ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

TETRA PAK ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 14/06/2013

 

Η Tetra Pak, τιμήθηκε πρόσφατα με το βραβείο ‘Συνεχούς Καινοτομίας DuPont’ που απονεμήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 χρόνων του προγράμματός της.

Με το βραβείο ‘Συνεχούς Καινοτομίας’ διακρίθηκαν εταιρείες που έχουν λάβει πέντε ή περισσότερα ‘Βραβεία Καινοτομίας’ στη Συσκευασία κατά τη διάρκεια των 25 χρόνων που απονέμονται τα βραβεία DuPont. Η βράβευση αυτή αποτελεί σημαντική διάκριση για την Tetra Pak παγκοσμίως, «καθώς αναγνωρίζει όχι μόνο τον ηγετικό ρόλο της εταιρείας στον κλάδο της συσκευασίας, αλλά και τη συνέπειά της σε πελάτες και καταναλωτές, με τη σταθερή προσφορά καινοτόμων προϊόντων από την ίδρυση της» όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Τα διεθνή βραβεία DuPont για την ‘Καινοτομία στη Συσκευασία’ αποτελούν τον παλαιότερο θεσμό του κλάδου που στόχο έχει την επιβράβευση της καινοτομίας και της αποτελεσματικής συνεργασίας σε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής. Κάθε χρόνο, μια ανεξάρτητη επιτροπή από διακεκριμένες προσωπικότητες απονέμει τα βραβεία με κριτήριο την αριστεία των εταιρειών στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τη μείωση κόστους/απορριμμάτων.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΙΜΕ

Απεβίωσε αιφνιδίως ο Σταύρος Δρακονταειδής, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος....

ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ Η ΕΚΘΕΣΗ “ELEC.TEC”

Οι διεθνείς τάσεις στο ηλεκτρολογικό υλικό, στον φωτισμό, στα συστήματα ασφαλείας και σε όλες τις συναφείς κατηγορίες παρουσιάζονται μαζί με λύσεις έξυπνης δικτύωσης σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρο...

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ "VERDE.TEC"

Ικανοποιήθηκε το αίτημα της αγοράς αλλά και των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της 3ης διεθνούς έκθεσης “Verde.tec” λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών. ...

Κλείσιμο [X]