ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η SPEEDEX

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 12/06/2019

 

 

Ύστερα από 15 χρόνια η SPEEDEX Ταχυμεταφορών ανοίγει μια νέα σελίδα  στην ιστορία της, με την αλλαγή της εταιρικής της ταυτότητας, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου τριετούς πλάνου για την περαιτέρω ανάπτυξή της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, την ανανέωση και την εξέλιξή της.  Κύριος στόχος της SPEEDEX είναι η βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών της, με την αξιοποίηση των τελευταίων τάσεων της τεχνολογίας και συγκεκριμένα της τεχνητής νοημοσύνης και των συστημάτων αυτοματισμού. Ως μία από τις τέσσερις μόνο εταιρείες με πανελλαδική παρουσία, η SPEEDEX φιλοδοξεί να στηρίξει ολοκληρωμένα τον αναδυόμενο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, βοηθώντας τις ελληνικές επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε όλα τα σημεία της χώρας και μέσω διεθνών συνεργασιών της σε όλο τον κόσμο.

Το τριετές πλάνο ανάπτυξης της SPEEDEX και η νέα εταιρική της ταυτότητα, η ολοκλήρωση της οποίας αναμένεται έως το τέλος του 2019, παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο Συνέδριο Δικτύου Πρακτόρων της εταιρείας.

Η SPEEDEX Ταχυμεταφορών ιδρύθηκε το 1986 και διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο περίπου 200 καταστημάτων, καθώς και 130 σημεία εξυπηρέτησης «SPEEDEX Corner» στα πρατήρια της AVIN. Στις κεντρικές υπηρεσίες και στο δίκτυό της απασχολεί περισσότερους από 1.300 εργαζόμενους.

Με τις υπηρεσίες της καλύπτει σήμερα περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις πανελλαδικά, μεταφέροντας καθημερινά άνω των 50.000 δεμάτων και φακέλων, ενώ κάθε μήνα περίπου 1.000.000 άνθρωποι είναι αποδέκτες των υπηρεσιών της.

Από τον Δεκέμβριο του 2017 η SPEEDEX ανήκει εξ ολοκλήρου στον Όμιλο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, έναν από τους ιστορικότερους εμπορικούς ομίλους της χώρας, ενώ συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου των ταχυμεταφορών παρέχοντας μεγάλο εύρος υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς.

 

 

 

 

 

MANAGEMENT

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ SARMED ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SELIS

Στο πρωτοποριακό ευρωπαϊκό έργο έρευνας και καινοτομίας SELIS συμμετείχε με επιτυχία η Sarmed, η οποία επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα δίπλα σε μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες logistics ...

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΛΗΤΗΡΙΩΝ

Με θέμα «Το Όραμα της Ευρώπης» διοργανώνεται φέτος στην Αθήνα, 19-20 Σεπτεμβρίου, το Ευρωπαϊκό Συνέδριο των Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων. Στόχος της εκδήλωσης, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Hilt...

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ SOLUTIONS 7 ΤΟΥ SUPPLY CHAIN INSTITUTE ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Με θέμα «Logistics beyond economic crisis: το μοντέλο της επόμενης 5ετίας», το Supply Chain Institute διοργανώνει στις 16 Οκτωβρίου άλλο ένα ενδιαφέρον συνέδριο, το έβδομο της επιτυχημένης σειράς εκδη...

Κλείσιμο [X]