ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ "LOGITRANS 2020"

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 27/02/2020

 

Από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου, θα ανοίξει τις πύλες της η 14η Διεθνής Έκθεση Μεταφορών και Logistics, logitrans 2020, που διοργανώνει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου σε συνεργασία με την EKO FAIR στην Κωνσταντινούπολη και την οποία αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην τελευταία διοργάνωση καταγράφηκε αύξηση εκθετών κατά 16% με 158 επιχειρήσεις από 24 χώρες, οι οποίες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε 15.600 εμπορικούς επισκέπτες.

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της logitrans επιβεβαιώνουν την ισχυρή θέση της Τουρκίας στον κλάδο των μεταφορών και των logistics. Ιδιαίτερα η Κωνσταντινούπολη, αποτελεί γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, καθιστώντας την Τουρκία μία στρατηγικής σημασίας παγκόσμια αγορά για διασυνδέσεις καθώς και άξονα των ευρασιατικών εμπορευματικών μεταφορών.

Βασικότερα εκθέματα της logitrans είναι τα εξής: Συστήματα αποθήκευσης, ανυψωτικά μηχανήματα, μηχανήματα αποθήκευσης και εξοπλισμός, software και αυτοματισμοί, οχήματα και συστήματα διαχείρισης, συστήματα διαχείρισης κυκλοφορίας, φορτηγά, τρέιλερ, καρότσες, μικρά φορτηγά αυτοκίνητα και ανταλλακτικά, αξεσουάρ και εξοπλισμός επαγγελματικών οχημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δυναμικό της έκθεσης έχει προστεθεί η air cargo Turkey, η οποία αποτελεί το κέντρο της βιομηχανίας των αερομεταφορών, στο πλαίσιο της οποίας λαμβάνουν παράλληλα αρκετά συνέδρια και meetings.

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου προσφέρει στις παραπάνω διοργανώσεις την πολυετή του εμπειρία από την παγκοσμίως καταξιωμένη transport logistic, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια στο Μόναχο και για το έτος 2021, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο με δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου από την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εν λόγω έκθεση, τα τελευταία χρόνια, έχει επεκτείνει ακόμη περισσότερο τα σύνορά της με αντίστοιχες διοργανώσεις σε Μουμπάι, Σαγκάη, Μαϊάμι και Γιοχάνεσμπουργκ. 

 

 

MANAGEMENT

ILME: Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ WEB CONFERENCE

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος το διεθνές διαδικτυακό συνέδριο “Logistics during and beyond the crisis: Charting the way forward”, ξεπερνώντας κάθε προσδ...

ΔΥΝΑΜΙΚΟ «ΠΑΡΩΝ» ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ SOLUTIONS VIΙΙ ΤΟΥ SUPPLY CHAIN INSTITUTE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ένα συνέδριο πολύτιμο εργαλείο για όσους δραστηριοποιούνται στα Logistics διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξ...

ΣΕΒ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την περιφερειακή ανάπτυξη, κλιμάκιο στελεχών του ΣΕΒ πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας (7-10/2/2020) στην Αλεξανδρούπολη κα...

Κλείσιμο [X]