ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Η SARMED στηρίζει τους εργαζομένους της μέσα από την εφαρμογή πρακτικών για τη διασφάλιση της υγείας τους που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

H SARMED ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ COVID-19

ΔΡΆΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΚΉΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΕΥΘΎΝΗΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 23/04/2020

 

Η SARMED έχει καταφέρει σε αυτή την αναπάντεχη συγκυρία να υποστηρίζει απρόσκοπτα τους πελάτες της αναδεικνύοντας παράλληλα τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα.

Η SARMED στηρίζει τους εργαζομένους της μέσα από την εφαρμογή πρακτικών για τη διασφάλιση της υγείας τους που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Παράλληλα, ενεργοποίησε 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής Υποστήριξης με σκοπό την υποστήριξη των εργαζομένων και των μελών των οικογενειών τους από ειδικούς ψυχικής υγείας για την αποτελεσματικότερη διαχείριση αυτής της κρίσιμης κατάστασης. Για την παροχή αυτή, η SARMED συνεργάζεται με την Hellas EAP, την πρώτη εταιρεία που εισήγαγε τα διεθνή προγράμματα Employee Assistance Programs (ΕΑΡ) στην Ελλάδα.

Με τη σειρά τους οι εργαζόμενοι της SARMED δίνουν ένα ηχηρό παρόν στη δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργανώνει η Εταιρεία, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια για διασφάλιση επάρκειας αίματος για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, αυτή την περίοδο που οι δράσεις αιμοδοσίας έχουν περιοριστεί σημαντικά. Η δράση αυτή έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή και με έμφαση στη διασφάλιση της υγείας των εθελοντών αιμοδοτών – εργαζομένων της SARMED.

Η SARMED, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), πραγματοποίησε χρηματική δωρεά στον ΙΦΕΤ για την προμήθεια πρόσθετου νοσοκομειακού εξοπλισμού για την  καταπολέμηση της διάδοσης του COVID-19.

Η στήριξη της κοινής προσπάθειας από όλους μας, με κάθε δυνατό τρόπο, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του COVID-19 είναι αναγκαία, και με βεβαιότητα θα μας οδηγήσει σε πιο γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά και θα ενισχύσει το πνεύμα αλληλεγγύης για όλους μας.

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΕΛ - OPTILOG ADVISORY SERVICES ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριό της συνδιοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Logistics με την OPTILOG Advisory Services, την Τρίτη 5 Μαΐου, από τις 17.00-18.30, με θέμα: «E-COMMERCE LOGISTICS: Lessons Learne...

ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΚΡΟΥΣΗΣ «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS

Η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS κατόπιν των εξελίξεων των τελευταίων ημερών σχετικά με τον κορωνοϊό (COVID -19), υλοποιεί Σχέδιο Δράσης προκειμένου να υποστηρίξει τους Επαγγελματίες της Εφοδια...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟ VIOLETA BULC

Το ρόλο της ναυτιλίας στην ευρωπαϊκή οικονομία, αλλά και στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο δίκτυο μεταφοράς αγαθών και στην ενίσχυση των παραμέτρων εκείνων που αναδεικνύουν αυτόν το ρόλο, υπογράμμισε ο Υπου...

Κλείσιμο [X]