ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

YES FORUM ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 06/03/2019

 

Αφιερωμένο στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού είναι το YES to Sea Tourism Forum που διοργανώνεται από την πλατφόρμα YES Forum στις 29 Μαΐου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης των Posidonia Sea Tourism.

Το YES Forum είναι η πρώτη πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου μεταξύ των στελεχών της ναυτιλίας και του θαλάσσιου τουρισμού που έχει σκοπό την προσέγγιση και την επαφή της νέας γενιάς -ήδη από τη σχολείο– με την ιστορία των δύο σημαντικότερων κλάδων της οικονομίας  μας. Τα συνέδρια του YES Forum τελούν υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ναυτιλίας, Παιδείας και Τουρισμού και της πλειονότητας των ελληνικών πανεπιστημίων.

Στη θεματολογία τους συμπεριλαμβάνεται ο θαλάσσιος  τουρισμός, η κρουαζιέρα και το yachting στην Ελλάδα, τομείς ενδιαφέροντες όσο και κερδοφόροι, οι οποίοι προσφέρουν ευκαιρίες από τις οποίες οι νέοι πρέπει να επωφεληθούν. Οι συμμετέχοντες για άλλη μια φορά θα έχουν  την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους πριν και κατά τη διάρκεια του Forum και να  συμμετάσχουν σε έναν ανοιχτό διάλογο με στελέχη του χώρου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και φέτος τα  “Networking Corners”, στα οποία στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας θα απαντήσουν σε ερωτήσεις και θα δώσουν κατευθυντήριες γραμμές σε θέματα που αφορούν το Τεχνικό & Operations Τμήμα Ναυτιλιακής Εταιρείας, τις Startup, την Καινοτομία & την Τεχνολογία και το Ναυτιλιακό Πλέγμα.

Οι συμμετέχοντες για άλλη μια φορά θα έχουν  την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματα τους πριν και κατά τη διάρκεια του Forum και να  συμμετάσχουν σε έναν ανοιχτό διάλογο με στελέχη του χώρου. Συντονιστής του πάνελ στο YES to Sea Tourism Forum θα είναι ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, κ. Μηνάς Τσαμόπουλος.

Η υπεύθυνη διοργάνωσης του YES to Sea Tourism Forum, κ. Δανάη Μπεζαντάκου, Concept Founder  του ΥES FORUM & CEO της ΝAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS LTD, τονίζει ότι «λέμε ΝΑΙ στο θαλάσσιο τουρισμό, και ευχή κι ελπίδα του YES FORUM είναι ο διάλογος που ξεκίνησε στο πλαίσιο του Posidonia Sea Tourism 2017 να συνεχιστεί με μεγαλύτερη συμμετοχή νέων που θα στηρίζουν το όραμά μας και θα συντελούν στην πραγματοποίηση των προσδοκιών μας».

  • Χορηγοί έντυπης και ηλεκτρονικής επικοινωνίας του YES to Sea Tourism Forum είναι τα περιοδικά Logistics & Management και Car & Truck.

 

 

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (MOU) ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΠ Α.Ε. ΚΑΙ GUANGZHOU PORT

Ένα από τα 10 μεγαλύτερα εμπορικά λιμάνια στον κόσμο συνδέεται πλέον με τον Πειραιά, στο πλαίσιο μιας ακόμη σημαντικής στρατηγικής συνεργασίας που θεμελιώθηκε με την υπογραφή Μνημονίου (MOU) μεταξύ τη...

YES FORUM: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΝΑΙ" ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΕΦΘΑΣΕ

Το YES Forum υπό το συντονισμό της Δανάης Μπεζαντάκου, Διευθύνουσας Συμβούλου της NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS απαρτίζεται από μια εθελοντική ομάδα 50 νέων φοιτητών και στελεχών και αποτελεί την πλ...

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ «ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗΣ»

Πώς μπορούν να προβλεφθούν απειλές αποσυντονισμού της Εφοδιαστικής Αλυσίδας που ελλοχεύουν κινδύνους οικονομικής καταστροφής, καταστροφής φήμης, κίνδυνο ζωής, περιουσίας ή και περιβαλλοντικής καταστρο...

Κλείσιμο [X]