ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΣΤΙΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ SUPPLY CHAIN INSTITUTE ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΑ LOGISTICS

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 20/02/2019

 

Με την επιστημονική υποστήριξη της Planning θα διεξαχθεί το επόμενο συνέδριο του Supply Chain Institute, στις 10 Απριλίου, με τίτλο “Human Asset Management in Logistics”.  Οι σύνεδροι  θα εστιάσουν στον ανθρώπινο παράγοντα των logistics σε επίπεδο αποθήκης (lower level employee) αλλά και σε ανώτερες βαθμίδες στελεχών (medium & higher level employees).

 Ο ανθρώπινος παράγοντας σε κάθε τμήμα οποιασδήποτε επιχείρησης αποτελεί ένα «μοναδικό εργαλείο» που διαφοροποιεί τη μία επιχείρηση από την άλλη, που δεν μπορεί να αντιγραφεί και από τον οποίο εξαρτάται η επιτυχία του τμήματος και κατ’ επέκταση ολόκληρου του οργανισμού. Παραδοσιακά οι επιχειρήσεις δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον άνθρωπο και πολλά συγγράμματα, συνέδρια, textbooks, HR στελέχη έχουν δοκιμάσει μεθόδους για να αυξήσουν την απόδοση των εργαζομένων και να τους κρατήσουν πιστούς και αφοσιωμένους στην επιχείρηση. Ένα από θέματα που απασχολούν τα στελέχη logistics είναι και αυτό του ανθρώπινου δυναμικού. 

Γι’ αυτούς τους λόγους το επόμενο συνέδριο του Ινστιτούτου Εφοδιαστικής Αλυσίδας θα κινηθεί γύρω από τον άνθρωπο ως «κεφάλαιο» (με κάθε σημασία της λέξης) στα logistics. Το θέμα θα εξεταστεί από κάθε πρίσμα: σημερινά επίπεδα αμοιβών, τρόποι κινητοποίησης, stress management, μέθοδοι για να αυξηθεί η αποδοτικότητα στα logistics, αποτελεσματική διοίκηση ανθρώπων στην αποθήκη, εργασιακές συγκρούσεις, εργασιακή ευελιξία, οργανόγραμμα στα logistics, κατάλληλη εκπαίδευση για τους ανθρώπους των logistics και πιστοποίηση επαγγελματιών στην εφοδιαστική αλυσίδα, νομοθεσία και εργασία, υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους της αποθήκης κ.ά.

 Για πρώτη φορά ένα συνέδριο εστιάζει τόσο σε βάθος στον logistician και όπως και στα προηγούμενα συνέδρια, έτσι και σε αυτό αναμένεται να προσέλθουν στην αίθουσα Φάρος του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, περίπου 250 υψηλόβαθμα στελέχη τα οποία διευθύνουν τα ελληνικά logistics και κατέχουν κορυφαία θέση σε αυτά.

Χορηγοί έντυπης και ηλεκτρονικής ενημέρωσης του συνεδρίου είναι τα περιοδικά "Logistics & Management" και "Car & Truck".

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ WORKSHOP ΣΤΟ EUROLOG19

Διεθνώς κορυφαίοι εκπρόσωποι της εφοδιαστικής αλυσίδας συμμετέχουν ως Keynote Speaker στο 25ο συνέδριο EUROLOG19 που διεξάγεται φέτος στην Αθήνα, 3-4 Απριλίου. Με θέμα “A New Way of Doing Business”, τ...

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΙΙ

Έως τις 18 Μαρτίου που έληξε η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών κατά την πρώτη φάση του διαγωνισμού για το Θριάσιο ΙΙ, είχαν υποβάλλει το ενδιαφέρον τους παραλαμβάνοντας φακέλους προσφοράς συνολικ...

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Την πλήρη ικανοποίησή του για τις νέες διατάξεις σχετικά με την ανάπτυξη των Επιχειρηματικών Πάρκων που κατατέθηκαν στη Βουλή προς ψήφιση από τον Αν. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιο Πιτσιό...

Κλείσιμο [X]