ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΕΡΓΟ ΤΗΣ RETAIL LINK ΣΤΗΝ AVIS

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/12/2013

 

Η επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων Avis αποφάσισε στo πλαίσιo της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της και της άμεσης μείωσης του κόστους τιμολόγησης, να αποϋλοποιήσει τα τιμολόγιά της, με τις λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης και αρχειοθέτησης της Retail@Link.

 

Η Avis επέλεξε την τοπική εφαρμογή RL BizDoc Enterprise Edition, που της επιτρέπει την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση του συνόλου των εισερχόμενων και εξερχόμενων παραστατικών της, καθώς και την ηλεκτρονική, ασφαλή και τάχιστη αποστολή των τιμολογίων της προς τους πολυπληθείς πελάτες της. Με την τοπική λύση RL BizDoc Enterprise Edition η Avis:

•           Εξασφαλίζει κατακόρυφη μείωση του κόστους & του χρόνου τιμολόγησης/αρχειοθέτησης με ασφάλεια και με απόλυτη κάλυψη των νομικών απαιτήσεων τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον.

•           Έχει απόλυτο & κεντρικό έλεγχο των ηλεκτρονικών παραστατικών της σε επιχειρησιακό επίπεδο, χωρίς να απαιτείται να αρχειοθετεί εκτυπωμένα παραστατικά.

•           Αναζητεί & ανακτά τα αρχειοθετημένα παραστατικά της σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα μέσα από τη φιλική στη χρήση πλατφόρμα της εφαρμογής.

•           Εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ορθότητα των ηλεκτρονικών της τιμολογίων, μέσα από σύνθετους-αυτοματοποιημένους ελέγχους που προσφέρει η εφαρμογή.

Όπως δήλωσε σχετικά  ο διευθυντής πληροφορικής της AVIS, Διονύσης Τριανταφύλλου: «Για την Avis, μέγιστη προτεραιότητα αποτελεί πάντα η εξυπηρέτηση των πελατών της, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Η λύση που εφαρμόστηκε επιτυγχάνει αυτό τo σκοπό σε συνδυασμό  με τη βελτιστοποίηση των εσωτερικών λειτουργιών, τη μείωση του κόστους εκτύπωσης και αποστολής των τιμολογίων, τηρώντας παράλληλα υπεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΕΛ - OPTILOG ADVISORY SERVICES ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριό της συνδιοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Logistics με την OPTILOG Advisory Services, την Τρίτη 5 Μαΐου, από τις 17.00-18.30, με θέμα: «E-COMMERCE LOGISTICS: Lessons Learne...

H SARMED ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ COVID-19

Η SARMED έχει καταφέρει σε αυτή την αναπάντεχη συγκυρία να υποστηρίζει απρόσκοπτα τους πελάτες της αναδεικνύοντας παράλληλα τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα. Η SARMED στηρίζει τους εργαζομένους της μ...

ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΚΡΟΥΣΗΣ «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS

Η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS κατόπιν των εξελίξεων των τελευταίων ημερών σχετικά με τον κορωνοϊό (COVID -19), υλοποιεί Σχέδιο Δράσης προκειμένου να υποστηρίξει τους Επαγγελματίες της Εφοδια...

Κλείσιμο [X]