ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Η DAMCO

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 12/11/2013

 

Σημαντική ανάπτυξη παρουσιάζει η πολυεθνική εταιρεία DAMCO η οποία μέσα στο 2013 καταγράφει αύξηση στο αεροπορικό φορτίο της τάξης του 14% και αύξηση στη διαχείριση εφοδιαστικών αλυσίδων κατά 10%.

Η εταιρεία παρουσίασε για το πρώτο τρίμηνο της περιόδου  2013- 2014 (έληξε στα μέσα καλοκαιριού) κύκλο εργασιών ύψους 1,53 δισ. δολάρια και ζημίες προ φόρων ύψους 2 εκατ. δολαρίων. Η εταιρεία αποδίδει τις απώλειες στις προσπάθειες που καταβάλει τα τελευταία χρόνια για ισχυροποίηση των επιχειρησιακών ικανοτήτων της αλλά και την προετοιμασία που κάνει για την είσοδό της σε νέες αγορές. Ο όγκος του μεταφορικού έργου αυξήθηκε στον τομέα των μεταφορών κατά 14%, ενώ ο όγκος εργασιών στις εφοδιαστικές αλυσίδες αυξήθηκε κατά περίπου 10% , όμως υποχώρηση της τάξης του 1% παρουσίασαν οι θαλάσσιες μεταφορές του ομίλου.

«Σε αδύναμες για μας αγορές συνεχίζουμε το επενδυτικό μας πρόγραμμα με στόχο πάντα τη γεωγραφική μας επέκταση και την λειτουργία  ενός νέου παγκόσμιου συστήματος μεταφορών» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Rolf Habben-Jansen. Ο ίδιος επεσήμανε ότι η εταιρεία στοχεύει σε μελλοντική ανάπτυξη και σε μείωση του κόστους λειτουργίας και περιμένει πως οι στόχοι θα επιτευχθούν μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

VERDE.TEC: ΕΡΧΕΤΑΙ Η 3Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Με δύο ισχυρές αιγίδες, του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας καθώς και της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων Ελλάδος, αρχίζει η επικοινωνία για την 3η διεθνή έκθεση “Verde.tec” Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, η ...

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ LOGISTICS

Θετική επίδραση στην αγορά των Logistics αναμένεται να έχει η αύξηση κατά 2,6% του κύκλου εργασιών στο οργανωμένο λιανεμπόριο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της IRI, παρά το γεγονός ότι περιμένει περαιτέρ...

ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ

Ο κ. Φέσσας έκανε αναφορά σε τρεις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανίων....

Κλείσιμο [X]