ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ACS: ΧΟΡΗΓOΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝH «ΕΥΡΩΠΑΪΚH ΝΥΧΤΑ ΧΩΡIΣ ΑΤΥΧHΜΑΤΑ»

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 01/11/2019

 

Χιλιάδες οδηγοί σε όλη την Ελλάδα ενημερώθηκαν για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ κατά τη διάρκεια της «13ης Ευρωπαϊκής Νύχτας χωρίς Ατυχήματα», η οποία διενεργήθηκε ταυτόχρονα με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, σε 34 πόλεις της Ελλάδας με τη συμμετοχή 40 χώρων διασκέδασης.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 οι 700 περίπου εθελοντές του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», με την υποστήριξη της ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες και με την αρωγή της Ελληνικής Αστυνομίας και της Τροχαίας, έστειλαν και φέτος ένα ηχηρό μήνυμα: Αλκοόλ & οδήγηση δεν πάνε μαζί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας, περίπου 2.500 νέοι φόρεσαν το αναγνωριστικό βραχιολάκι αποδεχόμενοι την πρόσκληση να γίνουν οι ήρωες της βραδιάς (οι «Οδηγοί της Παρέας») και να μην καταναλώσουν καθόλου αλκοόλ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκαν 1.776 αλκοτέστ σε άνδρες και γυναίκες, στην πλειοψηφία τους μεταξύ 20 - 45 ετών. Το 83% των «Οδηγών της Παρέας» βρέθηκαν κάτω από το νόμιμο όριο που ορίζει ο Κ.Ο.Κ. και επιβραβεύτηκαν με αναμνηστικά δώρα. Αντίθετα, 1 στους 6 οδηγούς, εκ των οποίων 75% άντρες και 25% γυναίκες μεταξύ 30 - 48ετών, δεν κράτησε την υπόσχεσή του, ένα ανησυχητικό γεγονός, καθώς την περσινή χρονιά η αντίστοιχη αναλογία ήταν 1 στους 8 οδηγούς.

Οι εθελοντές του Ινστιτούτου προέτρεπαν τους οδηγούς που είχαν καταναλώσει αλκοόλ να μην οδηγήσουν οι ίδιοι και να επιστρέψουν σπίτι τους με άλλα μέσα, για την προσωπική τους ασφάλεια αλλά και την ασφάλεια των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου. Η δράση διοργανώθηκε με τη συμβολή της ACS για 3η συνεχόμενη χρονιά, έτσι ώστε οι αποστολές με τα απαραίτητα υλικά για την επιτυχή διοργάνωση της «13ης Ευρωπαϊκής Νύχτας χωρίς Ατυχήματα» να φτάσουν με ασφάλεια και στην ώρα τους στις 34 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Είναι αξιοθαύμαστο ότι κάθε χρόνο η δράση συσπειρώνει εκατοντάδες πολίτες, εθελοντές, φορείς, οργανισμούς, ιδιωτικές επιχειρήσεις, σε ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό πόλεων και χώρων νυχτερινής διασκέδασης, για έναν κοινό σκοπό: την ασφάλεια για όλους στους δρόμους της Ελλάδας.

 

 

MANAGEMENT

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ SPEEDEX - ΗΡΩΝ

Ο όμιλος ΗΡΩΝ, Νο1 ιδιώτης προμηθευτής και παραγωγός ενέργειας και η SPEEDEX, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, ξεκινούν συνεργασία σε πανελλαδικό επίπεδο....

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LOGISTICS MANAGEMENT (ILME)

Τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) ανέδειξε στις 30 Οκτωβρίου η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του φορέα....

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ XRTC

Αντιπροσωπία 17 ατόμων της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης της Ολλανδίας, στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά υποδέχτηκαν ο τέως πρόεδρος του Propeller Clun, Κ. Γ. Ξηραδάκης και τα στελέχη της XRTC Business Consul...

Κλείσιμο [X]