ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΣΤΙΣ 16 ΜΑΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ 8Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΕΤΤ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 15/05/2013

 

Στις 16 & 17 Μαΐου 2013 θα διεξαχθεί το 8ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ με θέμα ‘Ρύθμιση προς ένα Έξυπνο Ψηφιακό Οικοσύστημα’. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ (οδός  Μεσογείων 151, Παράδεισος Αμαρουσίου). 

Την πρώτη ημέρα, οι εργασίες του Συνεδρίου θα επικεντρωθούν αφενός στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν για τον ταχυδρομικό τομέα και στις δυνατότητες για καινοτόμες ταχυδρομικές υπηρεσίες και αφετέρου στο ρόλο της σύγκλισης σταθερών και κινητών υπηρεσιών στην ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής ευρυζωνικής αγοράς.

Τη δεύτερη ημέρα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών, οι δύο πρώτες ενότητες θα αφορούν τις προοπτικές για την προσέλκυση επενδύσεων στην ανάπτυξη Δικτύων Πρόσβασης Νέας Γενιάς και τη βέλτιστη αξιοποίηση του φάσματος για νέες ψηφιακές υπηρεσίες. Η τελευταία ενότητα θα επικεντρωθεί στις ρυθμιστικές προκλήσεις που προκύπτουν για τη βιομηχανία περιεχομένου σε καθεστώς σύγκλισης τεχνολογιών.

Διακεκριμένοι ομιλητές από τηλεπικοινωνιακές και ταχυδρομικές εταιρίες, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Ρυθμιστικές Αρχές θα συζητήσουν για τα παραπάνω θέματα, καθώς και για τις ρυθμιστικές, επιχειρηματικές και τεχνολογικές επιλογές για τη διασφάλιση του ανταγωνισμού, την προάσπιση των δικαιωμάτων του καταναλωτή και τη μεγιστοποίηση του οφέλους για την οικονομία.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο ειδικά σχεδιασμένο microsite. Σημειώνεται ότι το Συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδικτυακό τόπο www.eett.gr.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΕΛ - OPTILOG ADVISORY SERVICES ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριό της συνδιοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Logistics με την OPTILOG Advisory Services, την Τρίτη 5 Μαΐου, από τις 17.00-18.30, με θέμα: «E-COMMERCE LOGISTICS: Lessons Learne...

H SARMED ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ COVID-19

Η SARMED έχει καταφέρει σε αυτή την αναπάντεχη συγκυρία να υποστηρίζει απρόσκοπτα τους πελάτες της αναδεικνύοντας παράλληλα τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα. Η SARMED στηρίζει τους εργαζομένους της μ...

ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΚΡΟΥΣΗΣ «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS

Η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS κατόπιν των εξελίξεων των τελευταίων ημερών σχετικά με τον κορωνοϊό (COVID -19), υλοποιεί Σχέδιο Δράσης προκειμένου να υποστηρίξει τους Επαγγελματίες της Εφοδια...

Κλείσιμο [X]