ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΝΗΜOΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ONLINE DATA ΚΑΙ REDEPLAN

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 14/05/2019

 

Ως κομβικής σημασίας για την ανάπτυξη των Επιχειρηματικών Πάρκων αξιολογείται από στελέχη της αγοράς η σύναψη μνημονίου στρατηγικής συνεργασίας (ΜΟU)  μεταξύ OnLine Data A.Ε. και  Redeplan Α.Ε. Consultants στις 14 Μαΐου, περίπου δύο μήνες μετά από την ψήφιση του νέου νόμου που διέπει πλέον τη λειτουργία τους. Το μνημόνιο αφορά την προσφορά ολοκληρωμένων συμβουλευτικών λύσεων σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας και της βιομηχανίας. Κοινός στόχος των δύο εταιρειών είναι να συνδράμουν αποτελεσματικά στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της αναπτυξιακής πορείας των επιχειρήσεων που θα τις εμπιστευτούν.

Τόσο οι νέες επιχειρήσεις που διεκδικούν μερίδιο αγοράς στους τομείς που δραστηριοποιούνται, όσο και οι καθιερωμένες εταιρείες που προσδοκούν μακροχρόνια ανάπτυξη και επέκταση σε νέες αγορές χρειάζονται συμβουλευτικούς οργανισμούς που μπορούν να σταθούν ουσιαστικοί αρωγοί στους στόχους τους για ανελικτική επιχειρηματικότητα.

Αυτές τις ανάγκες έρχεται να καλύψει η στρατηγική συνεργασία της OnLine Data με τη RedePlan. Η ψηφιοποίηση, η οργανωτική ανασυγκρότηση και η διαχειριστική αλλαγή με προσανατολισμό στη δημιουργία καινοτομίας, η εγκατάσταση ή μετεγκατάσταση σε χωροθετημένες περιοχές με νομικά κατοχυρωμένες χρήσεις γης που διασφαλίζουν και προάγουν την υψηλή περιβαλλοντική προστασία και τη βέλτιστη ενεργειακή διαχείριση του παραγωγικού εξοπλισμού, αποτελούν τη βάση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι δύο εταιρείες μέσα από το μνημόνιο συνεργασίας τους.

Όπως αναφέρει ο κ. Νίκος Ροδόπουλος, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της OnLine Data, «η απόφαση του μνημονίου συνεργασίας στηρίχθηκε, εκτός των άλλων, στις δοκιμασμένες  σχέσεις, αλλά και στις αντιλήψεις που από κοινού υπερασπιζόμαστε τα τελευταία τρία χρόνια με τον Μανώλη Μπαλτά με στόχο την αναβάθμιση του επιχειρηματικού status της εφοδιαστικής αλυσίδας στη χώρα μας».

Ο κ. Μανώλης Μπαλτάς, Διευθύνων Σύμβουλος της RedePlan δήλωσε από την πλευρά του ότι «η ανάπτυξη ορθών συνθηκών  επιχειρηματικότητας και λειτουργίας είναι οι μόνες  που διασφαλίζουν και προδιαγράφουν υψηλή ανταγωνιστικότητα στο διεθνές περιβάλλον που έλκεται και ευνοεί την πράσινη  ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία, ως βασικούς πυλώνες της αειφορίας και της παγκόσμιας βιωσιμότητας των επιχειρήσεων».

Η OnLine Data και η Redeplan  έχουν υιοθετήσει επί χρόνια τη σταθερή στρατηγική της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης σε όλα τα πεδία των επαγγελματικών τους υπηρεσιών και προϊόντων προς άλλες  επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, αλλά και φορείς της δημόσιας οικονομίας.

 

 

MANAGEMENT

ΣΤΙΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ SOLUTIONS ΓΙΑ ΤΑ LOGISTICS ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με θέμα: “Logistics Solutions VIΙΙ: Αναπτυξιακό μοντέλο σε τροχιά Logistics”, το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της Planning, διοργανώνει το 2ο ημερήσιο συνέδριο στη Θεσσαλονίκη...

Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LOGISTICS

Τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (ΕΕL). Θα ακολουθήσει, την ίδια μέρα, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ξενοδοχε...

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΛΑΣ»

Με θέμα «Η ψηφιοποίηση των εθνικών και διεθνών εμπορευματικών μεταφορών της χώρας και ο ρόλος φορέων όπως ο Ε.Ε.ΣΥ.Μ. και η ΟΦΑΕ – Οφέλη, Προκλήσεις, Προτάσεις», θα διεξαχθεί ο 4ος ετήσιος πανελλήνιο...