ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ILME: Η LOGISTICS WAY ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ELA AWARDS

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 11/02/2020

 

Τα ελληνικά βραβεία logistics «Μέγας Αλέξανδρος» για το 2020 ανακοίνωσε τo Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME).  Ο τίτλος του Project of the Year 2020 απονέμεται στην εταιρεία Logistics Way για την υποβολή της πρότασης «ΔΙΟΛΚΟΣ (Amazon Sales Achievement Program)». Το διακριθέν Project  θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον ετήσιο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό  ELA Awards που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Logistics (European Logistics Association - ELA) με συμμετοχές από 34 χώρες - μέλη του.

Ο τίτλος του Professional of the Year 2020 απονέμεται στον κ. Σπύρο Τσιλιγιάννη, Country Manager Greece της εταιρείας Avon.

Επιπροσθέτως, το ΙLME απονέμει δύο τιμητικούς τίτλους, αναγνωρίζοντας την προσφορά των βραβευθέντων στον κλάδο των logistics. Ο τιμητικός τίτλος του ταχύτερα εξελισσόμενου logistician 2020 απονέμεται στον κ. Ευριπίδη Σακελλαρίου, Logistics Operations Manager της εταιρείας PEARL, ενώ ο τιμητικός τίτλος της διασύνδεσης ερευνητικού έργου με παραγωγή 2020 απονέμεται στην κ. Αναστασία Χατζηχριστοφή, Logistics Operations Specialist της εταιρείας ΟΠΑΠ.

Η απονομή των βραβείων «Μέγας Αλέξανδρος» καθώς και των δύο  τιμητικών τίτλων θα γίνει στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που θα διοργανώσει το ILME σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Τα ευρωπαϊκά βραβεία ELA Awards 2020 θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής που θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες την 4η Ιουνίου 2020.

 

 

 

MANAGEMENT

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ACEIN ΚΑΙ ΤΗΝ CARDLINK

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την πάροχο υπηρεσιών δικτύου Cardlink, μέλος του ομίλου Quest, για τ...

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια κοινή δεξίωση για την κοπή της πίτας της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου....

Ε.Β.Ε.Π.: ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Πέντε σημαντικές προσωπικότητες της επιχειρηματικής και της ναυτιλιακής κοινότητας βραβεύτηκαν από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς στις 13 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσ...

Κλείσιμο [X]