ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

TÜV HELLAS: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ISO 39001

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 06/02/2014

 

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS, μέλος του TÜV NORD GROUP, διοργάνωσε ημερίδα για την παρουσίαση του νέου προτύπου ISO 39001:2012 για τη Διαχείριση της Οδικής Ασφάλειας. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τις οδικές μεταφορές, προκειμένου να ενημερωθούν για τους τρόπους διαχείρισης της οδικής ασφάλειας κατά τη διάρκεια παροχής των υπηρεσιών τους.

Τις απαιτήσεις του νέου προτύπου ανέλυσε ο Product Manager της TÜV HELLAS Νέστορας Παπαρούπας (στη φωτογραφία), παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τα αποτελέσματα και την εμπειρία από τις πρώτες πιστοποιημένες εταιρείες στην Ελλάδα αλλά και τη σύνδεση του ISO 39001:2012 με τα άλλα πρότυπα συστημάτων διαχείρισης. Μέσα από αναλυτική παρουσίαση δεικτών για οδικά συμβάντα όσο και των συνεπειών τους, προσεγγίστηκε η βελτίωση στα αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει η εφαρμογή ενός συστήματος διαχείρισης της οδικής ασφάλειας.

Στην ημερίδα έλαβαν μέρος με ομιλίες ειδικοί στην οδική ασφάλεια και συγκεκριμένα οι Δημήτρης Μανδαλώζης, Strategic and Organizational Manager της Αττικές Διαδρομές και Νίκος Μπάκας, Γενικός Διευθυντής της Quality & Safety. Ο κ. Μανδαλώζης αναφέρθηκε στην ομιλία του στην εμπειρία από την εφαρμογή του Προτύπου στην Αττικές Διαδρομές, η οποία μάλιστα αποτελεί τον πρώτο διαχειριστή οδικού δικτύου που θα πιστοποιηθεί με ISO 39001:2012, ενώ ο κ. Μπάκας σημείωσε τη σημασία της αμυντικής οδήγησης στην πρόληψη των οδικών συμβάντων.

Παρέμβαση στην ημερίδα έκανε και ο Διευθυντής Τροχαίας της Αττικής Οδού Γιώργος Ελευθεράκης ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται από την Τροχαία της Αττικής Οδού όσον αφορά στην πρόληψη των οδικών συμβάντων στον αυτοκινητόδρομο.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

VERDE.TEC: ΕΡΧΕΤΑΙ Η 3Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Με δύο ισχυρές αιγίδες, του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας καθώς και της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων Ελλάδος, αρχίζει η επικοινωνία για την 3η διεθνή έκθεση “Verde.tec” Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, η ...

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ LOGISTICS

Θετική επίδραση στην αγορά των Logistics αναμένεται να έχει η αύξηση κατά 2,6% του κύκλου εργασιών στο οργανωμένο λιανεμπόριο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της IRI, παρά το γεγονός ότι περιμένει περαιτέρ...

ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ

Ο κ. Φέσσας έκανε αναφορά σε τρεις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανίων....

Κλείσιμο [X]