ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΕ Η ICAP ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 03/10/2014

 

Μισό αιώνα παρουσίας κλείνει φέτος η ICAP Group στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας μας και με αυτή την αφορμή, πραγματοποίησε εορταστικές εκδηλώσεις και βραβεύσεις για τους ανθρώπους της, καθώς επίσης προχώρησε σε σειρά  επετειακών εκδοτικών πρωτοβουλιών που εξυμνούν το υγιές επιχειρείν και την επιχειρηματική ηθική. Θυμίζουμε ότι το 1964 ομάδα Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών ίδρυσε την Icap Ελλάς ΕΠΕ και κυκλοφόρησε τον 1ο Ελληνικό Οικονομικό Οδηγό.

Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σταδιακά για το προσωπικό από όλα τα καταστήματα (Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Πάτρας και Κρήτης) του Ομίλου. Στα πλαίσια αυτών, διεξήχθησαν παρουσιάσεις επί της ιστορικής διαδρομής και της επιχειρηματικής ανέλιξης τoυ Ομίλου από το 1964 έως σήμερα, ενώ επίσης πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις «Long Services Awards» 56 Στελεχών με πάνω από 20 χρόνια προσφοράς στον Όμιλο. Οι εορτασμοί κορυφώθηκαν με πάρτι για τους ανθρώπους του Ομίλου, στις κατά τόπους περιοχές.

Παράλληλα με τις δράσεις για τους Ανθρώπους της, η ICAP με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση της, προχώρησε και σε δύο εκδοτικές πρωτοβουλίες με σκοπό την αναγνώριση της υγιούς επιχειρηματικότητας και των καλών πρακτικών. Συγκεκριμένα, εξέδωσε Επετειακό Εταιρικό Λεύκωμα στο οποίο μεταξύ άλλων, περιγράφονται οι διαχρονικές επιτυχίες του Ομίλου, παρουσιάζονται ευχές συνεργατών καθώς και πληθώρα φωτογραφικού υλικού από σημαντικές στιγμές με τους ανθρώπους και τους κοινωνικούς εταίρους του Ομίλου.

Επιπρόσθετα, για πρώτη φορά φέτος, η ICAP εξέδωσε τον επετειακό Οδηγό «Οι Επιχειρήσεις που Ξεχωρίζουν Διαχρονικά» μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα επιχειρηματική έκδοση με αντικείμενο την παρουσίαση των επιχειρήσεων που προσφέρουν στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι για περισσότερα από πενήντα χρόνια.

Στην μοναδική αυτή έκδοση συμπεριλαμβάνονται στοιχεία για 1.936 εταιρείες (ΑΕ, ΕΠΕ και υποκαταστήματα αλλοδαπών εταιρειών) με αρχική ίδρυση ή μετατροπή από το 1964 και παλαιότερα, που σήμερα παραμένουν ενεργές, καθώς επίσης εξειδικευμένη οικονομική ανάλυση με θέμα τις μακροβιότερες ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και τα αποτελέσματα του ελληνικού τομέα, βάσει της ετήσιας Μελέτης της ICAP «Η Ελλάδα σε Αριθμούς».

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ICAP, δήλωσε σχετικά: «Aπό την ίδρυση της, το 1964, μέχρι σήμερα η ΙCAP Group με όραμα και αξίες, έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο ελληνικό και διεθνές επιχειρείν, αποτελώντας πλέον τον μεγαλύτερο όμιλο παροχής επιχειρηματικής πληροφόρησης, συμβούλων διοίκησης και υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Όλα όσα έχουμε επιτύχει βέβαια, πραγματοποιήθηκαν χάρη στους ανθρώπους μας οι οποίοι με μεράκι, πίστη, τόλμη, καινοτομία, ομαδικότητα και εργατικότητα, εκφράζουν την ψυχή του οργανισμού και αποτελούν την κινητήρια δύναμη για τις μελλοντικές μας κατακτήσεις».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟ VIOLETA BULC

Το ρόλο της ναυτιλίας στην ευρωπαϊκή οικονομία, αλλά και στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο δίκτυο μεταφοράς αγαθών και στην ενίσχυση των παραμέτρων εκείνων που αναδεικνύουν αυτόν το ρόλο, υπογράμμισε ο Υπου...

ΠΛΩΡΗ ΤΟΥ ΟΛΠ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Σπάζοντας το όριο των 5 εκατ. TEU, ο Οργανισμός Λιμένα Πειραιά έρχεται πολύ κοντά στην πρώτη θέση στη Μεσόγειο στον τομέα της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων....

ΣΕΒ: ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών από επιχειρήσεις – μέλη του, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΕΒ (Τετάρτη, 30/10/2019), το εργαστήριο ExportReady Master με θέμα: «Στρατηγικές και Πρακτικές Διείσ...

Κλείσιμο [X]