ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΣΤΙΣ 16 ΜΑΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ 8Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΕΤΤ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 15/05/2013

 

Στις 16 & 17 Μαΐου 2013 θα διεξαχθεί το 8ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ με θέμα ‘Ρύθμιση προς ένα Έξυπνο Ψηφιακό Οικοσύστημα’. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ (οδός  Μεσογείων 151, Παράδεισος Αμαρουσίου). 

Την πρώτη ημέρα, οι εργασίες του Συνεδρίου θα επικεντρωθούν αφενός στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν για τον ταχυδρομικό τομέα και στις δυνατότητες για καινοτόμες ταχυδρομικές υπηρεσίες και αφετέρου στο ρόλο της σύγκλισης σταθερών και κινητών υπηρεσιών στην ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής ευρυζωνικής αγοράς.

Τη δεύτερη ημέρα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών, οι δύο πρώτες ενότητες θα αφορούν τις προοπτικές για την προσέλκυση επενδύσεων στην ανάπτυξη Δικτύων Πρόσβασης Νέας Γενιάς και τη βέλτιστη αξιοποίηση του φάσματος για νέες ψηφιακές υπηρεσίες. Η τελευταία ενότητα θα επικεντρωθεί στις ρυθμιστικές προκλήσεις που προκύπτουν για τη βιομηχανία περιεχομένου σε καθεστώς σύγκλισης τεχνολογιών.

Διακεκριμένοι ομιλητές από τηλεπικοινωνιακές και ταχυδρομικές εταιρίες, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Ρυθμιστικές Αρχές θα συζητήσουν για τα παραπάνω θέματα, καθώς και για τις ρυθμιστικές, επιχειρηματικές και τεχνολογικές επιλογές για τη διασφάλιση του ανταγωνισμού, την προάσπιση των δικαιωμάτων του καταναλωτή και τη μεγιστοποίηση του οφέλους για την οικονομία.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο ειδικά σχεδιασμένο microsite. Σημειώνεται ότι το Συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδικτυακό τόπο www.eett.gr.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟ VIOLETA BULC

Το ρόλο της ναυτιλίας στην ευρωπαϊκή οικονομία, αλλά και στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο δίκτυο μεταφοράς αγαθών και στην ενίσχυση των παραμέτρων εκείνων που αναδεικνύουν αυτόν το ρόλο, υπογράμμισε ο Υπου...

ΠΛΩΡΗ ΤΟΥ ΟΛΠ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Σπάζοντας το όριο των 5 εκατ. TEU, ο Οργανισμός Λιμένα Πειραιά έρχεται πολύ κοντά στην πρώτη θέση στη Μεσόγειο στον τομέα της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων....

ΣΕΒ: ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών από επιχειρήσεις – μέλη του, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΕΒ (Τετάρτη, 30/10/2019), το εργαστήριο ExportReady Master με θέμα: «Στρατηγικές και Πρακτικές Διείσ...