ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ- Ο ΤΑΚΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 29/01/2014

 

Η Ελληνική Αεροπορική Ένωση (www.aviationsociety.gr) διοργανώνει διήμερο επιστημονικό συνέδριο με θέμα, “3ο Αεροπορικό Συνέδριο: Οι Αερομεταφορές του Σήμερα και του Αύριο’’ στις 12-13 Μαίου 2014 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» ( Κτίριο 17 Διοίκησης). Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η ελληνική και η θεματολογία του καλύπτει τις παρακάτω ενότητες :

• Αεροπορικές Εταιρίες (Δικτύου, LLC’s, cargo, εμπορικές συμφωνίες (code sharing), συμμαχίες, αεροπολιτική, επιπτώσεις οικονομικής κρίσης κ.Ά.

•  Αερολιμένες ( Ιδιωτικοποιήσεις, εμπορικές εκμεταλλεύσεις, κομβικοί και περιφερειακοί α/λ κ.Ά.)

•  Ελεγχος Εναερίου Κυκλοφορίας ( Ενιαίος Ευρωπαϊκός Ουρανός, SESAR, BLUE MED )

• Αερομεταφορές, Περιβάλλον και Νέες Τεχνολογίες ( Σύστημα εμπορίας ρύπων, βιοκαύσιμα, κινητήρες νέας γενιάς, τεχνολογικές εξελίξεις νέων α/φων κ.λπ.)

• Safety & Security (Συστήματα προστασίας αεροδρομίων, Ramp handling safety, baggage security, EU OPS, κ.Ά)

Όπως και στα προηγούμενα συνέδρια, οι  ενδιαφερόμενοι ομιλητές που θέλουν να παρουσιάσουν εισήγηση καλούνται να υποβάλουν τίτλο και περίληψη 200 λέξεων το αργότερο μέχρι τη Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014, στην ηλεκτρονική διεύθυνση takisoa@otenet.gr υπ’ όψιν Τάκη Αδαμίδη, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΑΕ.

Οι περιλήψεις θα περάσουν από την κρίση των μελών της Επιστημονικής Επιτροπής και οι συγγραφείς όσων από αυτές εγκριθούν θα ενημερωθούν σχετικά μέχρι τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της παρουσίασης σε ηλεκτρονική μορφή είναι η Τετάρτη 23 Απριλίου 2014.

Το κόστος του συνεδρίου ανέρχεται στα 70 ευρώ για το κοινό, 30 ευρώ για τους φοιτητές και σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ και δωρεάν για τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης.  Οι καταβάλλοντες το σχετικό αντίτιμο αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες του συνεδρίου που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει δύο (2) γεύματα και καφέ στα διαλείμματα. Η καταβολή του κόστους συμμετοχής θα γίνεται κατά την εγγραφή στο συνέδριο.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟ VIOLETA BULC

Το ρόλο της ναυτιλίας στην ευρωπαϊκή οικονομία, αλλά και στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο δίκτυο μεταφοράς αγαθών και στην ενίσχυση των παραμέτρων εκείνων που αναδεικνύουν αυτόν το ρόλο, υπογράμμισε ο Υπου...

ΠΛΩΡΗ ΤΟΥ ΟΛΠ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Σπάζοντας το όριο των 5 εκατ. TEU, ο Οργανισμός Λιμένα Πειραιά έρχεται πολύ κοντά στην πρώτη θέση στη Μεσόγειο στον τομέα της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων....

ΣΕΒ: ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών από επιχειρήσεις – μέλη του, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΕΒ (Τετάρτη, 30/10/2019), το εργαστήριο ExportReady Master με θέμα: «Στρατηγικές και Πρακτικές Διείσ...