ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ ΤΗΣ METRO ΣΤΟ 17Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LOGISTICS

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 21/11/2013

 

Μια σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, ο Αριστοτέλης Παντελιάδης, θα είναι Key Note Speaker στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics, το οποίο πραγματοποιείται στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας (ΝΟ.Ε.) και στα Village Cinemas-The Mall Athens.  Την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου θα μιλήσει στο κοινό του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Logistics για το «Retail και Logistics, συνέργειες μεταξύ προμηθευτών και λιανεμπόρων. Πως τα Logistics επηρεάζουν την πώληση».

Ο Αριστοτέλης Παντελιάδης είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας.  Έχει εργαστεί στη Metro ΑΕΒΕ σε διάφορα τμήματα και λειτουργίες (κεντρική αποθήκη, κατάστημα, λογιστήριο, marketing, αγορές, πωλήσεις). Από το 2001 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Super Market Ελλάδας και αποτελεί μέλος του ΔΣ του ECR Ελλάς.

Με σαφή προσανατολισμό στη σημασία της εφοδιαστικής αλυσίδας στο χώρο της λιανικής ο Αριστοτέλης Παντελιάδης θα αναφερθεί στη συνέργειες μεταξύ των προμηθευτών και των λιανεμπόρων με βάση τις οποίες καθορίζεται η τιμολογιακή πολιτική των προϊόντων, καθώς και για τον τρόπο που επηρεάζουν οι νέες τεχνολογίες την αναδιοργάνωση των επιχειρηματικών διαδικασιών για την αύξηση της εξυπηρέτησης πελατών και τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics ξεκινά σε λίγες ημέρες τις εργασίες του με θέμα τα Clusters, το κύριο όχημα ανάπτυξης της Ευρώπης του 2020. Στόχος, οι οικονομίες των ευρωπαϊκών κρατών να είναι ανταγωνιστικές, βιώσιμες με υψηλά επίπεδα απασχόλησης και παραγωγικότητας.

http://www.17opanellinio-synedrio-logistics.gr/

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΙΜΕ

Απεβίωσε αιφνιδίως ο Σταύρος Δρακονταειδής, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος....

ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ Η ΕΚΘΕΣΗ “ELEC.TEC”

Οι διεθνείς τάσεις στο ηλεκτρολογικό υλικό, στον φωτισμό, στα συστήματα ασφαλείας και σε όλες τις συναφείς κατηγορίες παρουσιάζονται μαζί με λύσεις έξυπνης δικτύωσης σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρο...

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ "VERDE.TEC"

Ικανοποιήθηκε το αίτημα της αγοράς αλλά και των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της 3ης διεθνούς έκθεσης “Verde.tec” λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών. ...

Κλείσιμο [X]