ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. του ILME (από αριστερά): Στάθης Μακαντάσης, Λίνα Πάλλη, Κώστας Βούλγαρης, Βασιλική Λαιζηνού, Κωνσταντίνος Χανιώτης (Πρόεδρος), Τάσος Βαμβακίδης (Αντιπρόεδρος), Μπάμπης Σκρουφούτας, Νίκος Γκοτζιάς, Φίλιππος Σαλίμπας (Ταμίας), Κατερίνα Θεοφανίδου (Γενική Γραμματέας), Γιώργος Μαλινδρέτος

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LOGISTICS MANAGEMENT (ILME)

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 05/11/2019

 

Πρόεδρος του Δ.Σ του ILME εξελέγη ο κ. Κωνσταντίνος Χανιώτης της Telenavis, έπειτα από τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του φορέα.

Τη θέση του αντιπροέδρου κατέλαβε ο Αναστάσιος Βαμβακίδης της Cosco.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι 3ετούς θητείας και ξεκινάει άμεσα με πολλές νέες ιδέες και δράσεις για το διάστημα 2019-2020.

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, σε αναγνώριση του έργου του απερχόμενου προέδρου, απένειμαν στον κ. Σπύρο Ολύμπιο τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου.

Τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) ανέδειξε στις 30 Οκτωβρίου η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του φορέα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, στις οποίες υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή των μελών του Ινστιτούτου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ILME διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Χανιώτης

Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Βαμβακίδης

Γενική Γραμματέας: Αικατερίνα Θεοφανίδου

Ταμίας: Φίλιππος Σαλίμπας

Τακτικά Μέλη: Κωνσταντίνος Βούλγαρης

Νικόλαος Γκότζιας

Βασιλική Λαιζηνού

Ευστάθιος Μακαντάσης

Γεώργιος Μαλινδρέτος

Αγγελική (Λίνα) Πάλλη

Χαράλαμπος Σκρουφούτας

Αναπληρωματικά Μέλη:  Σάββας Ασλανίδης

                                           Εμμανουήλ Βαλασκατζής

                                           Θεόδωρος Θανασάς

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι 3ετούς θητείας και ξεκινάει άμεσα με πολλές νέες ιδέες και δράσεις για το διάστημα 2019-2020.

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, σε αναγνώριση του έργου του απερχόμενου προέδρου, απένειμαν στον κ. Σπύρο Ολύμπιο τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου.

Πληροφορίες: info@ilme.gr

 

 

MANAGEMENT

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ACEIN ΚΑΙ ΤΗΝ CARDLINK

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την πάροχο υπηρεσιών δικτύου Cardlink, μέλος του ομίλου Quest, για τ...

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια κοινή δεξίωση για την κοπή της πίτας της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου....

Ε.Β.Ε.Π.: ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Πέντε σημαντικές προσωπικότητες της επιχειρηματικής και της ναυτιλιακής κοινότητας βραβεύτηκαν από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς στις 13 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσ...

Κλείσιμο [X]