ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΔΕΙΘΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 22/11/2013

 

Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν δει κατά καιρούς το φως σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας (Σταθμό Λαρίσης ) λόγω των αφιξοαναχωρήσεων λεωφορείων που εκτελούν διεθνείς γραμμές , το Υπουργείο Μεταφορών αποφάσισε και με πρόσφατο νόμο προέβλεψε τη δημιουργία κεντρικού σταθμού ο οποίος θα στεγάσει υποχρεωτικά τα λεωφορεία αυτά .

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το υπουργείο, ήδη οι υπηρεσίες του έχουν απευθύνει σχετικά έγγραφα προς διάφορους δημόσιους φορείς για την εξεύρεση τέτοιων χώρων .

Μέχρις ότου όμως δημιουργηθούν αυτοί οι χώροι , ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος  ζήτησε να εξευρεθούν  χώροι οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωρινή στάση λεωφορείων σε  συγκεκριμένη ώρα ώστε να εξασφαλιστεί η εξυπηρέτηση των επιβατών χωρίς να δημιουργείται κυκλοφοριακό πρόβλημα .

«Το θέμα αυτό συζητήθηκε σε σύσκεψη που διενεργήθηκε χθες  με  εκπροσώπους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και αποφασίστηκε η συνεργασία των δύο Υπουργείων με σκοπό την άμεση λύση του απαράδεκτου αυτού προβλήματος που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου .

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

EUROLOG 2019: ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ Ο MANAGER ΚΑΙ ΤΟ PROJECT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ILME

Στο επίσημο δείπνο του 25ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου “EUROLOG 2019”, το ILME απένειμε τα βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» και «Γ. Κονετάς», καθώς και τις πιστοποιήσεις ELA σε 13 νέα στελέχη της Εφοδιαστικής Αλυ...

EUROLOG 2019: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρεμβάσεις και προτάσεις ολοκληρώθηκε το 25ο διεθνές συνέδριο Eurolog19 που φέτος διοργάνωσε στην Αθήνα, 3-4 Απριλίου, ο ELA (European Logistics Association) σε συνερ...

Κλείσιμο [X]