ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΣΤΙΣ 10/4 ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ILME

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 20/03/2014

 

Στις  10 Απριλίου, τη μέρα που έχει καθιερωθεί διεθνώς ως Supply Chain Day θα απονεμηθούν τα βραβεία που θέσπισε  το Eλληνικό Ινστιτούτο Logistics Management (ΙLME).

Η ημέρα, η οποία θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, θα ξεκινήσει με road shows μεγάλων εταιρειών και θα κορυφωθεί με ένα καινοτόμο και ιστορικό event, αυτό της απονομής των πρώτων ‘Ελληνικών Βραβείων Αριστείας Logistics’ όπως τιτλοφορούνται τα συγκεκριμένα βραβεία.

Ελληνικές επιχειρήσεις θα βραβευθούν με βάση τα επίσημα κριτήρια που θέτει ο European Logistics Association (ELA), ενώ στη συνέχεια θα συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό (μόνο για τους εθνικούς νικητές), διεκδικώντας μια θέση στο βάθρο των European Logistics Awards, το φθινόπωρο του 2014.

Υπό την διοργάνωση του ILME και την αιγίδα του ELA, με την υποστήριξη της Κρητικής Εταιρείας Logistics και του community του UpGreek Logistics, η ελληνική Supply Chain Day κορυφώνεται την Πέμπτη 10 Απριλίου, στις 19.00 μμ , στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 στο Γκάζι, με την πανηγυρική τελετή.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου «οι τρεις υποψήφιοι που πέρασαν στον “τελικό” της διοργάνωσης υποβάλλοντας τις προτάσεις τους, θα παρουσιάσουν σε όλη την αγορά που θα παραβρεθεί στο event, την καινοτομία που τους χάρισε το βραβείο, θα αναλύσουν τον τρόπο λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας στις επιχειρήσεις τους και σε μια γιορτινή τελετή θα παραλάβουν το βραβείο τους από εξέχουσες προσωπικότητες του ευρύτερου επιχειρείν, βάζοντας πλώρη για τον μεγάλο πανευρωπαϊκό τελικό».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟ VIOLETA BULC

Το ρόλο της ναυτιλίας στην ευρωπαϊκή οικονομία, αλλά και στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο δίκτυο μεταφοράς αγαθών και στην ενίσχυση των παραμέτρων εκείνων που αναδεικνύουν αυτόν το ρόλο, υπογράμμισε ο Υπου...

ΠΛΩΡΗ ΤΟΥ ΟΛΠ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Σπάζοντας το όριο των 5 εκατ. TEU, ο Οργανισμός Λιμένα Πειραιά έρχεται πολύ κοντά στην πρώτη θέση στη Μεσόγειο στον τομέα της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων....

ΣΕΒ: ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών από επιχειρήσεις – μέλη του, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΕΒ (Τετάρτη, 30/10/2019), το εργαστήριο ExportReady Master με θέμα: «Στρατηγικές και Πρακτικές Διείσ...