ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ WEB FLEET SOLUTIONS ΤΗΣ BRIDGESTONE ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΤΡΑΚ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 02/12/2019

 

H Bridgestone απογειώνει την αποδοτικότητα των επαγγελματικών οχημάτων με δύο νέα ελαστικά και κυριαρχεί στο μέλλον της διαχείρισης των στόλων μέσω της Web Fleet Solutions.

«Λάστιχο που προσγειώνεται από τον ουρανό; Μα αφού πρόκειται για το «Θεό των επαγγελματικών ελαστικών»; Με αυτό τον ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο επέλεξε η ΕΛΑΣΤΡΑΚ,  επίσημη αντιπρόσωπος της Bridgestone στην Ελλάδα, να παρουσιάσει στους συνεργάτες της τη ναυαρχίδα των επαγγελματικών ελαστικών της  Bridgestone, Duravis R002, σημείο αναφοράς εφεξής στις οδικές μεταφορές, κατά τη διάρκεια δύο επιτυχημένων εκδηλώσεων, που φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. Και όχι μόνο, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό το πρώτο ελαστικό αμιγώς σχεδιασμένο για λεωφορεία από την Bridgestone, Coach-AP001.

Η Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο καινοτομεί και ανοίγει νέους δρόμους για τους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς σχετικά με τη νέα εταιρία Web Fleet Solutions, η οποία προέκυψε μετά την εξαγορά της Νο 1 εταιρία Τηλεματικής στην Ευρώπη, της Tom Tom Telematics.  Η συνέργεια αυτή  δημιουργεί μια κορυφαία πλατφόρμα δεδομένων για τα συνδεδεμένα οχήματα, ξεκλειδώνοντας νέα ψηφιακά επιχειρηματικά μοντέλα, που σκοπό έχουν να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα και να ελαχιστοποιήσουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας περισσότερο από ποτέ.

Αυτή η τελευταία επένδυση έρχεται να ενισχύσει προηγούμενες κινήσεις της Bridgestone για την ενίσχυση της ψηφιακής της τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει δυνατότητες συλλογής δεδομένων από αισθητήρες, πλατφόρμες δεδομένων και αναλυτικά στοιχεία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την έναρξη μιας σειράς ψηφιακών λύσεων και εφαρμογών, όπως FleetPulse, το οποίο επίσης παρουσιάστηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης .

Οι συνεργάτες της ΕΛΑΣΤΡΑΚ στο τέλος της παρουσίασης των νέων προϊόντων και υπηρεσιών της Bridgestone, η οποία «προβλήθηκε» στο σύνολό της με φόντο μία ρυμούλκα ενός φορτηγού, ενταγμένη σε street περιβάλλον, είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν τα νέα ελαστικά καθώς και το σύστημα FleetPulse, μέσα από μία άκρως δημοφιλή δραστηριότητα… την εκτέλεση πέναλτι με στόχο το κενό στο κέντρο ενός Duravis R002.

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Bridgestone στην Ελλάδα και διαθέτει τα ελαστικά Bridgestone, Firestone & Dayton στην ελληνική αγορά από το 2001. Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι θυγατρική εταιρεία της ΕΛΤΡΑΚ, που έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία των μηχανημάτων Caterpillar στην Ελλάδα από το 1982.

 

 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε.Ε.ΣΥ.Μ. ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η ενδυνάμωση της συνεργασίας τους ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου μεταξύ αντιπροσωπείας του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε....

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ Ε.Ε.ΣΥ.Μ. ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιανουαρίου η συνάντηση αντιπροσωπείας του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ.), υπό τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Αδαμαν...

ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΔΕ&L Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Το νέο διοικητικό του συμβούλιο εξέλεξε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος, κατά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 15 Ιανουαρίου. Η συγκρότηση σε σώμ...