕΚΑ ΣΤΗ 3PL ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής του ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ Α.Ε. εξασφάλισε ο όμιλος ΕΛΓΕΚΑ, αντλώντας ισόποση χρηματοδότηση ύψους 6,4 εκατ. ευρώ από το επενδυτικό κεφάλαιο «Southbridge Europe ...

Κλείσιμο [X]