ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 01/11/2013

 

Η Οlympia Εlectronics απέσπασε το αργυρό βραβείο Εben gr  στο πλαίσιο εκδήλωσης απονομής των Ebengr Awards 2013  η οποία πραγματοποιήθηκε  στο ίδρυμα Ευγενίδου. To βραβείο παρέλαβε από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού και του Ελληνικού Δικτύου Eben Αντώνη Γκορτζή (δεξιά), ο Χαράλαμπος Μαρμάγγελος, εμπορικός διευθυντής της εταιρείας.

Ο Αντώνης Γκορτζής,τόνισε στους προσκεκλημένους ότι σκοπός του Εben gr είναι να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εφαρμόζουν συστήματα και πολιτικές που συμβάλλουν στην εταιρική αειφόρα ανάπτυξη αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική ευημερία.

Όπως δήλωσε μετά τη βράβευση της εταιρείας του ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτριος Λακασάς, «η φιλοσοφία της Οlympia Εlectronics είναι να παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, κορυφαίας τεχνολογίας και  καινοτομίας σε ανταγωνιστικά επίπεδα τιμών. Παράλληλα, στόχος της εταιρείας είναι να προωθεί την ανταγωνιστικότητα, την ποιότητα και την καινοτομία, μέσω αποτελεσματικής και αποδοτικής εφαρμογής καλών πρακτικών και συστημάτων ασφαλείας. Οι κόποι των τελευταίων ετών έχουν  αποδώσει καρπούς, αφού η εταιρεία απέκτησε πολλά βραβεία που αφορούν την ποιότητα, την καινοτομία και την επιχειρηματική ηθική».

 Η εταιρεία  Οlympia Εlectronics εξάγει τα προϊόντα της σε 72 χώρες και απασχολεί 150 εργαζομένους.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

EUROLOG 2019: ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ Ο MANAGER ΚΑΙ ΤΟ PROJECT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ILME

Στο επίσημο δείπνο του 25ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου “EUROLOG 2019”, το ILME απένειμε τα βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» και «Γ. Κονετάς», καθώς και τις πιστοποιήσεις ELA σε 13 νέα στελέχη της Εφοδιαστικής Αλυ...

EUROLOG 2019: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρεμβάσεις και προτάσεις ολοκληρώθηκε το 25ο διεθνές συνέδριο Eurolog19 που φέτος διοργάνωσε στην Αθήνα, 3-4 Απριλίου, ο ELA (European Logistics Association) σε συνερ...

Κλείσιμο [X]