ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ WERNER HERMANΝ ΤΗΣ INTERCONTOR ΕΛΛΑΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 19/11/2013

 

Με το Βραβείο «Lifetime Achievement» για το σύνολο της επιχειρηματικής παρουσίας του η οποία μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες στο χώρο των διεθνών μεταφορών, τιμήθηκε ο Werner Hermann (αριστερά στη φωτογραφία), διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Intercontor Hellas, η οποία εδρεύει δίπλα στο Διεθνές Αεροδρόμιο των Σπάτων.

Με τη διάκριση αυτή,  τo  Forum  Logistics  Intelligence, το οποίο συνδέεται με τα Εμπορικά Επιμελητήρια της Αυστρίας,  βραβεύει κάθε χρόνο μια προσωπικότητα από το χώρο της διεθνών logistics, η οποία, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου «για πολλά χρόνια ξεχώρισε αναδεικνύοντας  με αποφασιστική αφοσίωση την ηθική, την σπουδαιότητα εκπαίδευσης συνεργατών και διατηρώντας την εικόνα του επαγγέλματος σε εξαιρετικό επίπεδο».

Διαβάστε στο επόμενο τεύχος του περιοδικού Logistics & Management μια εφ’  όλης της ύλης συνέντευξη με του Werner Hermann στο Θανάση Αντωνίου.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΙΜΕ

Απεβίωσε αιφνιδίως ο Σταύρος Δρακονταειδής, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος....

ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ Η ΕΚΘΕΣΗ “ELEC.TEC”

Οι διεθνείς τάσεις στο ηλεκτρολογικό υλικό, στον φωτισμό, στα συστήματα ασφαλείας και σε όλες τις συναφείς κατηγορίες παρουσιάζονται μαζί με λύσεις έξυπνης δικτύωσης σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρο...

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ "VERDE.TEC"

Ικανοποιήθηκε το αίτημα της αγοράς αλλά και των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της 3ης διεθνούς έκθεσης “Verde.tec” λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών. ...

Κλείσιμο [X]