ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Η DAMCO

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 12/11/2013

 

Σημαντική ανάπτυξη παρουσιάζει η πολυεθνική εταιρεία DAMCO η οποία μέσα στο 2013 καταγράφει αύξηση στο αεροπορικό φορτίο της τάξης του 14% και αύξηση στη διαχείριση εφοδιαστικών αλυσίδων κατά 10%.

Η εταιρεία παρουσίασε για το πρώτο τρίμηνο της περιόδου  2013- 2014 (έληξε στα μέσα καλοκαιριού) κύκλο εργασιών ύψους 1,53 δισ. δολάρια και ζημίες προ φόρων ύψους 2 εκατ. δολαρίων. Η εταιρεία αποδίδει τις απώλειες στις προσπάθειες που καταβάλει τα τελευταία χρόνια για ισχυροποίηση των επιχειρησιακών ικανοτήτων της αλλά και την προετοιμασία που κάνει για την είσοδό της σε νέες αγορές. Ο όγκος του μεταφορικού έργου αυξήθηκε στον τομέα των μεταφορών κατά 14%, ενώ ο όγκος εργασιών στις εφοδιαστικές αλυσίδες αυξήθηκε κατά περίπου 10% , όμως υποχώρηση της τάξης του 1% παρουσίασαν οι θαλάσσιες μεταφορές του ομίλου.

«Σε αδύναμες για μας αγορές συνεχίζουμε το επενδυτικό μας πρόγραμμα με στόχο πάντα τη γεωγραφική μας επέκταση και την λειτουργία  ενός νέου παγκόσμιου συστήματος μεταφορών» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Rolf Habben-Jansen. Ο ίδιος επεσήμανε ότι η εταιρεία στοχεύει σε μελλοντική ανάπτυξη και σε μείωση του κόστους λειτουργίας και περιμένει πως οι στόχοι θα επιτευχθούν μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

EUROLOG 2019: ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ Ο MANAGER ΚΑΙ ΤΟ PROJECT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ILME

Στο επίσημο δείπνο του 25ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου “EUROLOG 2019”, το ILME απένειμε τα βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» και «Γ. Κονετάς», καθώς και τις πιστοποιήσεις ELA σε 13 νέα στελέχη της Εφοδιαστικής Αλυ...

EUROLOG 2019: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρεμβάσεις και προτάσεις ολοκληρώθηκε το 25ο διεθνές συνέδριο Eurolog19 που φέτος διοργάνωσε στην Αθήνα, 3-4 Απριλίου, ο ELA (European Logistics Association) σε συνερ...

Κλείσιμο [X]