ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΣΤΙΣ 16 ΜΑΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ 8Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΕΤΤ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 15/05/2013

 

Στις 16 & 17 Μαΐου 2013 θα διεξαχθεί το 8ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ με θέμα ‘Ρύθμιση προς ένα Έξυπνο Ψηφιακό Οικοσύστημα’. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ (οδός  Μεσογείων 151, Παράδεισος Αμαρουσίου). 

Την πρώτη ημέρα, οι εργασίες του Συνεδρίου θα επικεντρωθούν αφενός στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν για τον ταχυδρομικό τομέα και στις δυνατότητες για καινοτόμες ταχυδρομικές υπηρεσίες και αφετέρου στο ρόλο της σύγκλισης σταθερών και κινητών υπηρεσιών στην ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής ευρυζωνικής αγοράς.

Τη δεύτερη ημέρα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών, οι δύο πρώτες ενότητες θα αφορούν τις προοπτικές για την προσέλκυση επενδύσεων στην ανάπτυξη Δικτύων Πρόσβασης Νέας Γενιάς και τη βέλτιστη αξιοποίηση του φάσματος για νέες ψηφιακές υπηρεσίες. Η τελευταία ενότητα θα επικεντρωθεί στις ρυθμιστικές προκλήσεις που προκύπτουν για τη βιομηχανία περιεχομένου σε καθεστώς σύγκλισης τεχνολογιών.

Διακεκριμένοι ομιλητές από τηλεπικοινωνιακές και ταχυδρομικές εταιρίες, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Ρυθμιστικές Αρχές θα συζητήσουν για τα παραπάνω θέματα, καθώς και για τις ρυθμιστικές, επιχειρηματικές και τεχνολογικές επιλογές για τη διασφάλιση του ανταγωνισμού, την προάσπιση των δικαιωμάτων του καταναλωτή και τη μεγιστοποίηση του οφέλους για την οικονομία.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο ειδικά σχεδιασμένο microsite. Σημειώνεται ότι το Συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδικτυακό τόπο www.eett.gr.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΕΘΝΗ “VERDE.TEC”

Χρηματοδοτικά εργαλεία και σύγχρονες τεχνολογίες περιβάλλοντος για την αντιμετώπιση των οξυμένων αναγκών διαχείρισης των απορριμμάτων, την ανακύκλωση αλλά και των υδατικών πόρων φέρνει η 4η διεθνής έκ...

ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ACMON

Από ανακοπή καρδιάς έφυγε αιφνιδιαστικά χθες μια ευγενική και σεμνή προσωπικότητα του κλάδου, ο Βασίλης Βαλιάνος, ο άνθρωπος που έδωσε το όραμα και την προοπτική της “Acmon Data”....

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗ “ELEC.TEC” ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

Κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής αγοράς στηρίζουν την 3η διεθνή έκθεση “Elec.Tec” που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, στο MEC της Παιανίας. Η νέα διοργάνωση ξεπερνά κάθε πρ...

Κλείσιμο [X]