ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΕΝΑΝΙΔΗΣ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΦΑΕ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 29/06/2020

 

Για πέμπτη συνεχή φορά, το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας Εμπορευματικών & Επιβατικών Οδικών Μεταφορών (ΟΦΑΕ), εξέλεξε πρόεδρό του τον Απόστολο Κενανίδη. Μετά τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ομοσπονδίας στις 20 Ιουνίου, κατά την πρώτη συνεδρίαση για τη συγκρότηση του δ.σ. σε σώμα που πραγματοποιήθηκε στις 25  Ιουνίου ο κ. Απόστολος Κενανίδης εξελέγη και πάλι πρόεδρος. Η θητεία της νέας διοίκησης της ΟΦΑΕ, όπως ορίζει το  καταστατικό της, είναι τριετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο 2023.

Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της ΟΦΑΕ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Απόστολος Κενανίδης

Α’ Αντιπρόεδρος: Μιχαήλ Πεζίκογλου

Β΄Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Φωκαΐδης

Γ’ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Ψαθάς

Γενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης

Ταμίας: Γεώργιος Σιδερίδης

Αναπλ. Γραμματέας: Παναγιώτης Χαραλάμπους

Μέλος: Θεόδωρος Μπαλαλώτης

Μέλoς: Κων/νος Ουκουτζιόγλου.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η ΟΦΑΕ αναφέρει: «Σε μια ακόμα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, όπου η σημασία της συλλογικότητας είναι πιο ξεκάθαρη από ποτέ, το διοικητικό συμβούλιο της ΟΦΑΕ θα εντείνει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη του κλάδου των οδικών μεταφορών, αποσκοπώντας σε απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις του κλάδου και θέτοντας τρεις βασικούς άξονες προτεραιοτήτων στον πρόγραμμα εργασίας της επόμενης τριετίας:

1.        Βιώσιμη Ανάπτυξη: Ενίσχυση των «πράσινων» μεταφορών μέσα από κίνητρα για την ανανέωση του στόλου των ΦΔΧ και των ΤΛΔΧ, καθώς και προώθηση της ψηφιοποίησης εγγράφων και διαδικασιών.

2.        Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του κλάδου με άμεσα και έμμεσα χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς και με την προώθηση των συνεργειών και της ομαδικότητας για την καλύτερη οργάνωση της αγοράς.

3.        Ανάπτυξη ενός στιβαρού συστήματος οδικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της παράνομης μεταφοράς και για την αποκατάσταση του υγιούς ανταγωνισμού.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη και η ενίσχυση του κλάδου των οδικών εμπορευματικών και επιβατικών μεταφορών, για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, αλλά και για την πρόοδο της κοινωνίας μας».

 

 

 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Ε.Ε.ΣΥ.Μ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ.) μέσω τηλεδιάσκεψης, υπό την προεδ...

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, στις 13 Ιουνίου, η σύσταση, συγκρότηση και λειτουργία της Κυβερνητικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, η οποία, σύμφωνα με τη σχετική διυπουργική απόφαση θα ...

ΝΕΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ INDUSRTY 4.0

Τον Οκτώβριο ξεκινά στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά το νέο πρωτοποριακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Κλιματική Κρίση και Τεχνολογίες Πληροφορικής κι Επικοινωνιών». Σε πανευρωπαϊκό ε...

Κλείσιμο [X]