ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

TETRA PAK ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 14/06/2013

 

Η Tetra Pak, τιμήθηκε πρόσφατα με το βραβείο ‘Συνεχούς Καινοτομίας DuPont’ που απονεμήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 χρόνων του προγράμματός της.

Με το βραβείο ‘Συνεχούς Καινοτομίας’ διακρίθηκαν εταιρείες που έχουν λάβει πέντε ή περισσότερα ‘Βραβεία Καινοτομίας’ στη Συσκευασία κατά τη διάρκεια των 25 χρόνων που απονέμονται τα βραβεία DuPont. Η βράβευση αυτή αποτελεί σημαντική διάκριση για την Tetra Pak παγκοσμίως, «καθώς αναγνωρίζει όχι μόνο τον ηγετικό ρόλο της εταιρείας στον κλάδο της συσκευασίας, αλλά και τη συνέπειά της σε πελάτες και καταναλωτές, με τη σταθερή προσφορά καινοτόμων προϊόντων από την ίδρυση της» όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Τα διεθνή βραβεία DuPont για την ‘Καινοτομία στη Συσκευασία’ αποτελούν τον παλαιότερο θεσμό του κλάδου που στόχο έχει την επιβράβευση της καινοτομίας και της αποτελεσματικής συνεργασίας σε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής. Κάθε χρόνο, μια ανεξάρτητη επιτροπή από διακεκριμένες προσωπικότητες απονέμει τα βραβεία με κριτήριο την αριστεία των εταιρειών στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τη μείωση κόστους/απορριμμάτων.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

VERDE.TEC: ΕΡΧΕΤΑΙ Η 3Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Με δύο ισχυρές αιγίδες, του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας καθώς και της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων Ελλάδος, αρχίζει η επικοινωνία για την 3η διεθνή έκθεση “Verde.tec” Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, η ...

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ LOGISTICS

Θετική επίδραση στην αγορά των Logistics αναμένεται να έχει η αύξηση κατά 2,6% του κύκλου εργασιών στο οργανωμένο λιανεμπόριο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της IRI, παρά το γεγονός ότι περιμένει περαιτέρ...

ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ

Ο κ. Φέσσας έκανε αναφορά σε τρεις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανίων....

Κλείσιμο [X]