ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΔΕ&L

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 06/02/2014

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος έτσι όπως αυτό προέκυψε μετά από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα.

Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Βασίλης Μπαρμπαγιάννης (της Triaena), γενική γραμματέας η Έλενα Καπετανάκη ( Kuehne + Nagel), Α’ Αντιπρόεδρος          η Μαρία Ζήση (Geva Trans), Β’ Αντιπρόεδρος o Θωμάς Αρβανίτης (Schenker), ταμίας Μαρία Καζαγκά (Τhird Party Logistics Eλλάς) και μέλη οι Νικόλαος Αργυρίδης (Gο Freight) και Εμμανουήλ Βιτσαράς (Imperial).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου « το νέο Δ.Σ. προτίθεται να συνεχίσει το έργο του με δυναμισμό και εξωστρέφεια με στόχο την ανάδειξη αλλά κυρίως την επίλυση των προβλημάτων που υφίστανται για τους κλάδους της διεθνούς διαμεταφοράς και των logistics. Κυρίως για την ανάδειξη του σημαντικού ρόλου των εταιρειών μας στην εφοδιαστική αλυσίδα για την υποστήριξη της εξαγωγικής δραστηριότητας της Χώρας της Βιομηχανίας μας και του εμπορίου τους τρεις βασικούς πυλώνες της ανάπτυξης της εθνικής μας οικονομίας».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΙΜΕ

Απεβίωσε αιφνιδίως ο Σταύρος Δρακονταειδής, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος....

ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ Η ΕΚΘΕΣΗ “ELEC.TEC”

Οι διεθνείς τάσεις στο ηλεκτρολογικό υλικό, στον φωτισμό, στα συστήματα ασφαλείας και σε όλες τις συναφείς κατηγορίες παρουσιάζονται μαζί με λύσεις έξυπνης δικτύωσης σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρο...

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ "VERDE.TEC"

Ικανοποιήθηκε το αίτημα της αγοράς αλλά και των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της 3ης διεθνούς έκθεσης “Verde.tec” λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών. ...

Κλείσιμο [X]