ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΕΡΓΟ ΤΗΣ RETAIL LINK ΣΤΗΝ AVIS

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/12/2013

 

Η επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων Avis αποφάσισε στo πλαίσιo της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της και της άμεσης μείωσης του κόστους τιμολόγησης, να αποϋλοποιήσει τα τιμολόγιά της, με τις λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης και αρχειοθέτησης της Retail@Link.

 

Η Avis επέλεξε την τοπική εφαρμογή RL BizDoc Enterprise Edition, που της επιτρέπει την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση του συνόλου των εισερχόμενων και εξερχόμενων παραστατικών της, καθώς και την ηλεκτρονική, ασφαλή και τάχιστη αποστολή των τιμολογίων της προς τους πολυπληθείς πελάτες της. Με την τοπική λύση RL BizDoc Enterprise Edition η Avis:

•           Εξασφαλίζει κατακόρυφη μείωση του κόστους & του χρόνου τιμολόγησης/αρχειοθέτησης με ασφάλεια και με απόλυτη κάλυψη των νομικών απαιτήσεων τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον.

•           Έχει απόλυτο & κεντρικό έλεγχο των ηλεκτρονικών παραστατικών της σε επιχειρησιακό επίπεδο, χωρίς να απαιτείται να αρχειοθετεί εκτυπωμένα παραστατικά.

•           Αναζητεί & ανακτά τα αρχειοθετημένα παραστατικά της σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα μέσα από τη φιλική στη χρήση πλατφόρμα της εφαρμογής.

•           Εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ορθότητα των ηλεκτρονικών της τιμολογίων, μέσα από σύνθετους-αυτοματοποιημένους ελέγχους που προσφέρει η εφαρμογή.

Όπως δήλωσε σχετικά  ο διευθυντής πληροφορικής της AVIS, Διονύσης Τριανταφύλλου: «Για την Avis, μέγιστη προτεραιότητα αποτελεί πάντα η εξυπηρέτηση των πελατών της, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Η λύση που εφαρμόστηκε επιτυγχάνει αυτό τo σκοπό σε συνδυασμό  με τη βελτιστοποίηση των εσωτερικών λειτουργιών, τη μείωση του κόστους εκτύπωσης και αποστολής των τιμολογίων, τηρώντας παράλληλα υπεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DHL EXPRESS: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» - ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΕΝΤΡΟ LOGISTICS

Ψήφο εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές προοπτικές της Θεσσαλονίκης ως διεθνούς εμπορικού κόμβου δίνει DHL Express η οποία ξεκινά μία σημαντική επένδυση αναβαθμίζοντας την παρουσία της στο αεροδρόμιο «Μακ...

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΕΒΨ&L ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 24 Σεπτεμβρίου το επίκαιρο επιχειρηματικό – επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Sustainable Energy in Supply Chain & Design for Packaging» που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση...

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΕΒΨ&L

Με ομιλία του κ. Νίκου Παπαθανάση, υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιου για θέματα Βιομηχανίας και Εμπορίου, θα ανοίξουν την ερχόμενη Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, οι εργασίες του επίκαιρου βιομηχ...

Κλείσιμο [X]