ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “ASCEN.TEC”

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 05/03/2019

 

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου, το πανόραμα ενός κλάδου με ύψιστη κοινωνική υπηρεσία φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC της Παιανίας.

Υπερσύγχρονοι ανελκυστήρες, αναβατόρια, συστήματα ανύψωσης, ειδικές κατασκευές για άτομα με κινητικές δυσκολίες είναι μερικές από τις κατηγορίες εκθεμάτων της νέας τεχνολογικής και τεχνικής έκθεσης “Ascen.tec” που διοργανώνεται με το κύρος και την εμπειρία της εταιρείας «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press».

Με τις καλύτερες λύσεις και προτάσεις σε ανελκυστήρες που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας στο σπίτι και στους χώρους εργασίας έρχεται η πρώτη διεθνής “Ascen.tec” δίνοντας νόημα σε έναν κλάδο που θέλει να εκφραστεί και να παρουσιάσει στην αγορά τον καλύτερο εαυτό του. Επιχειρηματίες, έμποροι, στελέχη εταιρειών θα βρίσκονται στο εκθεσιακό κέντρο MEC από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2019 για να ενημερώσουν επαγγελματίες και κοινό σχετικά με όλες τις τεχνολογίες που αφορούν στην αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία των ασανσέρ, τον σύγχρονο εξοπλισμό που διατίθεται στην αγορά, καθώς και το νέο πλαίσιο συντήρησής τους.

Οι σύγχρονες διαδικασίες κατασκευής και υποστήριξης αναλωσίμων και ανταλλακτικών έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα, τα οποία απέχουν απ’ όσα γνώριζαν έως τώρα τόσο οι τεχνικοί, όσοι και οι χρήστες ανελκυστήρων. Στην εποχή που διευρύνονται οι λειτουργίες των «έξυπνων σπιτιών» και ενισχύονται τα application ψηφιακού ελέγχου, η “Ascen.tec” έρχεται να παρουσιάσει πρωτοποριακές τεχνολογίες τόσο στα περίπτερα, όσο και στις συνεδριακές εκδηλώσεις του “Ascen.tec Forum”. Φέτος θα παρουσιαστούν οι νέες μέθοδοι προγραμματισμού επισκευαστικών εργασιών και ψηφιακού ελέγχου, το νέο πλαίσιο λειτουργίας αναβατορίων για άτομα με κινητικές δυσκολίες αλλά και ανελκυστήρων με ειδικές σημάνσεις και εξοπλισμό για άτομα με προβλήματα όρασης.

Η βιομηχανία των ανελκυστήρων, οι τεχνικές εταιρείες, οι κατασκευαστές και όλοι όσοι δραστηριοποιούνται σ’ αυτόν τον οικονομικό κύκλο δίνουν δυναμικό «παρών» στο νέο εκθεσιακό θεσμό, την “Ascen.tec”.

 

Ποιοι συμμετέχουν

 

Θεσμικοί και παραγωγικοί φορείς στηρίζουν την πρωτοβουλία διοργάνωσης της “Ascen.tec” και ήδη έχουν ζητήσει να έχουν παρουσία στις παράλληλες εκδηλώσεις. Στην διεθνή έκθεση θα παρουσιαστούν:

- Ανελκυστήρες, αναβατόρια, παρελκόμενα.

-  Κυλιόμενες κλίμακες & κυλιόμενοι διάδρομοι.

-  Συστήματα μεταδόσεως κινήσεως & μηχανισμοί.

-  Βαρούλκα, ατέρμονες εξαρτήματα και εξοπλισμός ανελκυστήρων.

-  Ρυθμιστές ταχύτητας και σχετικός εξοπλισμός.

-  Προκατασκευασμένα στοιχεία ανελκυστήρων.

-  Εταιρείες λογισμικού.

-  Υδραυλικά συστήματα.

-  Σωλήνες υψηλής πιέσεως, ρακόρ.

-  Τηλεχειριστήρια.

-  Ρολά εξωτερικών ανελκυστήρων.

-  Συστήματα ασφάλειας και ελέγχου.

-  Θάλαμοι προσώπων, φορτίων και οχημάτων.

-  Ηλεκτρολογικό υλικό, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, καλώδια, καθρέπτες, ανοξείδωτα, φορμάικες για τους θαλάμους.

-  Ημιαυτόματες πόρτες, πόρτες αναδιπλούμενες, πόρτες πυράντοχες, ελαστικά λειτουργίας θυρών και αξεσουάρ.

-  Συρματόσχοινα ανελκύσεως και αξεσουάρ.

-  Εξοπλισμός παρακολούθησης, κομβιοδόχοι θαλάμου, ψηφιακοί δείκτες.

-  Υλικά προστασίας και ασφάλειας εργαζομένων.

-  Συστήματα πυρασφάλειας, πυροσβεστήρες, πυρανίχνευση.

-  Αναλώσιμα, λιπαντικά συντήρησης, μπαταρίες, στουπιά.

-  Εργαλεία και Υλικά.

-  Εξοπλισμός εξοικονόμησης ενέργειας, Αναστροφείς, Φωτισμός LED.

-  Πιστοποιήσεις με πρότυπα οικιακού, επαγγελματικού, βιομηχανικού επιπέδου.

-  Τεχνολογίες δικτύου, Οπτικές ίνες, Ενδοεπικοινωνία, WiFi .

-  Ανακύκλωση λιπαντικών, μπαταριών.

-  Γερανοί ανυψώσεως.

-  Ανελκυστήρες για ΑμεΑ.

Απευθύνεται σε: Εμπόρους, στελέχη κατασκευαστικών εταιρειών, εγκαταστάτες ανελκυστήρων και συντηρητές, εργολήπτες και μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μελετητές, διακοσμητές και στελέχη δημοσίων οργανισμών και τοπικής αυτοδιοίκησης, επιμελητήρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, πρεσβείες κ.ά.. Θα προσκληθούν επίσης συνδικαλιστικοί φορείς (ομοσπονδίες και σωματεία των ενδιαφερόμενων κλάδων).

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

«ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ», «Εργοταξιακά Θέματα», «Μετάδοση Ισχύος», «Logistics & Management», «Car & Truck», «Θερμοϋδραυλικός», «Ecotec»

 

*  Η έκθεση, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, θα προβληθεί με διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση πανελλαδικά και με διανομή διαφημιστικών εντύπων, προσκλήσεων, αφισών κ.ά.

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΣΤΟ «ASCEN.TEC FORUM»: «ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»

Σημαντική παρέμβαση από τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς στην ημερίδα του “Ascen.tec Forum” για το νέο ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό και την επιχειρηματικότητα....

ΠΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ… «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ “VERDE.TEC”

Για τις 20 – 22 Μαρτίου 2020 ορίστηκε το νέο ραντεβού των πρωτοπόρων στην κυκλική οικονομία, τις τεχνολογίες περιβάλλοντος και τις έξυπνες πόλεις. Τις εξελίξεις στην κυκλική οικονομία, στις καινοτομίε...

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ “ASCEN.TEC” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Ένας νέος εκθεσιακός και συνεδριακός θεσμός γεννήθηκε. Πρόκειται για τη νέα διοργάνωση “Ascen.tec” που αναφέρεται στις τεχνολογίες ανελκυστήρων, αναβατορίων, συστημάτων ανύψωσης και κυλιόμενων κλιμάκω...

Κλείσιμο [X]