ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

H DHL ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 10 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FORMULA E

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 26/06/2014

 

Η DHL, ο Επίσημος Συνεργάτης Logistics και Ιδρυτικός Συνεργάτης του πρωταθλήματος FIA Formula E, παρέδωσε με ασφάλεια τα πρώτα πλήρως ηλεκτρικά αγωνιστικά αυτοκίνητα Spark Renault SRT-01E.

Τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία της Spark Racing Technology, με έδρα το Παρίσι, ενώ παραδόθηκαν στις νέες κεντρικές εγκαταστάσεις της Formula E και των αντίστοιχων ομάδων στην Αγωνιστική Πίστα Donington Park στη Μεγάλη Βρετανία.Στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων και πριν από την πρώτη δοκιμή της πίστας στο Donington Park, κάθε μία από τις δέκα ομάδες παρέλεβε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, με άλλα δέκα αυτοκίνητα προς παράδοση το καλοκαίρι.

«Σε λίγους μήνες, ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας των εγκαινίων μιας συναρπαστικής νέας μορφής του μηχανοκίνητου αθλητισμού γύρω από τους δρόμους του Πεκίνου και άλλων μεγάλων πόλεων σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Ken Allen, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express. «Η Formula E θα προσφέρει όχι μόνο διασκέδαση και ενθουσιασμό για όλη την οικογένεια, αλλά θα διαδραματίσει και σημαντικό ρόλο στην προώθηση των βιώσιμων λύσεων στις μεταφορές. Ως κορυφαία εταιρεία στον κόσμο στον τομέα των logistics, με έναν από τους μεγαλύτερους στόλους οχημάτων εναλλακτικής κίνησης στον κλάδο παγκοσμίως, η DHL είναι υπερήφανη που είναι ιδρυτικός εταίρος της Formula Ε και απίστευτα ενθουσιασμένη που θα την ακολουθήσει στο πρωτοποριακό ταξίδι της».

Η DHL, μέσω του προγράμματος περιβαλλοντικής προστασίας GoGreen της, ήταν ο πρώτος διεθνής πάροχος logistics που όρισε ένα μετρήσιμο στόχο αποδοτικότητας του άνθρακα.

Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να μειώσει το αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα κατά 30% μέχρι το 2020 έναντι των επιπέδων του 2007 μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των ανανεώσιμων πηγών καυσίμων, σύγχρονων και αποτελεσματικών αεροσκαφών και πάνω από 10.500 εναλλακτικών οχημάτων.

Οι εξειδικευμένες ομάδες μηχανοκίνητου αθλητισμού της, με πάνω από 26 χρόνια εμπειρίας, θα εξασφαλίσουν ότι περιβαλλοντικά φιλικοί τρόποι μεταφοράς, εργαλεία μέτρησης και αντιστάθμισης του αποτυπώματος άνθρακα και οι πιο αποδοτικές και βέλτιστες λύσεις logistics χρησιμοποιούνται στην παράδοση της Formula Ε στο κοινό της σε όλο τον κόσμο.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ "VERDE.TEC"

Ικανοποιήθηκε το αίτημα της αγοράς αλλά και των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της 3ης διεθνούς έκθεσης “Verde.tec” λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών. ...

VERDE.TEC: ΕΡΧΕΤΑΙ Η 3Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Με δύο ισχυρές αιγίδες, του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας καθώς και της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων Ελλάδος, αρχίζει η επικοινωνία για την 3η διεθνή έκθεση “Verde.tec” Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, η ...

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ LOGISTICS

Θετική επίδραση στην αγορά των Logistics αναμένεται να έχει η αύξηση κατά 2,6% του κύκλου εργασιών στο οργανωμένο λιανεμπόριο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της IRI, παρά το γεγονός ότι περιμένει περαιτέρ...

Κλείσιμο [X]