ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Η DHL EXPRESS ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ FIAT HELLAS

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 01/11/2013

 

Η DHL Express και η Fiat Group Automobiles Hellas, ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση παραλαβής των νέων οχημάτων που θα ενταχθούν στο στόλο της DHL, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της  DHL Express στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Στην εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν οι διευθύνοντες σύμβουλοι  των δύο εταιρειών, έγινε η παραλαβή των πρώτων δεκαπέντε Fiat Ducato. Τα οχήματα αυτά αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης επένδυσης, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε πάνω  από μισό εκατ. ευρώ, ενώ η παραλαβή του συνόλου των οχημάτων  θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2014. Η κίνηση αυτή επεκτείνει την πανευρωπαϊκή συνεργασία των εταιρειών και στην Ελλάδα.

Τα Fiat Ducato είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, ενώ παρέχουν παράλληλα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου επιτυγχάνοντας σημαντική μείωση ρύπων. Επιπλέον, προσφέρονται με 5 χρόνια εγγύηση, όπως και όλα τα μοντέλα της Fiat Professional.

«Τα νέα οχήματα θα αναβαθμίσουν τον υφιστάμενο στόλο και είναι ιδανικά για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του εκτεταμένου δικτύου μας. Αυτή η αναβάθμιση σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε την έγκαιρη παράδοση ενισχύοντας την οδική μας επίδοση, ενώ παράλληλα βελτιώνουμε τα χαρακτηριστικά ασφαλείας των οχημάτων μας» αναφέρει ο Ελευθέριος Σαμαράς, διευθύνων σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας (αριστερά στη φωτογραφία).  

 «Παράλληλα, εκτός από τις αναβαθμισμένες δυνατότητες που μας προσφέρουν τα νέα οχήματα για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες, αποτελούν μέρος της δέσμευσής μας για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και της προσπάθειάς μας να έχουμε έναν από τους πιο περιβαλλοντικά φιλικούς στόλους»  επεσήμανε το στέλεχος της μεταφορικής εταιρείας.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚO ΣΠOΤ ΤΗΣ VERDE.TEC

Κορυφαίοι θεσμικοί και πολιτικοί παράγοντες, αλλά και προσωπικότητες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην κυκλική οικονομία και στις τεχνολογίες περιβάλλοντος έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τ...

“ELEC.TEC”: H ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ “SMART HOMES”

Η κορυφαία έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων ασφαλείας προετοιμάζεται με νέα αισθητική και ποιοτικά δεδομένα. Περισσότερη λάμψη αλλά και νέες τεχνολογικές καινοτομίες για τα smart ...

“ASCEN.TEC”: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Έρχεται τον Μάιο η νέα, εντυπωσιακή έκθεση τεχνολογίας για τους οικιακούς και επαγγελματικούς ανελκυστήρες Με νέα αισθητική και υψηλά στάνταρ ποιότητας προετοιμάζεται άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία τ...

Κλείσιμο [X]