ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ – ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2020

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 21/02/2020

 

Με συμμετοχή στελεχών των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Υποδομών & Μεταφορών, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, φορέων του κλάδου των Logistics,  καθώς και περισσότερων από 90 επιχειρήσεων του ευρύτερου επιχειρηματικού χώρου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, στις 14 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο του Gazοo Events.

Την εκδήλωση άνοιξε με  χαιρετισμό του o κ. Αναστάσιος Μητιακούδης,  Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Βιομηχανίας και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τα COLD LOGISTICS έχουν προτεραιότητα στη χρηματοδότηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και μας απασχολεί ο εκσυγχρονισμός της λειτουργίας των επιχειρήσεων, με αξιοποίηση κάθε  δυνατού μέσου που παρέχει σήμερα η πολιτεία, αλλά και η ιδιωτική αγορά». Παραβρέθηκε επίσης  ο ειδικός συνεργάτης - σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Βασίλης Λιόγκας, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου.

Η επιτυχημένη βραδιά συνεχίστηκε με τον απολογισμό των πεπραγμένων του 2019 από τον πρόεδρο της Ένωσης, κ. Διονύση Γρηγορόπουλο, και με την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 1.200 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ  ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ», το οποίο εγκαινιάζεται  το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. 

Όσον αφορά τους στόχους της Ένωσης για το 2020,  πέραν της 3ης Πανελλήνιας Έρευνας για τα Ψυχόμενα Logistics και της έναρξης των εργασιών του Cluster, ο κ. Γρηγορόπουλος τόνισε ότι κυριαρχεί η αποστολή της ελληνικής υποψηφιότητας (μέσω του συνδέσμου, για νέους έως 34 χρόνων) στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «2020 GCCA Europe Future Leader Award», ο οποίος θα διεξαχθεί από την Global Cold Chain Alliance στις 18-20 Μαρτίου στο Ρότερνταμ.

Επιπλέον ανακοινώθηκε η διοργάνωση δύο συνεδρίων: «Αλεξανδρούπολη - Ιούνιος 2020» και «Κρήτη - Οκτώβριος 2020».

Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το πρώτο φλουρί φέτος κέρδισε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Logistics & Management (ILME) κ. Κωνσταντίνος Χανιώτης, με δώρο ένα διήμερο  στο Grand Vytina Hotel και το δεύτερο οι κ. Μιλτιάδης Χατζημανωλάκης, Γενικός Διευθυντής Ιχθυοκαλλιέργειας του Ομίλου «Νηρεύς», και Νικόλας Μανιατογιάννης, με δώρο μία συμμετοχή υψηλής γευσιγνωσίας στο Glub των Gastronomads.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, κ. Διονύσης Γρηγορόπουλος, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους χορηγούς της εκδήλωσης, οι οποίοι ήταν οι εξής:

Μέγας  Χορηγός  MEDILINE

Χρυσός Χορηγός IRM (Insurable Risk Management)

Αργυρός Χορηγός INOXTEC

Υποστηρικτές  JUNGHEINRICH HELLAS – CARGO 360 – TRUCK & CARGO INSURANSE.

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ACMON DATA:ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΑ PROJECTS ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΥΛΟΥΣ ΛΟΥΛΗ»

Διευρύνεται η συνεργασία της Acmon Data με την εταιρεία «Μύλοι Λούλη», μετά την πρόσφατη ανάθεση νέων σημαντικού μεγέθους έργων. Πρόκειται για την υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στη Σούρπη, τη νέα μονά...

ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ EXPO REAL 2020

Στη διεθνή έκθεση επαγγελματικών ακινήτων και επενδύσεων EXPO REAL που θα διεξαχθεί 5-7 Οκτωβρίου προγραμματίζει να συμμετάσχει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επιθυμώντας ν...

Η YALE® EUROPE ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ LOGIMAT 2020

Η Yale Europe συνεχίζει το επιτυχημένο λανσάρισμα του «This is Yale» παρουσιάζοντας μία νέα σειρά ηλεκτροκίνητων ανυψωτικών μηχανημάτων στη διάσημη διεθνή εμπορική έκθεση LogiMAT 2020, που διεξάγεται...

Κλείσιμο [X]