ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΝΕΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 27/05/2014

 

Το Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, σε συνεργασία με το Γραφείο Πληροφόρησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριο του με την διενέργεια δύο σημαντικών εκδηλώσεων, στο πλαίσιο σειράς δραστηριοτήτων που διοργανώνει κατά την διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014.

Η πρώτη εκδήλωση αφορά την ενότητα των Διευρωπαϊκών Δικτύων Μεταφορών, την «Γαλάζια Ανάπτυξη» και την Ενιαία Θαλάσσια Πολιτική της Ε.Ε. Το Κέντρο Αριστείας Jean Monnet θα φιλοξενήσει αυτή τη φορά ως εισηγητές το διευθυντή  Ναυτιλιακής Πολιτικής και Ανάπτυξης του ΥΝΑ πλοίαρχο του Λ.Σ. Αγησίλαο Αναστασάκος και τον Έλληνα ευρωβουλευτή κ. Σπύρο Δανέλλη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27/5 στο Αμφιθέατρο “CERES”, στην Ακτή Μιαούλη 69 από τις 18.00 έως τις 21.00.

Η δεύτερη εκδήλωση με θέμα «Η Ανάδειξη του Πειραιά ως Διεθνές Κέντρο Ναυτιλιακών Υπηρεσιών» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης «Ποσειδώνια 2014», την Παρασκευή 6/6 από τις 11.00 έως τις 14.00, στο Seminar Room 2 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου «Metropolitan Expo»  στο αεροδρόμιο  «Ελ. Βενιζέλος».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

EUROLOG 2019: ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ Ο MANAGER ΚΑΙ ΤΟ PROJECT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ILME

Στο επίσημο δείπνο του 25ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου “EUROLOG 2019”, το ILME απένειμε τα βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» και «Γ. Κονετάς», καθώς και τις πιστοποιήσεις ELA σε 13 νέα στελέχη της Εφοδιαστικής Αλυ...

EUROLOG 2019: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρεμβάσεις και προτάσεις ολοκληρώθηκε το 25ο διεθνές συνέδριο Eurolog19 που φέτος διοργάνωσε στην Αθήνα, 3-4 Απριλίου, ο ELA (European Logistics Association) σε συνερ...

Κλείσιμο [X]