ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»- ΣΥΝΕΔΡΙΟ 23 - 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ A- ENERGY

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 17/10/2014

 

Δέκα κρίσιμα ερωτήματα  για την πραγματική οικονομία και την ανάκαμψη,  θέτει  επί τάπητος το φόρουμ με θέμα «Χρηματοδοτώντας την ανάπτυξη», που πραγματοποιείται στις 23 - 24  Οκτωβρίου και φιλοξενείται στον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών,  με την ευγενική συνεργασία και υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, της Εθνικής Τράπεζας, της Eurobank και άλλων κορυφαίων χρηματοοικονομικών οργανισμών αλλά και επενδυτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Στην εκδήλωση, συμμετέχουν με προτάσεις τους η Ένωση  Εισηγμένων Εταιρειών, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, η Ελληνική Ένωση  Νεοφυών Επιχειρήσεων και άλλοι επιχειρηματικοί φορείς.

 

 

Στόχοι του συνεδρίου που οργανώνεται από τις επενδυτικές εκδόσεις Α-ENERGY, είναι η εξειδικευμένη πληροφόρηση προς τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις όλων των κλάδων σχετικά με νέα εργαλεία χρηματοδότησης, η ενημέρωση σχετικά με τα επιχειρηματικά  δάνεια σε καθυστέρηση, οι εναλλακτικές δυνατότητες χρηματοδότησης μικρομεσαίων και νεοφυών επιχειρήσεων σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Επίσης αναμένονται σημαντικές τοποθετήσεις σχετικά με την αξιοποίηση από ελληνικές επιχειρήσεις διεθνών μέσων, προκειμένου να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους.

Ευρωπαϊκοί οργανισμοί όπως το Ταμείο Connecting Europe και το Ευρωπαϊκό Επενδυτικό Ταμείο (EIF- Regional Development European Investment  Fund) Ταμείο Connecting Europe Facility,  διεθνείς οργανισμοί όπως το IFC (International  Finance Corporation-μέλος World Βαnk ), διεθνείς συμβουλευτικοί οίκοι όπως η   Ernst & Young, αλλά και εξειδικευμένοι νομικοί και τεχνικοί σύμβουλοι όπως η  Chadbourne & Parke (London) και  η McBains Cooper αναμένεται να επιβεβαιώσουν με τις προτάσεις τους, την εμπιστοσύνη τους στην προοπτική της ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Από ελληνικής πλευράς, τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Υποδομών , τράπεζες και ιδιώτες επενδυτές, θα αναφερθούν στα έργα που μπορούν να επαναφέρουν την Ελλάδα στο επενδυτικό προσκήνιο. 

Σε ότι αφορά τα επιχειρηματικά δάνεια σε καθυστέρηση, οι πρόεδροι της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, των Συνδέσμων Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και  Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος όπως επίσης και άλλων σημαντικών επιχειρηματικών φορέων, θα θέσουν επίκαιρες προτάσεις.

Η Εθνική Τράπεζα θα παρουσιάσει την προετοιμασία που έχει ήδη γίνει σχετικά και τους βασικούς άξονες επί των οποίων αναμένεται να  διευθετηθούν οι ρυθμίσεις.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΒΥΕ ΚΑΙ ΔΕΥΑ

-Επιστήμονες, κορυφαίοι εκπρόσωποι του κλάδου και επιχειρηματίες συμμετέχουν στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα του “Verde.tec Forum” που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019,...

ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚO ΣΠOΤ ΤΗΣ VERDE.TEC

Κορυφαίοι θεσμικοί και πολιτικοί παράγοντες, αλλά και προσωπικότητες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην κυκλική οικονομία και στις τεχνολογίες περιβάλλοντος έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τ...

“ELEC.TEC”: H ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ “SMART HOMES”

Η κορυφαία έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων ασφαλείας προετοιμάζεται με νέα αισθητική και ποιοτικά δεδομένα. Περισσότερη λάμψη αλλά και νέες τεχνολογικές καινοτομίες για τα smart ...

Κλείσιμο [X]