ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

H EMIRATES ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ …ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 13/11/2013

 

Το Σύστημα Προσωποποιημένης Εξυπηρέτησης Πελατών Εν Πτήσει (KIS- Knowledge-driven Inflight Service) της Emirates τιμήθηκε πρόσφατα με το Editor’s Choice Award από το Corporate Publishing International (CPI). Το σύστημα KIS αποτελεί μια από τις πρωτοβουλίες που υλοποιεί η Emirates στο πλαίσιο της αξιοποίησης της τεχνολογίας, με στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας του κάθε επιβάτη.

Tο σύστημα KIS και to tablet, το οποίο αναπτύχθηκε από την ομάδα της Emirates, σε συνεργασία με την Microsoft και την ΗP, δίνει τη δυνατότητα στο πλήρωμα καμπίνας να λειτουργεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες στους επιβάτες.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, η εφαρμογή «διατίθεται αποκλειστικά για χρήση από την Emirates και  παρέχει στα μέλη του πληρώματος καμπίνας όλες τις πληροφορίες σχετικά με την πτήση, το προσωπικό και τους επιβάτες. Αυτό επιτρέπει στην ομάδα που βρίσκεται στο αεροσκάφος να ανταπεξέρχεται δυναμικά στις λειτουργικές ανάγκες και τις επιθυμίες των επιβατών και να παρέχει υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, απαράμιλλων στο χώρο της βιομηχανίας και για τις οποίες η αεροπορική εταιρεία θα μπορεί να είναι περήφανη».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

EUROLOG 2019: ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ Ο MANAGER ΚΑΙ ΤΟ PROJECT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ILME

Στο επίσημο δείπνο του 25ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου “EUROLOG 2019”, το ILME απένειμε τα βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» και «Γ. Κονετάς», καθώς και τις πιστοποιήσεις ELA σε 13 νέα στελέχη της Εφοδιαστικής Αλυ...

EUROLOG 2019: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρεμβάσεις και προτάσεις ολοκληρώθηκε το 25ο διεθνές συνέδριο Eurolog19 που φέτος διοργάνωσε στην Αθήνα, 3-4 Απριλίου, ο ELA (European Logistics Association) σε συνερ...

Κλείσιμο [X]