ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΔΕ&L

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 06/02/2014

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος έτσι όπως αυτό προέκυψε μετά από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα.

Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Βασίλης Μπαρμπαγιάννης (της Triaena), γενική γραμματέας η Έλενα Καπετανάκη ( Kuehne + Nagel), Α’ Αντιπρόεδρος          η Μαρία Ζήση (Geva Trans), Β’ Αντιπρόεδρος o Θωμάς Αρβανίτης (Schenker), ταμίας Μαρία Καζαγκά (Τhird Party Logistics Eλλάς) και μέλη οι Νικόλαος Αργυρίδης (Gο Freight) και Εμμανουήλ Βιτσαράς (Imperial).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου « το νέο Δ.Σ. προτίθεται να συνεχίσει το έργο του με δυναμισμό και εξωστρέφεια με στόχο την ανάδειξη αλλά κυρίως την επίλυση των προβλημάτων που υφίστανται για τους κλάδους της διεθνούς διαμεταφοράς και των logistics. Κυρίως για την ανάδειξη του σημαντικού ρόλου των εταιρειών μας στην εφοδιαστική αλυσίδα για την υποστήριξη της εξαγωγικής δραστηριότητας της Χώρας της Βιομηχανίας μας και του εμπορίου τους τρεις βασικούς πυλώνες της ανάπτυξης της εθνικής μας οικονομίας».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

VERDE.TEC: ΕΡΧΕΤΑΙ Η 3Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Με δύο ισχυρές αιγίδες, του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας καθώς και της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων Ελλάδος, αρχίζει η επικοινωνία για την 3η διεθνή έκθεση “Verde.tec” Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, η ...

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ LOGISTICS

Θετική επίδραση στην αγορά των Logistics αναμένεται να έχει η αύξηση κατά 2,6% του κύκλου εργασιών στο οργανωμένο λιανεμπόριο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της IRI, παρά το γεγονός ότι περιμένει περαιτέρ...

ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ

Ο κ. Φέσσας έκανε αναφορά σε τρεις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανίων....

Κλείσιμο [X]