ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ WERNER HERMANΝ ΤΗΣ INTERCONTOR ΕΛΛΑΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 19/11/2013

 

Με το Βραβείο «Lifetime Achievement» για το σύνολο της επιχειρηματικής παρουσίας του η οποία μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες στο χώρο των διεθνών μεταφορών, τιμήθηκε ο Werner Hermann (αριστερά στη φωτογραφία), διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Intercontor Hellas, η οποία εδρεύει δίπλα στο Διεθνές Αεροδρόμιο των Σπάτων.

Με τη διάκριση αυτή,  τo  Forum  Logistics  Intelligence, το οποίο συνδέεται με τα Εμπορικά Επιμελητήρια της Αυστρίας,  βραβεύει κάθε χρόνο μια προσωπικότητα από το χώρο της διεθνών logistics, η οποία, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου «για πολλά χρόνια ξεχώρισε αναδεικνύοντας  με αποφασιστική αφοσίωση την ηθική, την σπουδαιότητα εκπαίδευσης συνεργατών και διατηρώντας την εικόνα του επαγγέλματος σε εξαιρετικό επίπεδο».

Διαβάστε στο επόμενο τεύχος του περιοδικού Logistics & Management μια εφ’  όλης της ύλης συνέντευξη με του Werner Hermann στο Θανάση Αντωνίου.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

VERDE.TEC: ΕΡΧΕΤΑΙ Η 3Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Με δύο ισχυρές αιγίδες, του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας καθώς και της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων Ελλάδος, αρχίζει η επικοινωνία για την 3η διεθνή έκθεση “Verde.tec” Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, η ...

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ LOGISTICS

Θετική επίδραση στην αγορά των Logistics αναμένεται να έχει η αύξηση κατά 2,6% του κύκλου εργασιών στο οργανωμένο λιανεμπόριο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της IRI, παρά το γεγονός ότι περιμένει περαιτέρ...

ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ

Ο κ. Φέσσας έκανε αναφορά σε τρεις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανίων....

Κλείσιμο [X]