ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Η DHL EXPRESS ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ FIAT HELLAS

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 01/11/2013

 

Η DHL Express και η Fiat Group Automobiles Hellas, ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση παραλαβής των νέων οχημάτων που θα ενταχθούν στο στόλο της DHL, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της  DHL Express στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Στην εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν οι διευθύνοντες σύμβουλοι  των δύο εταιρειών, έγινε η παραλαβή των πρώτων δεκαπέντε Fiat Ducato. Τα οχήματα αυτά αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης επένδυσης, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε πάνω  από μισό εκατ. ευρώ, ενώ η παραλαβή του συνόλου των οχημάτων  θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2014. Η κίνηση αυτή επεκτείνει την πανευρωπαϊκή συνεργασία των εταιρειών και στην Ελλάδα.

Τα Fiat Ducato είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, ενώ παρέχουν παράλληλα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου επιτυγχάνοντας σημαντική μείωση ρύπων. Επιπλέον, προσφέρονται με 5 χρόνια εγγύηση, όπως και όλα τα μοντέλα της Fiat Professional.

«Τα νέα οχήματα θα αναβαθμίσουν τον υφιστάμενο στόλο και είναι ιδανικά για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του εκτεταμένου δικτύου μας. Αυτή η αναβάθμιση σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε την έγκαιρη παράδοση ενισχύοντας την οδική μας επίδοση, ενώ παράλληλα βελτιώνουμε τα χαρακτηριστικά ασφαλείας των οχημάτων μας» αναφέρει ο Ελευθέριος Σαμαράς, διευθύνων σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας (αριστερά στη φωτογραφία).  

 «Παράλληλα, εκτός από τις αναβαθμισμένες δυνατότητες που μας προσφέρουν τα νέα οχήματα για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες, αποτελούν μέρος της δέσμευσής μας για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και της προσπάθειάς μας να έχουμε έναν από τους πιο περιβαλλοντικά φιλικούς στόλους»  επεσήμανε το στέλεχος της μεταφορικής εταιρείας.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΕ SMART CITIES ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ 3ΗΣ “VERDE.TEC”

Δυναμικές συμμετοχές από επιχειρήσεις, οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, περιφέρειες, δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και φορείς διαχείρισης στερεών αποβλήτων. Ιδέες και λύσεις για τη δημιουργία «έ...

ΑΥΞΗΣΗ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΚΤΑΜΗΝΟ 2018, ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για τις εμπορευματικές συναλλαγές το πρώτο οκτάμηνο του 2018, όπου καταγράφεται αύξηση των εξαγωγών κατά 17,6% και των εισαγωγών κατά 9%, με...

ΣΕΒΕ: ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ

Στη μετονομασία του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) σε Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (και στην αγγλική γλώσσα «GREEK EXPORTERS’ ASSOCIATION») προχώρησε η διοίκηση του Συνδέσμου, ...

Κλείσιμο [X]