ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Η TOYOTA MATERIAL HANDLING ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ CB ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Η TOYOTA MATERIAL HANDLING ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΩΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΒΑΡΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ TOYOTA TONERO ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ TONERO 3,5 ΕΩΣ 8,0 ΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ CEMAT

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 15/04/2014

 

Η Toyota κυκλοφορεί μια νέα σειρά μηχανημάτων πετρελαίου και υγραερίου για εντατικές εφαρμογές με δυνατότητα χειρισμού φορτίων από 3,5 έως 8,0 τόνους. Με αυτά τα τελευταία μοντέλα, η οικογένεια Toyota Tonero ολοκληρώνεται πλέον και είναι ιδανική για ελαφριές έως και τις πιο απαιτητικές διαδικασίες διαχείρισης υλικών. Ανθεκτικό και ιδιαίτερα αξιόπιστο, το Toyota Tonero απολαμβάνει τα ίδια σημαντικά πλεονεκτήματα με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς. Τα μηχανήματα διαθέτουν βιομηχανικούς κινητήρες Toyota, απαράμιλλη σταθερότητα και εξαιρετική περιμετρική ορατότητα.

Η νέα σειρά διατίθεται με δύο ολοκαίνουριους βιομηχανικούς κινητήρες που έχουν αναπτυχθεί εσωτερικά, ώστε τα μηχανήματα Tonero να παρέχουν επιδόσεις υψηλής ποιότητας, αξιοπιστία και απόδοση. Ο κινητήρας Toyota 1KD (55 kW) με ψεκασμό καυσίμου common rail προσφέρει υψηλές ταχύτητες επιτάχυνσης, κίνησης και ανύψωσης. Επίσης, επιτυγχάνει επίπεδα εκπομπής πολύ χαμηλότερα από τις απαιτήσεις του κανονισμού για κινητήρες σταδίου IIIB χωρίς να απαιτείται φίλτρο σωματιδίων πετρελαίου. Ο συμπαγής κινητήρας υγραερίου/βενζίνης Toyota 1FS (63 kW) παρέχεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου για βέλτιστες επιδόσεις του μηχανήματος και εξαιρετική απόδοση καυσίμου.

Η νέα σειρά 3,5 – 8,0 τόνων διαθέτει επίσης αντλία μεταβαλλόμενης παροχής και υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης με ανίχνευση φορτίου για βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση και διαχείριση της κατανάλωσης.

Η απαράμιλλη σταθερότητα του μηχανήματος επιτυγχάνεται χάρη στο φημισμένο σύστημα ενεργητικής ευστάθειας (SAS) και το σχεδιασμό χαμηλού κέντρου βάρους. Ο συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών παρέχει προστασία του χειριστή και του φορτίου κατά την οδήγηση, στις στροφές και την ανύψωση και συμβάλλει στην αυξανόμενη κερδοφορία.

Η εξαιρετική περιμετρική ορατότητα προσφέρει στο χειριστή ελεύθερο οπτικό πεδίο 360° κατά το χειρισμό φορτίων στο δάπεδο ή σε ύψος, μέσα από τον ιστό ή την προστατευτική οροφή. Με τον τρόπο αυτό, ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος ατυχημάτων και διευκολύνεται η τήρηση υποδειγματικών υψηλών προτύπων ασφάλειας.

«Τα νέα μηχανήματα Toyota Tonero 3,5-8,0 τόνων έχουν σχεδιαστεί για την παροχή εξαιρετικής απόδοσης και την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών μας. Ιδανικά για εντατικές εφαρμογές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την διαχείριση φορτίων μεγάλου βάρους, γρήγορα, με ασφάλεια και παραγωγικά. Είμαστε υπερήφανοι για την παρουσίαση στην ευρωπαϊκή αγορά μιας ολοκληρωμένης οικογένειας μηχανημάτων με βιομηχανικούς κινητήρες, τα οποία διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία κινητήρων της Toyota και ενισχύουν συνεπώς την παράδοσή μας ως εταιρεία παροχής λύσεων με επίκεντρο τον πελάτη», δήλωσε ο Craig Walby, Director Product Management της Toyota Material Handling Europe.

Η σειρά Tonero 3,5 έως 8,0 τόνων θα είναι μεταξύ των πολλών νέων προϊόντων, λύσεων και τεχνολογιών που θα παρουσιάσει η Toyota Material Handling κατά την έκθεση CeMAT 2014 (19-23 Μαΐου). Επισκεφτείτε μας στο Ανόβερο στην Αίθουσα 32 και θα εντυπωσιαστείτε!

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟ VIOLETA BULC

Το ρόλο της ναυτιλίας στην ευρωπαϊκή οικονομία, αλλά και στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο δίκτυο μεταφοράς αγαθών και στην ενίσχυση των παραμέτρων εκείνων που αναδεικνύουν αυτόν το ρόλο, υπογράμμισε ο Υπου...

ΠΛΩΡΗ ΤΟΥ ΟΛΠ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Σπάζοντας το όριο των 5 εκατ. TEU, ο Οργανισμός Λιμένα Πειραιά έρχεται πολύ κοντά στην πρώτη θέση στη Μεσόγειο στον τομέα της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων....

ΣΕΒ: ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών από επιχειρήσεις – μέλη του, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΕΒ (Τετάρτη, 30/10/2019), το εργαστήριο ExportReady Master με θέμα: «Στρατηγικές και Πρακτικές Διείσ...