ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 04/04/2014

 

Ορφεύς Βεϊνογλου, ανακοίνωσε ότι πιστοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών ως Εγκεκριμένος Οικονομικός Φορέας (Authorised Economic Operator - AEO) στην κατηγορία «Τελωνειακές Απλουστεύσεις / Ασφάλεια και Προστασία».

Με την απόκτηση της πιστοποίησης ΑΕΟ, η Ορφεύς Βεϊνογλου επωφελείται από απλουστεύσεις που προβλέπονται στην τελωνειακή νομοθεσία για συναλλαγές εντός της Ε.Ε. και από απλοποιημένες διαδικασίες εκτελωνισμού, ενώ θα είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της εντός της Ε.Ε. ακόμα καλύτερες υπηρεσίες. Τα οφέλη περιλαμβάνουν: λιγότερους φυσικούς ελέγχους κι ελέγχους στα έγγραφα που συνοδεύουν τις μεταφορές,προτεραιότητα σε ελέγχους που σχετίζονται με την ασφάλεια, μείωση στην ποσότητα δεδομένων που απαιτούνται για τη διαλογή που σχετίζεται με την ασφάλεια και 3πίσημες ειδοποιήσεις για τυχόν απαιτούμενους ελέγχους εισόδου προτού φτάσουν οι αποστολές / μεταφορές στα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 «Καθώς οι διεθνείς αγορές γίνονται όλο και πιο ανταγωνιστικές, αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους για να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών μας. Η πιστοποίηση ΑΕΟ υπογραμμίζει πως διαθέτουμε τα υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας και φερεγγυότητας που απαιτούνται για τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές», δήλωσε ο Ορφέας Μοσχόπουλος-Βεινόγλου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

EUROLOG 2019: ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ Ο MANAGER ΚΑΙ ΤΟ PROJECT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ILME

Στο επίσημο δείπνο του 25ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου “EUROLOG 2019”, το ILME απένειμε τα βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» και «Γ. Κονετάς», καθώς και τις πιστοποιήσεις ELA σε 13 νέα στελέχη της Εφοδιαστικής Αλυ...

EUROLOG 2019: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρεμβάσεις και προτάσεις ολοκληρώθηκε το 25ο διεθνές συνέδριο Eurolog19 που φέτος διοργάνωσε στην Αθήνα, 3-4 Απριλίου, ο ELA (European Logistics Association) σε συνερ...

Κλείσιμο [X]