ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Από την επίσκεψη του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο περίπτερο της ΚΕΕΕ και του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. στην 84 ΔΕΘ.

ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕ ΠΕΡIΠΤΕΡΟ ΣΤΗ ΔΕΘ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΕΣΥΜ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΓΣ ΤΗΣ ΚΕΕΕ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 13/09/2019

 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ.) πήρε μέρος στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ. Ο Σύνδεσμος είχε και δικό του περίπτερο στην έκθεση, το οποίο φιλοξένησε στο χώρο του δικού της η ΚΕΕΕ, ύστερα από την ευγενική προσφορά του προέδρου της, κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, να παράσχει την ευκαιρία στη διοίκηση του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. για σημαντικές συναντήσεις με ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης, προέδρους και μέλη  των ελληνικών Επιμελητηρίων, αλλά και φορέων και επιχειρήσεων του κλάδου των μεταφορών.

Την ίδια μέρα η διοίκηση του Συνδέσμου είχε συνάντηση με τον κ. Σωτήρη Θεοφάνη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, όπου συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των δύο φορέων στους τομείς της εκπαίδευσης στελεχών, των συνδυασμένων μεταφορών και των εμπορευματικών κέντρων.

Ύστερα από πρόσκληση του κ. Γιάννη Μασούτη, διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» και προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, η αντιπροσωπεία του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. επισκέφθηκε επίσης, στις 5 Σεπτεμβρίου, το κέντρο διανομής της εταιρείας στο Καβαλάρι και ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, έκτασης 60 στρεμμάτων, από τον κ. Αργύρη Αργυρίου, υπεύθυνο του κέντρου.

Την ίδια μέρα το απόγευμα, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση του ΔΣ του Ε.Ε.ΣΥ.Μ., κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού σημαντικών δράσεων του Συνδέσμου.

Στις συναντήσεις, από πλευράς Ε.Ε.ΣΥ.Μ. συμμετείχαν οι κ.κ. Μιχάλης Αδαμαντιάδης, Οικονομολόγος, Εμπειρογνώμων Μεταφορών, Πρόεδρος Ε.Ε.ΣΥ.Μ, Παρασκευάς Φραντζέσκος, Α’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Λέσβου, Αντιπρόεδρος Ε.Ε.ΣΥ.Μ., Απόστολος Κενανίδης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ), Β’ Αντιπρόεδρος Ε.Ε.ΣΥ.Μ., Χάρης Λαμπρόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Μέλος ΔΣ του ΕΒΕΑ, Γ΄ Αντιπρόεδρος Ε.Ε.ΣΥ.Μ., Απόστολος Καμαρινάκης, Πολιτικός Μηχανικός, Υποναύαρχος ΛΣ ε.α., Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.ΣΥ.Μ., Δημήτριος Μαγκλάρας, Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου Αργολίδας, Οικονομικός Επόπτης Ε.Ε.ΣΥ.Μ., Δημήτριος Προβιάς, Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, Αν. Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.ΣΥ.Μ., Σπυρίδων Κοπάλης, μέλος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, μέλος ΔΣ του Ε.Ε.ΣΥ.Μ., Χρήστος Δούκας, Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, μέλος ΔΣ Ε.Ε.ΣΥ.Μ., Δημήτριος Λεμονάκης, μέλος ΔΣ ΕBEΠ και Ε.Ε.ΣΥ.Μ. και Εμμανουήλ Κοτσάκης, Μέλος ΔΣ  Επιμελητηρίου Χανίων, μέλος ΔΣ Ε.Ε.ΣΥ.Μ.

 

 

 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ Ε.Ε.ΣΥ.Μ. ΚΑΙ Ι.Ο.ΑΣ. – ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Η ΚΡΗΤΗ

Μνημόνιο συνεργασίας με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» υπέγραψε στις 14 Φεβρουαρίου ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ.)....

ΣΑΦΕΣΤΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Νέα συμφωνία μεταξύ του Κοινοβουλίου και των διαπραγματευτών της φινλανδικής προεδρίας για τη μεταρρύθμιση του τομέα των οδικών μεταφορών εγκρίθηκε από την Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού στις 22 Ιαν...

Ο.Λ.Β.: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ Ε.Ε.ΣΥ.Μ. ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τον πρόεδρο του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ.) κ. Μιχάλη Αδαμαντιάδη προσκάλεσε σε συνάντηση ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. κ. Σωκρά...

Κλείσιμο [X]