ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΩΣ “ΤΟP ROAD TRANSPORT MANAGER” ΑΠΟ ΤΗΝ ΙRU

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 12/07/2019

 

Tρεις Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου των οδικών μεταφορών βραβεύτηκαν ως “Τοp Road Transport Manager” για το 2019 από τη Διεθνή Ένωση Οδικών Μεταφορών (IRU). Τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν επισήμως στις 17 Ιουλίου, οπότε και θα παραλάβουν τα βραβεία τους στην τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί κατά τη  διάρκεια του Networking Cocktail που θα παραθέσει η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών (ΟΦΑΕ) στο ξενοδοχείο Athens Royal Olympic Hotel, μετά το πέρας της εσπερίδας που διοργανώνει στον ίδιο χώρο  για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της πιλοτικής εφαρμογής της ψηφιακής φορτωτικής (e-CMR) και της πλατφόρμας ανταλλαγής δεδομένων για τα logistics “AEOLIX”, που τέθηκε σε ισχύ τον Ιούνιο.

Η ΙRU  απονέμει τιμητική διάκριση με τίτλο «IRU Award for Top Road Transport Managers» στα κορυφαία στελέχη εταιρειών οδικών μεταφορών που δραστηριοποιούνται σε εθνικές ή διεθνείς μεταφορές εμπορευμάτων ή επιβατών και τα οποία τίμησαν το επάγγελμά τους μέσα από την ευρεία επαγγελματική τους εμπειρία και τα ιδιαίτερα διοικητικά τους επιτεύγματα, τα οποία, όπως εξηγείται στη σχετική ανακοίνωση, συνίστανται «στην εφαρμογή, εντός της εταιρείας οδικών μεταφορών, μιας δέσμης αξιών στους τομείς των ηθικών ποιοτήτων, των εργασιακών προτύπων, καθώς επίσης και των καινοτόμων λύσεων για τη βελτίωση της προστασίας του περιβάλλοντος, της οδικής ασφάλειας και της παραγωγικότητας».

Φέτος, για πρώτη χρονιά η ΟΦΑΕ πήρε την πρωτοβουλία να δώσει την ευκαιρία σε κορυφαία στελέχη της εγχώριας αγοράς των οδικών μεταφορών να δηλώσουν υποψηφιότητα σε αυτόν το διεθνή διαγωνισμό με σκοπό αφενός να επιβραβευτούν για την προσφορά τους στον κλάδο και αφετέρου να αναδειχτεί η Ελλάδα παγκοσμίως ως μία χώρα που παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην οδική μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών.

Τον περασμένο Ιανουάριο η ΟΦΑΕ απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στην οποία ανταποκρίθηκαν στελέχη από 22 ελληνικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, εκ των οποίων οι 16 πληρούσαν τα κριτήρια του θεσμού και προωθήθηκαν στην αρμόδια επιτροπή της IRU. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης ανακοινώθηκαν στη γενική συνέλευση της IRU το Μάιο, όπου τρεις Έλληνες επαγγελματίες του χώρου επιλέχτηκαν για να παραλάβουν το βραβείο του “IRU Top Road Transport Manager” για το 2019.

Στην εκδήλωση της απονομής των βραβείων είναι προσκεκλημένοι εκπρόσωποι της IRU καθώς και στελέχη της ελληνικής αγοράς οδικών μεταφορών και logistics, όπως και των αντίστοιχων φορέων.

 

 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ROUTE 2025: O ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το σχέδιο «ROUTE 2025» για την επίτευξη μηδενικού αποτυπώματος άνθρακα μέχρι το 2025, δηλαδή πολύ πριν από το στόχο του 2050 που έθεσαν τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια τον Ιούνιο του 2019, ανακοίνωσε ο Διεθνή...

ΝΕΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ELIKON TRANSPORT & LOGISTICS: ΤΣΕΧΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Την επέκταση των δραστηριοτήτων της και στην ανατολική Ευρώπη ανακοίνωσε η Elikon Transport & Logistics. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής της ως ένας πανευρωπαϊκός Logistic Οperator...

ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ WEB FLEET SOLUTIONS ΤΗΣ BRIDGESTONE ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΤΡΑΚ

H Bridgestone απογειώνει την αποδοτικότητα των επαγγελματικών οχημάτων με δύο νέα ελαστικά και κυριαρχεί στο μέλλον της διαχείρισης των στόλων μέσω της Web Fleet Solutions....

Κλείσιμο [X]