ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ WERNER HERMANΝ ΤΗΣ INTERCONTOR ΕΛΛΑΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 19/11/2013

 

Με το Βραβείο «Lifetime Achievement» για το σύνολο της επιχειρηματικής παρουσίας του η οποία μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες στο χώρο των διεθνών μεταφορών, τιμήθηκε ο Werner Hermann (αριστερά στη φωτογραφία), διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Intercontor Hellas, η οποία εδρεύει δίπλα στο Διεθνές Αεροδρόμιο των Σπάτων.

Με τη διάκριση αυτή,  τo  Forum  Logistics  Intelligence, το οποίο συνδέεται με τα Εμπορικά Επιμελητήρια της Αυστρίας,  βραβεύει κάθε χρόνο μια προσωπικότητα από το χώρο της διεθνών logistics, η οποία, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου «για πολλά χρόνια ξεχώρισε αναδεικνύοντας  με αποφασιστική αφοσίωση την ηθική, την σπουδαιότητα εκπαίδευσης συνεργατών και διατηρώντας την εικόνα του επαγγέλματος σε εξαιρετικό επίπεδο».

Διαβάστε στο επόμενο τεύχος του περιοδικού Logistics & Management μια εφ’  όλης της ύλης συνέντευξη με του Werner Hermann στο Θανάση Αντωνίου.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

EUROLOG 2019: ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ Ο MANAGER ΚΑΙ ΤΟ PROJECT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ILME

Στο επίσημο δείπνο του 25ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου “EUROLOG 2019”, το ILME απένειμε τα βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» και «Γ. Κονετάς», καθώς και τις πιστοποιήσεις ELA σε 13 νέα στελέχη της Εφοδιαστικής Αλυ...

EUROLOG 2019: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρεμβάσεις και προτάσεις ολοκληρώθηκε το 25ο διεθνές συνέδριο Eurolog19 που φέτος διοργάνωσε στην Αθήνα, 3-4 Απριλίου, ο ELA (European Logistics Association) σε συνερ...

Κλείσιμο [X]