ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΠΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ… «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ “VERDE.TEC”

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 16/05/2019

 

Για τις 20 – 22 Μαρτίου 2020 ορίστηκε το νέο ραντεβού των πρωτοπόρων στην κυκλική οικονομία, τις τεχνολογίες περιβάλλοντος και τις έξυπνες πόλεις.

Τις εξελίξεις στην κυκλική οικονομία, στις καινοτομίες για τις τεχνολογίες αιχμής, τις μελέτες περίπτωσης και τα νέα έργα για βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα έργων φέρνει η 4η διεθνής έκθεση «Verde.tec». Θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου 2020.

Μετά την επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης, η αγορά δίνει ραντεβού την επόμενη άνοιξη στη «Verde.tec» για να επιβεβαιώσει τη δυναμική και τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν σε όλους τους κλάδους των τεχνολογιών περιβάλλοντος.

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένα έργα που παραδίδονται προς όφελος των τοπικών κοινωνιών αλλά και τεχνολογικά επιτεύγματα που διασφαλίζουν την αειφορία με τη λιγότερη δυνατή ενεργειακή επιβάρυνση. Ύστερα από αίτημα της αγοράς μάλιστα, θα υπάρξει δυναμική παρουσία των μηχανημάτων έργων και των επιχειρήσεων που κάνουν προωθούν έργα προστασίας του περιβάλλοντος και αειφόρου ανάπτυξης.

 

Συνεδριακά και βραβεύσεις

 

Παράλληλα με την έκθεση προετοιμάζονται οι εργασίες του «Verde.tec Forum», στο οποίο θα γίνει αναλυτική επισκόπηση μελετών και ολοκληρωμένων έργων που υλοποιούνται είτε ως ιδιωτικές επενδύσεις, είτε ως συμπράξεις Δημοσίου - Ιδιωτικού τομέα. Για μια φορά ακόμα, οι κορυφαίοι φορείς του κλάδου θα προετοιμάσουν workshops αλλά και ημερίδες για την ανακύκλωση, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την οικολογική δόμηση και τη διαχείριση των υδατικών πόρων.

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί επίσης η πρόσκληση ενδιαφέροντος τόσο προς τους φορείς και τους οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και προς τις δημοτικές και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που θα διεκδικήσουν ένα από τα "Greek Green Awards 2020”.

Στην 4η διεθνή έκθεση "Verde.tec”, θα διοργανωθούν δυο βραδυές απονομής. Στην πρώτη θα τιμηθούν οι προτάσεις με δημόσιο και κοινωνικό αντίκτυπο ενώ στη δεύτερη, οι προτάσεις προώθησης των τεχνολογιών περιβάλλοντος με επιχειρηματική αντίληψη, αποτελέσματα και στρατηγικούς στόχους.

Ζήστε στον παλμό της κυκλικής οικονομίας, εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στην 4η διεθνή έκθεση “Verde.tec” τώρα!

Στην 4η διεθνή έκθεση “Verde.Tec” για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος θα συμμετέχουν ως εκθέτες Δήμοι, Περιφέρειες, Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων, Αναπτυξιακοί Σύνδεσμοι, ΔΕΥΑ, ΦΟΔΣΑ και αυτοδιοικητικοί φορείς του εξωτερικού, επίσης θα συμμετέχουν οι εταιρείες των οποίων δραστηριοποιούνται στις εξής κατηγορίες:

•          Αποκατάσταση περιβάλλοντος – Τεχνολογίες αιχμής & Εξοικονόμηση ενέργειας.

•          Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

•          Μηχανήματα Έργων.

•          Κατασκευές και επισκευές κτηρίων.

•          Ανακύκλωση προϊόντων και υλικών.

•          «Πράσινη» Βιομηχανία, μηχανήματα, εργαλεία & εξοπλισμός.

•          Υπηρεσίες & Τεχνολογίες Διαχείρισης Εφοδιασμού.

•          Αυτοκινούμενα οχήματα & μηχανήματα.

 

Οι κατηγορίες επισκεπτών είναι οι ακόλουθες:

•          Στελέχη, μηχανικοί και τεχνικοί των ΟΤΑ, της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων, των κατασκευαστικών εταιριών, των ξενοδοχειακών μονάδων, των Μεταφορών, των Logistics.

•          Υπεύθυνοι των τεχνικών υπηρεσιών των δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων.

•          Αρχιτέκτονες.

•          Εργολήπτες.

•          Επενδυτές σε ΑΠΕ.

•          Μελετητές.

•          Αντιπρόσωποι και έμποροι από όλη την Ελλάδα.

•          Ξένες αντιπροσωπείες.

•          Ιδιώτες που ενδιαφέρονται για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, βιολογικών καθαρισμών και συστημάτων ποιότητας νερού ή εξοικονόμησης ενέργειας στα ακίνητά τους.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

«ECOTEC»

«Logistics & Management»

«Εργοταξιακά Θέματα»

«Car & Truck».

«Μετάδοση Ισχύος»

Θερμοϋδραυλικός

«Ηλεκτρολόγος»

 

      Η έκθεση, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, θα προβληθεί με διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση πανελλαδικά και με διανομή διαφημιστικών εντύπων, προσκλήσεων, αφισών κ.ά.  

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΕΒ: ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών από επιχειρήσεις – μέλη του, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΕΒ (Τετάρτη, 30/10/2019), το εργαστήριο ExportReady Master με θέμα: «Στρατηγικές και Πρακτικές Διείσ...

Ε.Β.Ε.Π.: ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

Επιστολή στον πρωθυπουργό, κ. Μητσοτάκη, ενόψει την επικείμενης επίσημης επίσκεψής του στην Κίνα, απέστειλε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς....

4Η ΕΥΡΩ-ΑΡΑΒΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ: 29-30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Εντυπωσιακή αναμένεται η ατζέντα της 4ης Ευρω-Αραβικής Διάσκεψης, της μείζονος συνόδου κορυφής που θα λάβει χώρα την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών....

Κλείσιμο [X]