ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΟ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 21/05/2014

 

Επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L) ανακηρύχθηκε ο πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος.  

Την τιμητική διάκριση του επίτιμου μέλους έλαβε ο πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του δ.σ. του ΣΥΝΔΔΕ&L.

 Ο κ. Ζηλιασκόπουλος ευχαρίστησε τους διαμεταφορείς για την ανάδειξή του ως επίτιμου μέλους και τη συνεργασία τους αυτά τα χρόνια της προεδρίας του και δεσμεύθηκε πως θα συνεχίσει την προσπάθεια και την προσφορά στον κλάδο. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βασίλης Μπαρμπαγιάννης «τόσο η τεχνογνωσία και η εμπειρία, αλλά κυρίως το αξιόλογο και αξιέπαινο έργο στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όσο και στην Μόνιμη Επιτροπή Logistics είναι σημαντικότατοι παράγοντες για την τιμητική αναγνώριση από τον κλάδο».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

EUROLOG 2019: ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ Ο MANAGER ΚΑΙ ΤΟ PROJECT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ILME

Στο επίσημο δείπνο του 25ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου “EUROLOG 2019”, το ILME απένειμε τα βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» και «Γ. Κονετάς», καθώς και τις πιστοποιήσεις ELA σε 13 νέα στελέχη της Εφοδιαστικής Αλυ...

EUROLOG 2019: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρεμβάσεις και προτάσεις ολοκληρώθηκε το 25ο διεθνές συνέδριο Eurolog19 που φέτος διοργάνωσε στην Αθήνα, 3-4 Απριλίου, ο ELA (European Logistics Association) σε συνερ...

Κλείσιμο [X]