ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

TOYOTA I_SITE ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 07/10/2014

 

Το Toyota I_Site είναι μια έξυπνη λύση διαχείρισης στόλου μηχανημάτων που σχεδιάστηκε από την TMH για να βοηθήσει τους πελάτες της να βελτιώσουν τέσσερις βασικούς τομείς: το κόστος, την παραγωγικότητα, την υγεία και την ασφάλεια, και το περιβάλλον.

Ένας μοναδικός συνδυασμός τεχνολογίας με τα δεδομένα να λαμβάνονται  απευθείας από το στόλο των περονοφόρων, συνεχής υποστήριξη και συμβουλές που προέρχονται από τους ειδικούς, το Toyota I_Site προσφέρει, μια ολιστική άποψη της αποθήκης.      

Συνοπτικά, το Toyota I_Site προσφέρει στους πελάτες πλήρη πρόσβαση σε κρίσιμα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από οπουδήποτε μέσω μιας εύκολα προσβάσιμης δικτυακής πύλης. Το σύστημα αυτό παρέχει στους διαχειριστές του στόλου βασικές πληροφορίες για τα μηχανήματα και την απόδοση των χειριστών, που τους επιτρέπει να κάνουν ανάλυση των πραγματικών στοιχείων αποσκοπώντας στην ανάπτυξη αποτελεσματικών σχεδίων δράσης.

Χάρη στους δείκτες που προσφέρονται από το Toyota I_Site, μπορούν να παρακολουθούν την παραγωγικότητα των μηχανημάτων, τυχόν ζημίες σε εμπορεύματα ή άλλο εξοπλισμό, την κατάσταση του συσσωρευτή, επιτρέποντας σε συγκεκριμένους οδηγούς κατάλληλα εκπαιδευμένους, να χρησιμοποιούν συγκεκριμένα μηχανήματα και πολλά άλλα – συμβάλλοντας δυναμικά στην επίτευξη υψηλής παραγωγικότητας και ασφάλειας στην καθημερινή λειτουργία κάθε επιχείρησης με την παράλληλη πλήρη υποστήριξη απο πιστοποιημένους εμπειρογνώμονες.

Για αυξημένη ασφάλεια, το Toyota I_Site εμπλουτιστεί με ένα νέο χαρακτηριστικό: το Pre Operational Check (προληπτικός έλεγχος σωστής λειτουργίας του μηχανήματος), που βασίζεται σε ένα ψηφιακό πίνακα ελέγχου ενδείξεων (checklist) διαμέσου της κεντρικής μονάδας.

Η συσκευή εγκαθίσταται εύκολα στο μηχάνημα και ελέγχει αν τα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα είναι σε κατάλληλη κατάσταση λειτουργίας πριν από την έναρξη της χρήσης. Αν εντοπιστεί τυχόν αστοχία κατά τη διάρκεια του ελέγχου, το περονοφόρο αυτομάτως ακινητοποιείται άμεσα ή  ενεργοποιείται σήμα συναγερμού.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ "VERDE.TEC"

Ικανοποιήθηκε το αίτημα της αγοράς αλλά και των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της 3ης διεθνούς έκθεσης “Verde.tec” λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών. ...

VERDE.TEC: ΕΡΧΕΤΑΙ Η 3Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Με δύο ισχυρές αιγίδες, του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας καθώς και της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων Ελλάδος, αρχίζει η επικοινωνία για την 3η διεθνή έκθεση “Verde.tec” Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, η ...

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ LOGISTICS

Θετική επίδραση στην αγορά των Logistics αναμένεται να έχει η αύξηση κατά 2,6% του κύκλου εργασιών στο οργανωμένο λιανεμπόριο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της IRI, παρά το γεγονός ότι περιμένει περαιτέρ...

Κλείσιμο [X]