ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ SARMED ΣΤΑ EUROPEAN BUSINESS AWARDS

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 24/01/2014

 

Επιτυχιών συνέχεια για τη SARMED, όπου στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό των European Business Awards απέσπασε την εξαιρετικά τιμητική διάκριση «Ruban d’ Honneur» και κατετάγη ανάμεσα στις 10 κορυφαίες επιχειρήσεις στην κατηγορία της (με κύκλο εργασιών κάτω των 25.000.000 ευρώ) στην Ευρώπη.

Η διάκριση αυτή αναδεικνύει επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως του κλάδου που δραστηριοποιούνται και με γνώμονα, πέρα από τις οικονομικές επιδόσεις, την καινοτομία, την επιχειρηματική ηθική, τη συνέπεια και σταθερότητα, το μεσομακροπρόθεσμο σχεδιασμό και την προοπτική.

 Ενδεικτικό του μεγέθους της επιτυχίας αποτελεί το γεγονός ότι η SARMED διαγωνίστηκε μεταξύ 15.000 επιχειρήσεων από 30 ευρωπαϊκές χώρες και κρίθηκε από περισσότερους από 150 κριτές που προέρχονται από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό και πολιτικό χώρο πανευρωπαϊκά.

 Από μόνη της αυτή είναι μια εξαιρετική διάκριση, όμως η SARMED θα διεκδικήσει το πρώτο βραβείο στην κατηγορία της (μαζί με τις υπόλοιπες 9 φιναλίστ και τις 100 συνολικά φιναλίστ από όλες τις 10 κατηγορίες). Η τελετή απονομής θα λάβει χώρα φέτος στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στο θεσμό των European Business Awards από το 2007.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

EUROLOG 2019: ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ Ο MANAGER ΚΑΙ ΤΟ PROJECT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ILME

Στο επίσημο δείπνο του 25ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου “EUROLOG 2019”, το ILME απένειμε τα βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» και «Γ. Κονετάς», καθώς και τις πιστοποιήσεις ELA σε 13 νέα στελέχη της Εφοδιαστικής Αλυ...

EUROLOG 2019: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρεμβάσεις και προτάσεις ολοκληρώθηκε το 25ο διεθνές συνέδριο Eurolog19 που φέτος διοργάνωσε στην Αθήνα, 3-4 Απριλίου, ο ELA (European Logistics Association) σε συνερ...

Κλείσιμο [X]