ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΑΠΟ ΤΟ ILME TA ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΑ LOGISTICS

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 08/11/2013

 

Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα Βραβεία Αριστείας στα Logistics (“The Hellenic Awards for Logistics Excellence”) δίνοντας τη δυνατότητα σε εταιρείες ή και φυσικά πρόσωπα που θα διακριθούν με καινοτόμες λύσεις στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας, να διαγωνισθούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για το «Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας στα Logistics» (“The European Award for Logistics Excellence”).

Τα βραβεία του ILME στοχεύουν στην ανάδειξη των τριών καλύτερων ελληνικών προτάσεων, οι οποίες έχουν ήδη εφαρμοσθεί στην πράξη και προάγουν την καινοτομία στην εφοδιαστική αλυσίδα. Στη συνέχεια, στα πρότυπα του «Champions League», οι τρεις καλύτερες υποψηφιότητες από κάθε εθνικό διαγωνισμό θα λάβουν μέρος στην τελική φάση  για το “European Award for Logistics Excellence”, που διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Logistics (ELA – European Logistics Association).

Στο νικητή του ευρωπαϊκού βραβείου δίνεται η δυνατότητα διεθνούς προβολής αλλά και χρήσης ειδικού λογοτύπου για την ανάδειξή του ως «πρώτου μεταξύ πρώτων». Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας στα Logistics έχει πλέον αναδειχθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στο χώρο των logistics και η κατάκτησή του αποτελεί στόχο πολλών ευρωπαϊκών εταιρειών.

Η οικονομική ύφεση διεθνώς και ειδικότερα στην Ελλάδα αποτελεί τη μέγιστη πρόκληση και πρέπει να ανταποκριθούμε με εξωστρέφεια συμμετέχοντας και ανταγωνιζόμενοι σε διεθνές περιβάλλον για την καταξίωση των ελληνικών Logistics. Το ILME πιστεύει θερμά στην ενεργή συμμετοχή ελληνικών εταιρειών στον ευρωπαϊκό αυτό θεσμό που αποτελεί σημαντική ευκαιρία για κάθε ελληνική επιχείρηση να προωθήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο τις υπηρεσίες ή / και τα προϊόντα της και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους έως τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014.

Η διαδικασία του διαγωνισμού

Αίτηση μπορεί να υποβάλλουν εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους ή φυσικά πρόσωπα εφόσον δραστηριοποιούνται στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Οι υποψηφιότητες θα κριθούν με βάσει τα κριτήρια που έχει θεσπίσει ο ΕLA και η ελληνική επιτροπή αξιολόγησης αποτελείται από έγκριτους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες στο χώρο των logistics.

Το εγχείρημα υποστηρίζεται ενεργά από την Κρητική Εταιρεία Logistics (LAC – Logistics Association of Crete) καθώς και από την πρωτοβουλία Up Greek Logistics, η οποία και αποτελεί το όχημα επικοινωνίας και επιχειρηματικής δικτύωσης του ΙLME.

Η υποβολή των συμμετοχών ξεκινά τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013. Την ίδια ημέρα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ILME οι όροι του διαγωνισμού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την οργανωτική επιτροπή (ΙΛΜΕ - Λίνα Πάλλη και  LAC - Νεκτάριος Κανακαράκης) στο awards@hilme.gr.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚO ΣΠOΤ ΤΗΣ VERDE.TEC

Κορυφαίοι θεσμικοί και πολιτικοί παράγοντες, αλλά και προσωπικότητες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην κυκλική οικονομία και στις τεχνολογίες περιβάλλοντος έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τ...

“ELEC.TEC”: H ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ “SMART HOMES”

Η κορυφαία έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων ασφαλείας προετοιμάζεται με νέα αισθητική και ποιοτικά δεδομένα. Περισσότερη λάμψη αλλά και νέες τεχνολογικές καινοτομίες για τα smart ...

“ASCEN.TEC”: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Έρχεται τον Μάιο η νέα, εντυπωσιακή έκθεση τεχνολογίας για τους οικιακούς και επαγγελματικούς ανελκυστήρες Με νέα αισθητική και υψηλά στάνταρ ποιότητας προετοιμάζεται άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία τ...

Κλείσιμο [X]