ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ACMON DATA:ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΑ PROJECTS ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΥΛΟΥΣ ΛΟΥΛΗ»

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 27/02/2020

 

Διευρύνεται η συνεργασία της Acmon Data με την εταιρεία «Μύλοι Λούλη», μετά την πρόσφατη ανάθεση νέων σημαντικού μεγέθους έργων. Πρόκειται για την υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στη Σούρπη, τη νέα μονάδα παραγωγής στο Toshevo (Βουλγαρία) και το εργοστάσιο Kenfood στη Θήβα,  όπου η Acmon Data εφαρμόζει το TracePro, μια σουίτα εφαρμογών MES αποκλειστικά σχεδιασμένη και αναπτυγμένη από την ίδια.

Στο εργοστάσιο στη Σούρπη, η Acmon Data ανέλαβε το σχεδιασμό και την εκτέλεση ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και εποπτικού ελέγχου παραγωγικότητας σε πραγματικό χρόνο, καθώς και απόδοσης μηχανών και υποσυστημάτων αυτών για κάθε γραμμή παραγωγής και συσκευασίας.

Για το εργοστάσιο στο Toshevo της Βουλγαρίας, της ανατέθηκε η σχεδίαση και η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος αυτοματοποιημένης σήμανσης σάκων -print & apply- και καταγραφής παραγωγής. Εδώ το TracePro αυτόματα καταγράφει και εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του Η/Υ την ποσότητα των σάκων που συσκευάστηκαν, έτσι ανά πάσα στιγμή είναι γνωστή η παραγωγικότητα της γραμμής.

Το εργοστάσιο Κenfood στη Θήβα ήταν το πρώτο όπου εφαρμόστηκε το TracePro για τη διαχείριση της παραγωγής του, περιλαμβάνοντας recipe management, ιχνηλασιμότητα, data collection, καθώς επίσης και διαχείριση αποθήκης, από την παραλαβή πρώτων υλών έως και τη διανομή των προϊόντων στον τελικό πελάτη.

Το σημαντικότερο όμως όλων των project που βρίσκονται σε εξέλιξη  αφορά τη διασυνδεσιμότητα του συστήματος SAP των τριών υφιστάμενων εργοστασίων Kenfood, Σούρπης και Toshevo με το σύστημα TracePro. Πρόκειται για μια «γέφυρα» δεδομένων μεταξύ των τριών εργοστασίων,  έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης, real time έλεγχος παραγωγής και αποδοτικότητας, όπως και ακριβής κοστολόγηση. Είναι ένα project  που ολοκληρώνει σε μεγάλο ποσοστό τη διασυνδεσιμότητα της συνολικής παραγωγής του Ομίλου «Loulis Mills» και τη μετάβασή του στην εποχή που σήμερα ονομάζουμε “Industry 4.0”.

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ – ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2020

Με συμμετοχή στελεχών των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Υποδομών & Μεταφορών, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, φορέων του κλάδου των Logistics, καθώς και περισσότερων από 90 επιχειρήσεων του ευρύτερου...

ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ EXPO REAL 2020

Στη διεθνή έκθεση επαγγελματικών ακινήτων και επενδύσεων EXPO REAL που θα διεξαχθεί 5-7 Οκτωβρίου προγραμματίζει να συμμετάσχει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επιθυμώντας ν...

Η YALE® EUROPE ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ LOGIMAT 2020

Η Yale Europe συνεχίζει το επιτυχημένο λανσάρισμα του «This is Yale» παρουσιάζοντας μία νέα σειρά ηλεκτροκίνητων ανυψωτικών μηχανημάτων στη διάσημη διεθνή εμπορική έκθεση LogiMAT 2020, που διεξάγεται...

Κλείσιμο [X]